Πριν κάνα εξάμηνο είχα κάνει μια βάση δεδομένων με τα τηλέφωνα του Αγγελιοφόρου και με πληροφορίες που είχα μπορέσει να μαζέψω με δικές μου επισκέψεις για κάποια τηλέφωνα. Την περασμένη εβδομάδα πήρα ένα νέο τηλέφωνο από τον Αγγελιοφόρο και έκλεισα ένα ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο. Εκεί ήρθε ένα μπάζο μεγάλου μεγέθους, αλλά το μπάζο αυτό υπόσχονταν ότι πίσω από αυτή υπάρχουν καλά πράγματα. Μου έδωσε ένα τηλέφωνο εκ παραδρομής καταργημένο και μετά ένα άλλο που κάτι μου θύμιζε.
Όταν γύρισα στο σπίτι έψαξα στη βάση των δεδομένων και το καταργημένο τηλέφωνο το βρήκα. Προφανώς ήταν ένα νέο γραφείο με παλαιό υλικό. Προφανώς είναι δηλωμένες τα μπάζα αυτά. Κάι προφανώς είναι μια πολιτική σκανδιναβικού μοντέλου αυτή που εφαρμόζεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Γιατί τα δηλωμένα μπάζα κινούνται τόσο άνετα και εξαπατούν τους πελάτες, ενώ όταν βγει κάτι καλό το συλλαμβάνουν σχεδόν ακαριαία;
Από την άλλη φτάσαμε και εμείς να γράφουμε εδώ για milf. Αν είναι δυνατόν!!!! Και οι κωλόγριες call girl. Νομίζω ότι έχουμε χάσει την αντίληψη των καταστάσεων συνάδελφοι.
Αυτός είναι ο λόγος που παρά την μετριότητα της Βουλγαρίας ταξιδεύω συχνά πυκνά εκεί. Τουλάχιστον ξέρουν τι θα πει call girl. Δεν θα σου στείλουν milf.