19 με 25 φεβρουαριου θα ειμαι στην ομορφη πολη σας με πολυ ορεξη για διασκεδαση. οποιος θελει να με γνωρισει ας επικοινωνησει μαζι μου. φιλακια πολλα καλα να περνατε...
ωραία η φωτό...δικιά σου???
19 με 25 φεβρουαριου θα ειμαι στην ομορφη πολη σας με πολυ ορεξη για διασκεδαση. οποιος θελει να με γνωρισει ας επικοινωνησει μαζι μου. φιλακια πολλα καλα να περνατε...
η φωτο δικια της ειναι, εχει και σιτε να δεις κιαλλα, ,αμα ξες να ψαχνεις τα βρισκεις πιο γρηγορα απο το να περιμενεις απαντηση της.ωραία η φωτό...δικιά σου???
giovanni90 αν πηρες τηλ. στειλε και σε μενα pm φιλε, καιρο έχουμε να δουμε κατι καλο στην πόλη. Thanks!Μπορεις να στειλεις περιοχη και τηλεφωνο σε pm?Ευχαριστω.
Από το γραφείο αυτό έχεις πάρει καμιά άλλη????Συμφωνώ μαζί σου φίλε!
Η Ολγα (απ' την μικρή εμπειρία που έχω, με άλλες κοπέλες)είναι ***super***.
Πλέον είναι η μόνη μου επιλογή.(Δεν θέλω να την ξαναπατήσω)
Re gmt kserei kaneis ti mporei na epathe to pc mou kai de mporo na to gyrisw me tipota sta ellinika??
ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ....
Εσυ πως ξερεις οτι ειναι βυζιτουδες? και αν συνοδευοντε απο διαφορετικους κυριους παιζει να ειναι οι γαμιαδες τους.Παιδες εχω μια ερωτηση.... Υπαρχουν 2 ξανθιες βιζιτουδες στην πολη, Ελληνιδες, τις οποιες τις πετυχαινω πολυ συχνα εξω σε νυχτερινα μαγαζια (Shark, Vogue κυριως, και μαλιστα ΠΟΛΥ συχνα) παντα φυσικα με διαφορετικη ανδρικη παρεα... Εχω ψηθει πολυ να συναντησω καποια απο τις 2, αλλα λογω του οτι καθε φορα συνοδευονται απο αντρες, δεν τολμησα να παω να τους μιλησω...
Η μια απο τις 2 ειναι σχετικα ψηλη(πανω απο 1,70), ξανθια, σιγουρα πανω απο 30, με περιποιημενη εμφανιση και γυμνασμενο σωμα
Η αλλη ειναι πιο κοντη, καστανοξανθη, φαινεται λιγα χρονια μεγαλυτερη απο την 1η, αλλα εχει ωραιες καμπυλες και ντελικατο ντυσιμο.
Ξερει κανεις καμια πληροφορια? Θα το εκτιμουσα δεοντως αν καποιος συναγωνιστης με εξυπηρετησει ισως και με στοιχεια επικοινωνιας...
Το ''κλειδι'' για να καταλαβετε για ποιες μιλαω πιστευω οτι ειναι τα μαγαζια που συχναζουν, τα οποια τα ανεφερα στην αρχη. ΣΙγουρα αν ειστε θαμωνες θα τις εχετε παρατηρησει.
Πολυ ασαφες αυτο που αναφερεις,ουτε και τα μαγαζια βοηθαν σε τιποτα.Οταν λες οτι δεν τολμησες να τους μιλησεις τι ακριβως θα τους ελεγες δηλαδη,"Μηπως ειστε αυτες που νομιζω οτι ειστε"?Παιδες εχω μια ερωτηση.... Υπαρχουν 2 ξανθιες βιζιτουδες στην πολη, Ελληνιδες, τις οποιες τις πετυχαινω πολυ συχνα εξω σε νυχτερινα μαγαζια (Shark, Vogue κυριως, και μαλιστα ΠΟΛΥ συχνα) παντα φυσικα με διαφορετικη ανδρικη παρεα... Εχω ψηθει πολυ να συναντησω καποια απο τις 2, αλλα λογω του οτι καθε φορα συνοδευονται απο αντρες, δεν τολμησα να παω να τους μιλησω...
Η μια απο τις 2 ειναι σχετικα ψηλη(πανω απο 1,70), ξανθια, σιγουρα πανω απο 30, με περιποιημενη εμφανιση και γυμνασμενο σωμα
Η αλλη ειναι πιο κοντη, καστανοξανθη, φαινεται λιγα χρονια μεγαλυτερη απο την 1η, αλλα εχει ωραιες καμπυλες και ντελικατο ντυσιμο.
Ξερει κανεις καμια πληροφορια? Θα το εκτιμουσα δεοντως αν καποιος συναγωνιστης με εξυπηρετησει ισως και με στοιχεια επικοινωνιας...
Το ''κλειδι'' για να καταλαβετε για ποιες μιλαω πιστευω οτι ειναι τα μαγαζια που συχναζουν, τα οποια τα ανεφερα στην αρχη. ΣΙγουρα αν ειστε θαμωνες θα τις εχετε παρατηρησει.
Πολυ ασαφες αυτο που αναφερεις,ουτε και τα μαγαζια βοηθαν σε τιποτα.Οταν λες οτι δεν τολμησες να τους μιλησεις τι ακριβως θα τους ελεγες δηλαδη,"Μηπως ειστε αυτες που νομιζω οτι ειστε"?
Θα τον διαβασουμε στις εφημεριδες αυτον...
οχι ....καλυτερα.....ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ;χυμα φορα.....
οχι ....καλυτερα.....ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ;χυμα φορα.....
Στα κοσμικά ή στα κοινωνικά?Θα τον διαβασουμε στις εφημεριδες αυτον...