Tanoragrom
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Επρεπε να το ανεβασω.. Εχω πεθανει απο τα γελια απο το ποσο κακο ειναι το photoshop.. Βασικα ποιο ps, στη ζωγραφικη πρεπει να τα εγραψε
Εκ Πλακοεβγκραντ Βουλγαρίας ορμώμενη, φίλτατε .Αγαπητέ φίλε, η αδύνατη μνήμη μου κατι μου λέγει, οτι η ανωτέρω δεσποινίδα είναι απο Σερβία ; n'est pas?
Καλημέρα αδέρφια. Μας κουβαλήθηκε εξ Αθηνών αυτή η μεγαλοκοπελα : Δεν την βάζω στα c/t γιατί έχει μόνιμη βάση την Αθήνα.
Στις φωτογραφίες προσθέστε 12-15 χρόνια και κάποια κιλά.
Στις μέρες της ήταν πολύ δυνατό κομμάτι. Ήταν άλλωστε η πρώτη που έφτιαξε σάιτ και είχε φωτογραφίες προσώπου, πράγματα ανήκουστα το 2004...
Τώρα πλέον είναι 47-48 χρόνων.
200€ η βασική χρέωση + 50 cim + 50 cof, αναλ γιόκ...
Ευκαιρία, προλάβετε....
Καλημέρα αδέρφια. Μας κουβαλήθηκε εξ Αθηνών αυτή η μεγαλοκοπελα : Δεν την βάζω στα c/t γιατί έχει μόνιμη βάση την Αθήνα.
Στις φωτογραφίες προσθέστε 12-15 χρόνια και κάποια κιλά.
Στις μέρες της ήταν πολύ δυνατό κομμάτι. Ήταν άλλωστε η πρώτη που έφτιαξε σάιτ και είχε φωτογραφίες προσώπου, πράγματα ανήκουστα το 2004...
Τώρα πλέον είναι 47-48 χρόνων.
200€ η βασική χρέωση + 50 cim + 50 cof, αναλ γιόκ...
Ευκαιρία, προλάβετε....
Ξερουμε τιποτα γι αυτο το site?
Εχει μερικα καλα κομματια...
Δεν ξερω βεβαια αν ειναι αληθινες οι φωτο ή οχι.
Εχει κανεις καμια εμπειρια?
1η. 26 χρόνων με λίγο τσουπωτο κωλο, όχι κάτι ιδιαίτερο στο σεξ, 100/ώρα, κωλο δεν δίνει .Παίζει να ξέρουμε κάτι για τις παρακάτω? Ψάχνομαι αυτές τις μέρες bou δε θέλω να πάω, αλλά και citytouria δε ψήνομαι να δώσω 200αρι.
? ?
1η. 26 χρόνων με λίγο τσουπωτο κωλο, όχι κάτι ιδιαίτερο στο σεξ, 100/ώρα, κωλο δεν δίνει .
2. Δεν ξέρω/δεν απαντώ .
3η. Μάλλον (αν κρίνω από το στυλ της αγγελίας και την τιμολόγηση),είναι η γνωστή Βίκυ, με χώρο στην περιοχή της Β. Ολγας
4η. Είναι η γνωστή Άννα (το έτερον η μισή της Βίκυς που λέγαμε πιο πάνω). Προσπερνάμε.
1η. 26 χρόνων με λίγο τσουπωτο κωλο, όχι κάτι ιδιαίτερο στο σεξ, 100/ώρα, κωλο δεν δίνει .
2. Δεν ξέρω/δεν απαντώ .
3η. Μάλλον (αν κρίνω από το στυλ της αγγελίας και την τιμολόγηση),είναι η γνωστή Βίκυ, με χώρο στην περιοχή της Β. Ολγας
4η. Είναι η γνωστή Άννα (το έτερον ημιση της Βίκυς που λέγαμε πιο πάνω). Προσπερνάμε.
Όχι κάτι το αξιομνημόνευτο .για τη πρώτη, απο σώμα λέει τπτ?
Ρε φίλε, σοβαρά ρωτάς τώρα ή μας τρολλάρεις;;;;; Οκ, γούστα είναι αυτά από την άλλη, οπότε δε μας πέφτει και πολύ λόγος.