House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φίλε πες πως δεν κάνεις πλάκα έτσι?
όχι γιατί?είμαι καινούργιος εδώ και δε γνωρίζω τίποτα για αυτό ρωτάω.Φίλε πες πως δεν κάνεις πλάκα έτσι?
φιλε πιο ποσο ζητησες για τις υπηρεσιες που θα της προσφερεις ;Παιδιά ξέρετε τίποτα για αυτήν?
μου χζητησε 50 για 2.30 ωρες χωρίς πρωκτικό.μπορείς να μου πεις τι παίζει?φιλε πιο ποσο ζητησες για τις υπηρεσιες που θα της προσφερεις ;
Πολύ λίγα σου δίνει παίχτη.μου είπε θα μου δώσει 50 για 2.30 ωρες χωρίς πρωκτικό.μπορείς να μου πεις τι παίζει?
καλα τα πας,ισως με σταθερα βηματα καταφερεις να ανεβασεις το κασε σου ;)μου χζητησε 50 για 2.30 ωρες χωρίς πρωκτικό.μπορείς να μου πεις τι παίζει?
Προσεχε μονο μην εχει κανει ορθογραφικο λαθος στην αγγελια...μου χζητησε 50 για 2.30 ωρες χωρίς πρωκτικό.μπορείς να μου πεις τι παίζει?
Προσεχε μονο μην εχει κανει ορθογραφικο λαθος στην αγγελια...
Γραφει ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΣΤΟ, ενώ ηθελε να γραψει ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ!!!!!
Α δηλαδή είναι άντρας?κατάλαβα.Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη πληροφόρηση!Προσεχε μονο μην εχει κανει ορθογραφικο λαθος στην αγγελια...
Γραφει ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΣΤΟ, ενώ ηθελε να γραψει ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ!!!!!
Μονο στον αρμεξε δηλ??ηταν ομορφη?στηθος?Καλησπέρα απο μένα με την σειρα μ να ενημερωσω για κατι που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ ,για την εν λογω κορασιδα και τι προσφερει ..
Τελικα ειπα να ρισκαρω πριν λιγο και την πηρα τηλ.Μου ειπε οτι ειναι μονο μασαζ,ηρθε στην ωρα που ειπαμε και εμφανιστηκε μια 35και σιγουρα και δεν φαινοταν Ελληνιδα μιας και μου ειπε οτι ειναι Ελληνιδα.. Ξεκινησαμε μετα απο λιγο με μασαζ εβγαλε απο μονη της την μπλουζα της και στο τελος προσφερθηκε απο μονη της για ..Δεν ενθουσιαστηκα και δεν νομιζω να ξαναπροτιμηθει...