miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.495
- Πόντοι
- 216
Όχι, αποσπώμενα είναι.......δεν εχει τα βυζια των φωτο?
Όχι, αποσπώμενα είναι.......δεν εχει τα βυζια των φωτο?
Που την ειδες τυπε στον υπνο σου?ειχα δει μια πολυ ομορφη φοιτητρια.παρα πολυ καλη ...την στεφανια ..25χρ...σαν γκομενα μου ηταν στο κρεββατι πανεμορφη...
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το πλάνο που έχεις για το μέλλον μόνο νεύρα και ξενέρωμα θα σου αποφέρει...Καταθετω την εμπειρια μου με την παρακατω κυρια
*sexylist
Αν δεν κανω λαθος, εχει αναφερθει με το ονομα Ψάλτη απο αλλα μελη.
1)δεν ειναι η γυναικα της φωτο
2)ξανθια, μέτριο υψος, βυζαρες ΑΛΛΑ αρκετα παραπανισια κιλα.Οχι του γουστου μου, προτιμω τις αδύνατες.Μου ειπε οτι εβαλε κιλα λογω εγκυμοσυνης και σκεφτεται να κανει λιποαναρρόφηση. Εχει πολυ ωραιο προσωπο
3)Μιλαει παρα πολυ. Στην αρχη ειναι καλο για να σπασει ο παγος. Μετα ομως κατανταει κουραστικο. Υπηρχαν προειδοποιησεις σε κριτικες αλλων μελων αλλα δε φανταζομουνα την εκταση της πολυλογιας. μιλαει ΠΑΡΑ πολυ!!
4) 100 ευρω η μια ωρα, 150 οι 2 ωρες
Συμπερασμα: Δεν ειναι vfm. αν την εβλεπα εξω, θα ξενερωνα με το σωμα κ δε θα την ξανακοιτουσα.
Δυστυχως δεν εχω βρει κατι άξιο λόγου στην πόλη μας. Θα κανω οικονομια και θα προτιμω city tours απο δω και στο εξης
Καλη συνεχεια σε ολους
Να έβλεπα την Σοφία από τις Βίλλες έξω σε ξενοδοχείο και τίποτε άλλο.....Καταθετω την εμπειρια μου με την παρακατω κυρια
*sexylist
Αν δεν κανω λαθος, εχει αναφερθει με το ονομα Ψάλτη απο αλλα μελη.
1)δεν ειναι η γυναικα της φωτο
2)ξανθια, μέτριο υψος, βυζαρες ΑΛΛΑ αρκετα παραπανισια κιλα.Οχι του γουστου μου, προτιμω τις αδύνατες.Μου ειπε οτι εβαλε κιλα λογω εγκυμοσυνης και σκεφτεται να κανει λιποαναρρόφηση. Εχει πολυ ωραιο προσωπο
3)Μιλαει παρα πολυ. Στην αρχη ειναι καλο για να σπασει ο παγος. Μετα ομως κατανταει κουραστικο. Υπηρχαν προειδοποιησεις σε κριτικες αλλων μελων αλλα δε φανταζομουνα την εκταση της πολυλογιας. μιλαει ΠΑΡΑ πολυ!!
4) 100 ευρω η μια ωρα, 150 οι 2 ωρες
Συμπερασμα: Δεν ειναι vfm. αν την εβλεπα εξω, θα ξενερωνα με το σωμα κ δε θα την ξανακοιτουσα.
Δυστυχως δεν εχω βρει κατι άξιο λόγου στην πόλη μας. Θα κανω οικονομια και θα προτιμω city tours απο δω και στο εξης
Καλη συνεχεια σε ολους
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το πλάνο που έχεις για το μέλλον μόνο νεύρα και ξενέρωμα θα σου αποφέρει...
Είναι επειδή έχει και μεταπτυχιακό στην Ελληνική Φιλολογία. Δέστε πως έγραψε την έκφραση "θα σε μαγεψη...." χαχαχαχαχα
μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια κοστο με σεχ μια φορα 80 δυο φερες 140 εχουμε χαζεψει τελειωςςςςςς
Αληθινο ειναι απλα παιζει αρκετο φωτοσοπΠολύ καλό για να είναι αληθινό?
Είναι επειδή έχει και μεταπτυχιακό στην Ελληνική Φιλολογία. Δέστε πως έγραψε την έκφραση "θα σε μαγεψη...." χαχαχαχαχα