Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά όλοι, ακολουθεί κριτική για Millene που συνάντησα πριν λίγες μέρες.
Ανοίγει πόρτα και είναι από πίσω χωρίς να φαίνεται (όπως αρκετές φορές) και διακρίνω μία ωραία και ψηλή γυναίκα, είναι όπως την βλέπετε στις φώτο και στα βίντεο. Μισάωρο 120 ευρώ αλλά τελικά 100 ευρώ. (Κρατήστε το αυτό για το τέλος).
Στα μηνύματα πριν την συναντήσω την ρώτησα αν κάνει french kiss και μου λέει ''ναι αν ο πελάτης είναι καθαρός'',κάτι που δεν ίσχυε τελικά. (Εγώ είχα κάνει μπάνιο πριν πάω και ήμουν ξυρισμένος).
Με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπάνιο και της είπα ότι είχα κάνει ήδη απαντώντας με, με ένα ''ΟΚ''. Περνώντας στο δωμάτιο ξεκινήσαμε να μπαίνουμε στο κλίμα με πρώτη στάση περιποίησης τα σιλικονάτα βυζιά και μετά δεύτερη στάση περιποίησης του πεντακάθαρου μουνιού της. Μετά πετάω το μπαλάκι σε αυτήν με περιποίηση πούτσου και πέρασμα σκούφου. Και κάπου εκεί τελειώνουν, απότομα, τα ωραία όπου με έλεγε όλη την ώρα ''fast, fast'', περιμένω πελάτη, ενώ δεν είχαν περάσει 20 λεπτά. Εε, το είπε μία, το είπε δύο φορές και κάπου εκεί ξενερώνω, βγάζω καπότα και ξεκινάω να ντύνομαι. Της δείχνω στο κινητό στα μηνύματα την ώρα που είχα έρθει (που ήταν και 5 λεπτά πιο νωρίς από την καθορισμένη ώρα συνάντησης) και τι ώρα είναι τώρα και δεν μίλησε, σε εκείνο το σημείο μάλλον κατάλαβε ότι έκανε μαλακία.
Με έβλεπε ξενερωμένο και ξενέρωσε και αυτή μετά, με ρώτησε ''no cum''? και της λέω ''no''. Καθώς ντυνόμουν μου έδωσε πίσω το 20ευρο, μπας και το μπαλώσει κάπως. Όταν πήγα σπίτι είδα τα ανανεωμένα στόρυ της στο site (που λεέι πριν πόση ώρα δημοσιεύτηκαν όπως στο ig), άρα πιστεύω ότι δεν είχε πελάτη καυτεθείαν μετά απο εμένα, απλά ήθελε να με ξεπετάξει (τι πιο σύνηθες με τις λατίνες).
Χώρος ωραίος και μεγάλος.
Περιοχή Βαρδάρη.
Δεν θα ξαναπήγαινα.