nikos_nakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κανείς Μαριάννα;; Πώς είναι;
Το είπα και πιο πάνω φίλε. Ήτανε μια καλή επιλογή...Έχει δοκιμάσει κανείς Μαριάννα;; Πώς είναι;
Ναι αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει λόγω της κατάστασης τώρα...
[/quot
στην αγγελια που εδωσες το τηλ τελειωνει σε 405 . πως μου λες οτι τελειωνει σε 716?
Ίσως μπερδεύονται με το τραβέλι που είναι εκείΓιατί λένε ότι είναι από αλλαγη φύλου; ;
Ψάξε ρε φίλε να το βρεις πάτα Μαριάννα αγγελίες θα σε βγάλειΝαι αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει λόγω της κατάστασης τώρα...
[/quot
στην αγγελια που εδωσες το τηλ τελειωνει σε 405 . πως μου λες οτι τελειωνει σε 716?
όντως, ετιμήθη πριν χρόνια, πέρα από οσα έχετε πει, πολύ καλή συμπεριφορά και αρκετά διακριτικός ο τότε χώρος.Αυτή εδώ είναι η Μαριάννα
Μη με ξενερώνεις έτσι ρε φίλε τώρα.... Αλήθεια??Η Μαριάννα όπως την λέτε είναι από αλλαγή φύλου...είναι δεδομένο και διασταυρωμενο...δεν ξέρω αν είχε καλές υπηρεσίες η όχι...αλλά σίγουρα είναι από αλλαγή φύλου
Οχι η λενκα ειναι 100% γυναικαΤι ίδιο δεν ισχύει και με την ιρίνα ή Λένκα?
Ναι κι εγώ είχα αργήσει πολύ να το καταλάβω. Βασικά μπορεί κανείς και να μην το καταλάβει.Μη με ξενερώνεις έτσι ρε φίλε τώρα.... Αλήθεια??
Yes she is.Οχι η λενκα ειναι 100% γυναικα
Έλα ρε φίλε από το διαπίστωσες???Ναι κι εγώ είχα αργήσει πολύ να το καταλάβω. Βασικά μπορεί κανείς και να μην το καταλάβει.
Γνωστή πιατσοβια - τζάνκι. 60€ το μισάωρο, 100€ η ώραΠαιδιά έχει πάει κανείς με αυτήν:
να μας πεί εντυπώσεις.
Τραγική ούτε στην πιάτσα δεν την έχω πάρειΠαιδιά έχει πάει κανείς με αυτήν:
να μας πεί εντυπώσεις.
Γνωστή πιατσοβια - τζάνκι. 60€ το μισάωρο, 100€ η ώρα
Ρε συναγωνιστές παίζει τίποτα αξιόλογο αυτές τις μέρες η θα μας φάει η μαλακια