Αυτό έκανα ?φίλε? JohnWoo εδώ και τόσο καιρό και κατάλαβα πολύ καλά το τι συμβαίνει στην πόλη σας . Αυτό δεν σημάνει όμως ότι το να κάνεις μια προσπάθεια θα βλάψει σε κάποιον. Δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο τραγικό το ποστ μου . Εάν για παράδειγμα κάποιος ερχόταν για ένα βράδυ στην δική μου πόλη (που η Καβάλα είναι το 1/5 της Θεσ/νικης) και έβλεπα ένα τέτοιο ποστ , θα μπορούσα να του έδινα τις πληροφορίες που ήθελε για να περάσει καλά . Και μιλάμε για την Καβάλα που δεν έχει ότου ένα "σπιτάκι" .....
Όταν κάποιος γράφει ένα ποστ νομίζω ότι με καλή πίστη απευθύνεται σε κάποιους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και θέλουν εάν μπορούν να τον βοηθήσουν . Εγώ έτσι βλέπω τα πράγματα αλλά υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις επί του θέματος .
λοιπόν παιδιά, αυτό που έχω να πω εγώ απ την πλευρά μου είναι ότι είμαι τακτικός μπουρδελιάρης τα τελευταία 6-7 χρόνια, και ενώ παλιότερα υπήρχε ποικιλία και ποιότητα σε call-girls και σε μία τυχαία εφημερίδα έβρισκες μπόλικα καλά τηλέφωνα, τα τελευταία 2-3-4 χρόνια, πόσα είναι τέλος πάντων, έχει αλλάξη ριζικά η κατάσταση και από αγγελίες βρίσκεις πανάκριβα μπάζα, ενώ τα καλά γραφεία δεν έχουν τα τηλέφωνά τους διαθέσημα από δω κι από κει αλλά λειτουργούν με κλειστά κυκλώματα όπως λέει και ο kompaiasi που φαίνεται να ξέρει τι λέει.
Εγώ απ την πλευρά μου έχω σκεφτεί και έχω ψάξει πολλές λύσεις απελπισίας, όπως τα υπερτιμημένα μπάζα των αγγελιών, άλλες αγγελίες που διασχίζεις την μισή πόλη και σου βγαίνει τραβέλι, τα άθλια μπουρδέλα, τις πιάτσες της γιαννιτσών με τραβέλια και πρεζόνια, τα ποιοτικά μεν και πανάκριβα δε σίτυ τουρς, και πλέον, αγαπητοί συνάδελφοι, προσωπικά έχω κουραστεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ αν δεν υπάρξει ριζική αλλαγή στην κατάσταση εδώ στην θεσ/νίκη. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τον "κλάδο" μόνο αν βρεθώ κάπου στο εξωτερικό.
Και όσο για το γραφείο της πόπης που ο φίλος πριαπικός προσφέρει το τηλέφωνο (χωρίς να θέλω να τον κατηγορήσω για κάτι, αλοίμονο) χωρίς να είμαι σίγουρος είχα την αίσθηση ότι για γραφεία όπως της πόπης το θέμα δεν είναι να έχεις ένα τηλέφωνο (αυτό είναι το εύκολο) αλλά να σε προτείνει κάποιος που να είναι ήδη πελάτης, γιατί αλλιώς δεν θα σε εμπιστευτούν και δεν θα σε δεχτούν. ʼλλωστε δεν νομίζω ότι ο λόγος που άλλοι φίλοι όπως ο kompaiasi δεν δίνουν το τηλέφωνο είναι επειδή είναι κακοί, παρτάκηδες, εγωιστές, μπινέδες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά επειδή φυσιολογικά ρε παιδιά δεν μπορούν να προτείνουν ως άτομα εμπιστοσύνης τα 30-40 άτομα που θα πέσουμε σαν λιγούρια ζητώντας τους να μας συστήσουν στο γραφείο. Πολύ απλά δεν μας ξέρουν, και δεν θα ήταν διόλου απίθανο να υπάρχουν εκπρόσωποι του νόμου και της τάξης μεταξύ μας.
Αλλά να προσθέσω ακόμη ότι και να έφτανε μόνο το τηλέφωνο που δίνει ο φίλος εγώ θα δίσταζα να το χρησιμοποιήσω γιατί είχα την εντύπωση ότι σε τέτοια γραφεία πρέπει να είσαι τακτικός πελάτης και εγώ δεν μπορώ πλέον να τρώω σταθερά τον μισό μισθό μου για πήδημα. Το έκανα παλιότερα όταν ήμουν πιο μικρός αλλά τώρα δεν μπορώ πλέον να το κάνω και δεν θέλω να το κάνω.
Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε.
Κατά τα άλλα αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με τις λίγες γνώσεις μου στον κλάδο ευχαρίστως να το κάνω, όπως και το έχω κάνει ήδη για ορισμένους συναγωνιστές.