pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
Εγω πριν 10' την ειδα την αγγελια....Τωρα οντως δεν υπαρχει.....
η συνεννόηση έγεινε πρώτα με μνμτα από το κανεσεχ και μετά εφόσον κρίνει αυτη ότι είσαι οκ και ενδιαφέρεσαι σοβαρά σου δίνει και τηλη αγγελία φαίνεται αλλά δεν υπάρχει τηλεφωνο ή τρόπος επικοινωνίας
Επίσης να ενημερώσω το πάνελ εδώ ότι χρειάστηκαν 4μερες ανταλλαγή μνμτων από το κανεσεχ εως ότου τελικα βρεθούμε ....οποτε υπομονή σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν
η αγγελία της δεν εμφανίζεται...
τι έλεγε η αγγελία της, πες μας να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε άκρη...
...φιλος όπως έχω γράψει και ποιο πάνω χρειαστεικα 4 ημέρες με ανταλλαγή μνμτων ,η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές αργούσε να απαντήσει αλλά τελικά βρεθήκαμε στο ρεξ hotel ...οσο για κόμπλεξ ουτε στα μνμτα αλλα και στη 1ωρα που ήμασταν μαζί δε διαπίστωσα κάτι τέτοιο.ΕΓΩ ΑΝΤΑΛΑΞΑ 10 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ.Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ..
αγαπητοι συναγωνιστες της Θεσσαλονικης καλησπερα. αν εχει καποιος την καλοσυνη να δωσει 4-5 εγγυημενες προτασεις για καλο σεξ διοτι θα ειμαι στην πολη σας μονο την Παρασκευη 22 Φεβρουαριου για ολη την ημερα αλλα και τη νυχτα. ηλικιες κατα προτιμηση ανω των 28. θα χαρω να με βοηθησετε γιατι δεν εχω χρονο να αφιερωσω για αναζητηση εγγυημενου καλου σεξ. μαλλον η Αφροδιτη ως τωρα η 40αρα μου ταιριαζει, κλπ.
σας ευχαριστω πολυ.
Θες οχι 1 αλλα 4-5 κιολας. Μαλιστα....... ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις πολυ μεγαλη ανταποκριση και οχι 4-5 αλλα καμμια 20αρια προτασεις να περιμενεις.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να με αποδοκιμασεις φιλε μου. θα εχω περιορισμενο χρονο και ζητω την βοηθεια σας αν εχετε καποιες προτασεις. και παλι ευχαριστω.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να με αποδοκιμασεις φιλε μου. θα εχω περιορισμενο χρονο και ζητω την βοηθεια σας αν εχετε καποιες προτασεις. και παλι ευχαριστω.
Όποιος έχει δοκιμάσει κάποια από αυτά τα κορίτσια???
Με 60€ τα πάντα όλα μέσα +2 εκτονώσεις;;!!;;