panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
apollo thanks!! δηλαδη ντεμι με βανεσσα μενουν μαζι?? παρτοθζιτσα κανουν?? εχουμε καμμια φωτο απο βανεσσα?
]apollo thanks!! δηλαδη ντεμι με βανεσσα μενουν μαζι?? παρτοθζιτσα κανουν?? εχουμε καμμια φωτο απο βανεσσα?
μηπως μπορει καποιοσ να βοηθησει? μια ζενια που ειναι φωτο στο my list και σε αλλλα που υπερχουν κριτικες?ψαχνω αλλα δεν βρισκω....ασ ειναι τρανσ...φατσα λεει?
apollo thanks!! δηλαδη ντεμι με βανεσσα μενουν μαζι?? παρτοθζιτσα κανουν?? εχουμε καμμια φωτο απο βανεσσα?
έχει ξαανρωτηθεί στο παρελθόν, κανείς δεν το ξέρει, οπότε άμα πας, δοκίμασε... ;)γνωριζει κανενας για το μικρο;
να επιβεβαιωσω κι εγω για την Ντέμη.Ειναι κοντή και χοντρούλα.Αν την δεις έξω δεν θα γυρισεις να την κοιτάξεις.Την πήρα προ καιρού μονη της χωρις να ξέρω κάτι γι αυτήν.Μολις ξεντύθηκε φάνηκε το λάθος μου...χαλάστηκα.Ελπιζα στην συνέχεια...αλλά εκτός από την πίπα που τα παιρνει στο στομα και τα καταπίνει ευχάριστα,μυριζε παντού.Οχι μονο κάτω...παντού.Μια μυρωδιά αντιερωτική...Δευτερη φορά δεν ξέκίνησα καν...πεταμένα λεφτά...Να ενημερωσω τον φιλο για τις αγγελιες.
Αυτή είναι η βαννεσα είναι σωστες οι φωτο.
Για ντεμυ η αγγελια είναι αυτή και είναι όπως τις βλέπεις τις φωτο.
Αυτό εδώ παρακατω δεν στεκει και το σωστο είναι στην πρωτη αγγελια.
Τωρα για τα περαιτέρω πηρα τηλ και πηγα για βαννεσα αρχικα.Αρχη Λαγκαδα όπως εχει αναφερθεί και αλλου.Οταν πηγα ηταν εκει οι δυο τους.Η ντεμυ μια κοντογεματουλα και η βανεσα αρκετα αδυνατη.Εκει αρχισαν να με ψηνουν για παρτουζιτσα οι δυο τους λεγοντας να τι είναι αλλα 20-40 ευρω και δεν αξιζει να το χασεις αυτό να γινει δουλεια και με τις δυο και αλλα γλυκόλογα για να με ριξουν.Εν τελει συμφωνούμε στα 140 παρτουζιτσα με 2 εκτονώσεις.
Στο ρεζουμε τωρα η βαννεσα προσπαθησε το κοριτσι ωραιο καθαρο αλλα δεν είναι και για πολλα πολλα.Τωρα για το άλλο το παρτσακλο την ντεμυ δεν θα ξαναδινα ουτε ευρω τσακιστο.Απο αποψη σερβις δεν λεει και από το άλλο το σημαντικοτερο το θεμα υγιεινης.Η γυναικα μυριζε χαμηλα.
φαινεται καλη περιπτωση παντως κ δεν εχει κ αλλη αγγελιαγνωριζει κανενας για το μικρο;
Κι εγώ συμφωνώ ότι φαίνεται για καλή περίπτωση, όμως η αγγελία είναι από τέλη Νοέμβρη!!!! Ίσως να μη συνεχίζει η κοπέλα ή να το γύρισε σε πριβέ/γραφείο... Who knows!φαινεται καλη περιπτωση παντως κ δεν εχει κ αλλη αγγελια
για να δουμε ποιος θα κανει τη καταδρομικη
περιμενουμε ενημερωση
Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουμε κι εμείς μύτη και μυρίζουμε;; Άντε, οκ, έστω ότι κάνεις 4-5 ραντεβού τη μέρα, δύσκολο είναι να κάνει ένα 2λεπτο ντουζάκι πριν πάει με τον πελάτη για να φύγει ο ιδρώτας, κι όποια άλλη μυρωδιά έχει;;; Μ' αυτήν τη συμπεριφορά, μόνο εμάς χαλάνε, και φυσικά, δεν τους τα ξανακουμπάμε!να επιβεβαιωσω κι εγω για την Ντέμη.Ειναι κοντή και χοντρούλα.Αν την δεις έξω δεν θα γυρισεις να την κοιτάξεις.Την πήρα προ καιρού μονη της χωρις να ξέρω κάτι γι αυτήν.Μολις ξεντύθηκε φάνηκε το λάθος μου...χαλάστηκα.Ελπιζα στην συνέχεια...αλλά εκτός από την πίπα που τα παιρνει στο στομα και τα καταπίνει ευχάριστα,μυριζε παντού.Οχι μονο κάτω...παντού.Μια μυρωδιά αντιερωτική...Δευτερη φορά δεν ξέκίνησα καν...πεταμένα λεφτά...
παιρνω τηλ αλλα το εχει κλειστο...αν την βρω θα την παρω κ οτι βγειφαινεται καλη περιπτωση παντως κ δεν εχει κ αλλη αγγελια
για να δουμε ποιος θα κανει τη καταδρομικη
περιμενουμε ενημερωση
Μουφα φωτογραφιες αδερφε!!! www.google.gr/search?q=miss+cj+miles&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_NyyVJO5GovmaKW0gqgJ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=683#imgdii=_&imgrc=ZiNss7K9yclw5M%253A%3BY18p4NN2z_ZXPM%3Bhttp%253A%252F%252Fd2vtpdx8ha1r7s.cloudfront.net%252Fuploads%252F1108%252F245094.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sportzhype.com%252Fpost%252F259486%252Fmiss-cj-miles%3B769%3B1024]Αυτο[/url] ειναι το μωρο και δε μου φαινεται να ηρθε για βιζιτα θεσσαλονικηγια εδω πληροφοριες;γραφειο ειναι κ οι φωτο πρεπει να ειναι αληθινες..κ στο site τις ιδιες εχουν
Μερικοί είστε για γέλια... Την τραβάει ο οργανισμός σας την κοροϊδία .για εδω πληροφοριες;γραφειο ειναι κ οι φωτο πρεπει να ειναι αληθινες..κ στο site τις ιδιες εχουν
Νομιζω η κριτικη του Palermo ειναι γι αυτη την αγγελια αν δεν κανω λαθοςγια εδω πληροφοριες;γραφειο ειναι κ οι φωτο πρεπει να ειναι αληθινες..κ στο site τις ιδιες εχουν
Κι εγώ αυτήν την αίσθηση έχω Θησέα... Πάντως μ' αρέσει που βγαίνουν σιγά σιγά τα γραφεία και ψάχνουν πιο έντονα για νέες κοπέλες. Μάλλον μυρίστηκαν την ανάγκη της πόλης, και φυσικά το χρήμα, γιατί δε νομίζω να εξηγείται αλλιώς το πως εμφανίζονται καθημερινά νέες αγγελίες... Σήμερα πήρε το μάτι μου αυτήν εδώ: www.mylist.gr/agelies/%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9-sexy-%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf/]http://www.mylist.gr/agelies/%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9-sexy-%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf/ [/URL] Τουλάχιστον ας έχουμε και κανένα νέο πρόσωπο, γιατί αλλιώς, την κάτσαμε...Νομιζω η κριτικη του Palermo ειναι γι αυτη την αγγελια αν δεν κανω λαθος