ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.541
- Πόντοι
- 34.538
Τι πανω από σαραντα,αυτη θα ναι 70 χρονων τωρα....Yes sir!!!
Τι πανω από σαραντα,αυτη θα ναι 70 χρονων τωρα....Yes sir!!!
Μα γι αυτό ρώτησα Φακίρη μου πριν πόσες δεκαετίες.Τι πανω από σαραντα,αυτη θα ναι 70 χρονων τωρα....
2 σιγουραΜα γι αυτό ρώτησα Φακίρη μου πριν πόσες δεκαετίες.
Ξέρω φίλου. Είμαι λίγο παλιός βλέπεις.2 σιγουρα
Όταν τη γαμησα πιτσιρικας,αυτη ηταν μιλφ ΤΟΤΕ!!!!Ξέρω φίλου. Είμαι λίγο παλιός βλέπεις.
Ακριβώς, 2 δεκαετίες πίσω, ήταν φρεσκαδούρα τότε. Δεν την πήρα ποτέ, δεν τόχω με τα κοριτσια αυτά, αλλά την ξέρω από "κοινωνική" γνωριμία. Τη γνώρισα στα 25 της περίπου, άλογο τότε και δεν πολυκαταλάβαινες το "παρελθόν".2 σιγουρα
Μην είσαι κακουλίνος, άκου 70! Φαντάζομαι δεν εννοείς τη γιαγιά Κατερίνα με τα μαστίγια και τους δονητές που ήταν πριν εκεί....Τι πανω από σαραντα,αυτη θα ναι 70 χρονων τωρα....
Και ακομα κανει βίζιτες?Ακριβώς, 2 δεκαετίες πίσω, ήταν φρεσκαδούρα τότε. Δεν την πήρα ποτέ, δεν τόχω με τα κοριτσια αυτά, αλλά την ξέρω από "κοινωνική" γνωριμία. Τη γνώρισα στα 25 της περίπου, άλογο τότε και δεν πολυκαταλάβαινες το "παρελθόν".
Μπορει...Μην είσαι κακουλίνος, άκου 70! Φαντάζομαι δεν εννοείς τη γιαγιά Κατερίνα με τα μαστίγια και τους δονητές που ήταν πριν εκεί....
Η γιαγιά Κατερίνα δούλευε μέχρι τα 60φεύγα της και μετά δούλεψε ένα διάστημα και ως υπηρεσία στα μαγαζιά πίσω από το καρφούρ Γιαννιτσών. Της έφαγαν λεφτά και αναγκάστηκε να παρατείνει την παραμονή της στο χώρο....Μπορει...
Μεταφορικά το εννοείς House, γιατί στην πραγματικότητα δεν πήγε Πήρε...αναβολές και απολυτήριο τρελής!Ρε σεις πείτε καθαρά στον κόσμο πως αυτή έχει πάει φαντάρος και μάλιστα χρόνια πριν απο μας
Είπαμε, κοινωνικά την ξέρω, όχι από τη δουλειά της! Αλλά εσύ αμέσως να με χαρακτηρίσεις "μερακλή" . Στο χωριό μας δεν έχουμε τέτοια γούστα φίλε, καμιά κατσίκα μόνο με μεγάλα μαστάριαΞέρω φίλε graf ποια είναι. Είναι γνωστή(ος) στην πόλη.
Απλά εγώ δεν έχω τέτοια "μερακλήδικα", ας τα πούμε, γούστα.
Ξέρω φίλε graf ποια είναι. Είναι γνωστή(ος) στην πόλη.Μεταφορικά το εννοείς House, γιατί στην πραγματικότητα δεν πήγε Πήρε...αναβολές και απολυτήριο τρελής!
Μιλάμε για τη Χριστίνα της αγγελίας, για να μην μπερδεύεται ο κόσμος με τη γιαγιά που είχε πριν το χώρο.
Ξέρω πως δεν είσαι μην ανησυχείς, όλα καλάΕίπαμε, κοινωνικά την ξέρω, όχι από τη δουλειά της! Αλλά εσύ αμέσως να με χαρακτηρίσεις "μερακλή" . Στο χωριό μας δεν έχουμε τέτοια γούστα φίλε, καμιά κατσίκα μόνο με μεγάλα μαστάρια
Αν σε ενδιαφέρουν καταστάσεις τύπου σαδομαζοχισμού, με γυναικεία κυριαρχία, πήγαινε.
Αν σε ενδιαφέρουν καταστάσεις τύπου σαδομαζοχισμού, με γυναικεία κυριαρχία, πήγαινε.
Σώθηκες, δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποια μπορεί να θέλει ανδρική κυριαρχία από cg εδώ πάνω. Υποθέτω όμως, ότι αρκετές θα δυσανασχετίσουν λόγω του ότι έχουν κι άλλα ραντεβού, οπότε δεν πρέπει να πονάνε ή να έχουν σημάδια.φιλε spiller επειδη αντιλαμβανομαι οτι εισαι γνωστης...ξερεις μηπως καμια να δεχεται αντρικη κυριαρχια
Σώθηκες, δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποια μπορεί να θέλει ανδρική κυριαρχία από cg εδώ πάνω. Υποθέτω όμως, ότι αρκετές θα δυσανασχετίσουν λόγω του ότι έχουν κι άλλα ραντεβού, οπότε δεν πρέπει να πονάνε ή να έχουν σημάδια.