Δεν ξερω για αυτη.... Παντως οι φιλες της ολο ταξιδακια Ντουμπαι κανουν...
για ποιες λες?
Δεν ξερω για αυτη.... Παντως οι φιλες της ολο ταξιδακια Ντουμπαι κανουν...
Ψαξε τα προφιλ απο τις 5-6 φιλες της στο Μπεντρουμ... εκεινη την φωτο που φορανε ολες μαυρα....για ποιες λες?
Συμφωνώ αγόρι μου!Η Ραφαελα παιζει να ναι τυπε με αλλο ονομα οπως λενε οι προλαλισαντες αν οντος ειναι αυτη μακρια και αγαπημενοι ακομα κλαιω τα 120 ευρωπουλα μου
αυτη την εχει παρει κανεις ή να κανω δοκιμαστικο εγω?
Ευοσμο εξυπηρετει ο Καβαλαρης...Καλημέρα παίδες! Επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και αναζητώ δύο παλιές κοπέλες που είχα στανταράκια από 2008 εώς 2010. Αν γνωρίζει κανείς την Δέσποινα από το Κορδελιό ή Εύοσμο ή την Μαρία μελαχρινή μαύρο μαλλί μακρύ από Κορδελιό ή Εύοσμο ας μου στείλει pm που μπορώ να τις βρω. Ευχαριστώ
πες του να στειλει pmΕυοσμο εξυπηρετει ο Καβαλαρης...
πες του να στειλει pm
Λοιπόν εχω mild 45 χρ. Γαλλίδα ουγγρικής καταγωγής τέως χορεύτρια με θανατηφόρο κορμί αλλά με τα σημάδια της ηλικίας να κάνουν την εμφάνισή τους πχ πεσμένο στήθος Στο ματς είναι μια χαρά και θέλει 100 € 150 € για πρωκτικό. Περισσότερα με pm
100 Ευρω θελει? οτι δηλαδη και οι αλλες, απλα αυτη ειναι, για να λες 45 θα ναι 50+. Σημαδια της ηλικιας: πχ πεσμενο στηθος τσεκαρε με νΛοιπόν εχω mild 45 χρ. Γαλλίδα ουγγρικής καταγωγής τέως χορεύτρια με θανατηφόρο κορμί αλλά με τα σημάδια της ηλικίας να κάνουν την εμφάνισή τους πχ πεσμένο στήθος Στο ματς είναι μια χαρά και θέλει 100 € 150 € για πρωκτικό. Περισσότερα με pm
100 Ευρω θελει? οτι δηλαδη και οι αλλες, απλα αυτη ειναι, για να λες 45 θα ναι 50+. Σημαδια της ηλικιας: πχ πεσμενο στηθος τσεκαρε με ν
κυταριτιδαπεσμενος κωλος
μπυροκοιλια
δυσοσμη αναπνοοη
το μονο θετικο που προσθετει υπεραξια εδω ειναι η καταγωγη. Γαλλιδα αρα ξερει γαλλικα... λογικα και πιανο(ω) και λογω Ουγγαριας θα ξερει και βιολι. Αν προσθεσουμε σ αυτα και το τεως χορευτρια τοτε ο πελατης με 100 μονο ευρω πηδαει και παρακολουθει και μια μουσικοχορευτικη παρασταση στην ιδια τιμη.
Λοιπόν εχω mild 45 χρ. Γαλλίδα ουγγρικής καταγωγής τέως χορεύτρια με θανατηφόρο κορμί αλλά με τα σημάδια της ηλικίας να κάνουν την εμφάνισή τους πχ πεσμένο στήθος Στο ματς είναι μια χαρά και θέλει 100 € 150 € για πρωκτικό. Περισσότερα με pm
Ειναι το 1972 είδα το διαβατηριο της διοτι πεσαμε σε μπλοκο της ασφαλειας !!!!
Γαλλοαλγερινή και εχει κάνει στην Λεγεωνα των ξέννων.μήπως είναι Γαλλομαροκινη και δουλευε παλια στο καλιγουλα στα ξυλάδικα?
Γαλλοαλγερινή και εχει κάνει στην Λεγεωνα των ξέννων.