trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
ξερουμε ποσο χρεωνει την συνευρεση η δεσποινις λιλι.?
Για το μασάζ δεν βλέπω τηλέφωνο. Δοκίμασες ;ok, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
παίδες έχει κανείς καμία ιδέα για τούτη δω: www.lovelist.gr/ad.php?adId=244936-6&cityId=16&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=244936-6&cityId=16&subcatId=69[/url] φαίνεται για νέο φρούτο... (τι φρούτο είναι το θέμα)
επίσης, αυτή εδώ: www.lovelist.gr/ad.php?adId=245135-6&cityId=16&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=245135-6&cityId=16&subcatId=69[/url] ο χώρος της φωτογραφίας μου θυμίζει λίγο το body-free του Νικόλα από τα μασάζ...
και τέλος, κάτι γι' αυτήν: www.lovelist.gr/ad.php?adId=239689-
6&cityId=16&subcatId=65]]
αν εννοείς τη Βίκυ, όχι, άμα πας, πες μας ;)Για το μασάζ δεν βλέπω τηλέφωνο. Δοκίμασες ;
Για ποια λες φιλε?Δοκιμασα πριν λιγες μερες.Ευχαριστη και φιλικη σαν πρωσοπικοτητα. Ξανθια με μαυρη ριζα, μελαμψο δερμα, μυτονγκα και ωραιο χαμογελο. Το σωμα ειναι αδυνατο αλλα και απεριποιητο. Χαλαρη για την ηλικια της, μπιμπικιασμενη απο το ξυρισμα και πεσμενο κωλαρακι. Θετικο η μεγαλη της κλητοριδα.
Δοκιμασα πριν λιγες μερες.Ευχαριστη και φιλικη σαν πρωσοπικοτητα. Ξανθια με μαυρη ριζα, μελαμψο δερμα, μυτονγκα και ωραιο χαμογελο. Το σωμα ειναι αδυνατο αλλα και απεριποιητο. Χαλαρη για την ηλικια της, μπιμπικιασμενη απο το ξυρισμα και πεσμενο κωλαρακι. Θετικο η μεγαλη της κλητοριδα.
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω... αν έχει πάει κανείς ας ενημερώσει...ρε αδερφια πολυ δελεαστικο φαινετε ξερει κανεις τι παιζει???
Για πες αδερφε για το αλβανακι που θα το βρούμε
ρε αδερφια πολυ δελεαστικο φαινετε ξερει κανεις τι παιζει???
χτεσινη παραλαβη 19χρονου πιπινιου incall!!!απλα απιστευτο κ πανεμορφο καυλακη!!!
ασχημοφατσα αβυζι κ 100 € ??Εχω κονε με αλβανακι 26χρ. 1.65m 48kg πολύ λεπτή. Τα θετικά : Σωματαρα ποδάρες μεση καλο service που γινεται καταπληκτικο αν σε γουσταρει δινει κολαρακι πεντακαθαρη. Τα αρνητικά : Ασχημη στην φατσα, εντελως αβυζη και 100€. Στειλτε ζητηση με ΠΜ για φωτο (από το facebook) φιλου της (Ειναι σε πολυ κακη αναλυση αλλα βασικο συμπερασμα βγαζεις)
Τυπε κανε το καλο και πες μας,παντος το τηλ της δεν υπαρχει σε καποια αλλη αγγελια ;)
ρε αδερφια πολυ δελεαστικο φαινετε ξερει κανεις τι παιζει???