king crimson
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
κάποια πληροφορία υπάρχει;
κάποια πληροφορία υπάρχει;
Δεν ξέρω, αλλά μόνο αν με πλήρωνε θα πήγαινα. Οκ, έχω κάνει κι εγώ κασκαντεριλίκια, οπότε δε δικαιούμαι να μιλώ, οπότε τι να πω, αν πας, ενημέρωσε...
συναγωνιστές ξέρει κανείς τι παίζει εδώ?με έψησε μόνο και μόνο για τα βυζιά αλλά από μούτρα τη βλέπω για tranformer.
έχετε καμιά πληροφορία?
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε αδερφέ... ΗΜΑΡΤΟΝ...
συναγωνιστές ξέρει κανείς τι παίζει εδώ?με έψησε μόνο και μόνο για τα βυζιά αλλά από μούτρα τη βλέπω για tranformer.
έχετε καμιά πληροφορία?
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε αδερφέ... ΗΜΑΡΤΟΝ...
Έλα πμείπα με τις ζέστες να κάνω τον καμικάζι![]()
πάντως συνάδελφε δε κινείται φίλο απο call girls θεσσαλονίκη.
πας αθήνα και έχεις 50 επιλογές και εδώ 1.5 εκατομμύριο πόλη 3-4 στα sites και αυτές να είχαμε να λέγαμε
Δώσε τα φώτα σου Αιδοιόλειχε, γιατί εγώ έχω μείνει λίγο πίσω γμτ με τα κασκαντεριλίκια μου και τις άλλες μαλακίες που κάνωΈλα πμ
Συγνωμη ειναι κατι για call girl που δεν μπορεις να το γραψεις δημοσια;Έλα πμ
πήρα τηλέφωνο έστειλα μήνυμα δεν απάντησε,μάλλον φάντασμα είναι.Υποθέτω το γνωστό παρεάκι Λίλα, Νεφέλη, Ραφαέλα, κλπ. Δεν ξέρω για την εν λόγω, αλλά θα ήμουν επιφυλακτικός.
Οκ, τυχερός μάλλον είσαι. Αν σου απαντήσει, σφύρα, μπορεί να είναι κανένα αστεράκι και να το κακολογήσαμε, αν και κομματάκι χλωμό από αυτό το παρεάκι, ποτέ δεν ξέρεις.πήρα τηλέφωνο έστειλα μήνυμα δεν απάντησε,μάλλον φάντασμα είναι.
Σημερα μιλησα μαζι της και μου εστειλε φωτο,απο προσωπο ειναι καλουτσικη, τα βυζομπαλα μοιαζουν λαχταριστα αλλα υπιψιαζομουν οτι ειναι χοντρη. Με εσωσες. Εμενα μου ειπε οτι δεν εχει χωρο βεβαια...n e s e x .com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/seks_i299019
μακρια παιδια!μονο η πρωτη φωτο(ισως) να ειναι αληθινη.ειχα δει αγγελια που ειχε μονο φωτο με τα βυζομπαλα και ψηθηκα...πηγα απο το σπιτι της και εφυγα τρεχοντας!!!!μιλαμε για χοντρο μπαζο!!παιζει να πιανε τα 100kg...
θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; ποια απ' όλες στη σελίδα;nesex.com/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes_thessaloniki-r782701/2 fake ?
nesex.com/user/profile/110832θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; ποια απ' όλες στη σελίδα;
Σημερα μιλησα μαζι της και μου εστειλε φωτο,απο προσωπο ειναι καλουτσικη, τα βυζομπαλα μοιαζουν λαχταριστα αλλα υπιψιαζομουν οτι ειναι χοντρη. Με εσωσες. Εμενα μου ειπε οτι δεν εχει χωρο βεβαια...
Κατά πάσα περίπτωση γραφείοnesex.com/user/profile/110832
Για να δώσω απάντηση σε κάθε απορία :και μενα ετσι μου πε στην αρχη.μετα ειπα οτι (και καλα) θα της δωσω παραπανω χρηματα και δεχτηκε...ευτυχως...απο μουτρα λιγο τρωγεται.παρακατω ομως ειναι αστα να πανε!