Οχι απλά πιστεύω αυτούς που οι κριτικές είναι αληθινές. Ο younghunter είναι αληθινός. Φαίνεται από αυτά που γράφει.
Το 90 τοις εκατό δεν είναι αληθινά αυτά που γράφετε κάποια άτομα για ευνόητους λόγους. Εχετε εκτεθεί οι περισσότεροι στο έπακρον και το έχουν καταλάβει κάποιοι όπως το younghunter που έγραψε πως σχολιάζεις χωρίς να τις έχεις δοκιμάσει....
Αυτά.....τα ολίγα
younghunter είσαι σωστός άνθρωπε μου να σε γνωρίσω και από κοντά αν θες για καφεδάκι.
Αν και δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση με κάποιον χθεσινό, θα σου απαντήσω.
1. Διευκρίνισε για ποιο λόγο θεωρείς αληθινές κάποιες κριτικές και άλλες όχι.
2. Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι που δεν γράφουν κάποιοι αληθινές κριτικές; Θα έχουμε κάποιο όφελος αν η κοπέλα δεν έχει δουλειά;
3. Ανέφερα τα πραγματικά γεγονότα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ακριβώς για να μην βγει κάποιος καλοθελητής , όπως εσύ, και με αμφισβητήσει. Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό;
4. Αν ανατρέξεις λίγες μέρες πίσω, θα δεις ότι η κριτική μου για την Βίκυ ήταν καλή. Για τις επιδόσεις της κοπέλας δεν έχω να πω κάτι. Για τις άλλες χαζομάρες που κάνει εξανέστην.
5. Όσοι γράφουν κατά τς κοπέλας, δεν λένε ότι την συναντήσανε. Λένε ότι τους έβγλε στη φόρα τα τηλέφωνά τους, άνευ λόγου και αιτίας.
6. Δεν νομίζω ο younghunter να έγραψε κάτι για μένα, και δεν πιστεύω ότι σε έχρισε εκπρόσωπό του ή διερμηνευτή των λεγομένων του.
ΥΓ. Μην το κάνεις "Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας". Κάντο "Ο Αγαπητικός της Βικούλας". Θα σου πάει καλύτερα...