topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.219
- Πόντοι
- 5.646
Στα παπάρια μας!Έρχεται η σοφία ντολορες παλι
Στα παπάρια μας!Έρχεται η σοφία ντολορες παλι
Αυτό πήγαινε αλλού για την ξανθιά με τα πολλά λεφτά και την τρελή δουλειάΣτα παπάρια μας!
Μην γινεσαι αγενης..Το bourdela υπαρχει για να προαγει την ευγενή αμιλλαΣτα παπάρια μας!
Μόνο Καρίνα ρε νιαμού!Στα παπάρια μας!
Εσύ να πας να γαμηθείςΜην γινεσαι αγενης..Το bourdela υπαρχει για να προαγει την ευγενή αμιλλα
Πόσο παχιά είναι ρε παίχτη; Η κοιλιά κάνει δίπλες;Έρχεται η σοφία ντολορες παλι
Αγαπητοί κύριοι όντως βυζια χασάπης ο πλαστικός αλλά αυτό που μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ χαρούμενα εγώ ! Πίπα πολύ καλή - με άφησε να την παίξω μπάλα και με πήδηξε μετά !
Τυπε μακρυά.... Στο ύψος της Βούλγαρη έχει χώρο ...καμμία σχέση με την φώτο, το σηκώνει άλλη κοπέλα το τηλ και σε στέλνει σε ένα διαμέρισμα που σαλοναρει μια γιαγιά ξανθια και μια νεότερη μελαχρινή οριακά γαμευσιμη!!!πρόκειται για υπηρεσίες μπουρδέλου αλλά σε διαμέρισμαΚαλησπέρα ! εχει κάνεις εμπειρία αλάνια ??? ωραίο milf φαίνεται από της φωτογραφίες![]()
Χριστιάνα 28 χρονη Ελληνίδα
Είμαι η Χριστιάνα 28 χρονών Ελληνίδα, με κωλάρα, μπουτάρες και παίζω τα πάντα. Θα πραγματοποιήσω κάθε σου όνειρο. Έχω στόμα για βαθιά πίπα έλα να σε τρελάνω. Ψηλή 1.80, μελαχρινή, με ψηλά πόδια και ωραίο κώλο, 6αρι στήθος φυσικό. Χύσιμο παντού, ισπανικό και ότι βάλου ο νους σου. Θα σε πάω σε...kanesex.com
Ούτε καν, petite είναι έτσι όπως την βλέπεις στις φωτό ! Κρύβει επιτιδες τα βυζια γιατί έχει 2 κάθετες τομές και έχει πολύ λίγο αγύμναστο κωλο ! Φίλε προσωπικά εγώ δεν τον έχω 32εκ ! Με νορμαλ γιουτσο γαμησα μια χαρουλα ! και deepthroat προσπάθησε το κορίτσι δεν τον εκατάφερε όλο αλλά θεωρείτε πταίσμα !Πόσο παχιά είναι ρε παίχτη; Η κοιλιά κάνει δίπλες;
Επίσης ήταν στενή? Γιατί άλλος συναγωνιστής είχε αγανακτήσει γιατί δεν τον άφηνε να μπει βαθιά
Αν θυμάμαι καλά την προηγούμενη φορά το είχε 200, το πήγε 250, σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις δε νομίζω ότι αξίζει όταν ακόμα και στις τσόντες της είναι νωχελική!Για μενα ειναι πολλα τα 250....τραγικα πολλα.....
Να το πάρει σαν ευχή η ως κατάρα αυτό τώραΕσύ να πας να γαμηθείς![]()
χωρις παραπανω πληροφοριες δεν θα μπορεσουμε αδερφεΗ Vicky sol έμαθα θα είναι Θεσσαλονίκη για ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο
Κάθε φορά που σου αρέσει κάποια αγγελία στο kanesex δες τις υπόλοιπες αγγελίες του χρήστη. Όταν βλέπεις 15 αγγελίες σε 2-3 πόλεις καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για.... παγίδα.![]()
Irena 6992173980
Καινούργια κοπέλα στη Θεσσαλονίκη! Καλεσε με απόψε να γνωριστούμε... Οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές, θα το διαπιστώσεις και απο κοντά. Εχω πολυ σεξυ κορμι και σφιχτα υπεροχα οπισθια, σου προσφέρω τα πάντα, αρκεί να αντέχεις. Εύχομαι στο χωρο σουη σε κάποιο ξενοδοχείο, εχω λογικές τιμές...kanesex.com
Για αυτή έχουμε άποψη ;
Και ο Παπαγεωργοπουλος θα ξανα κατεβει για δημαρχοςΗ Vicky sol έμαθα θα είναι Θεσσαλονίκη για ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο
Είναι κοντά στον Άγιο Φανούριο τουμπα το λειτουργει μια γριά τσατσά με γυναίκες μέσα. Τις αλλάζει συχνά. Παλιά ήταν γνωστή η Ζέτα εκεί, πολύ δυνατή αλλά σταμάτησε.Έχει επισκεφτεί κάποιος; Γνώμες;![]()
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΜΑΣΕΡ
Επαγγελματίας μασέρ σε δικό της χώρο παρέχει θεραπείες ευεξίας και χαλάρωσης σε άντρες και γυναίκες. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 6.9.4.7.6.1.7.8.0.6kanesex.com
Άρα να το αποφύγω καλύτερα. Πολύ random ακούγεταιΕίναι κοντά στον Άγιο Φανούριο τουμπα το λειτουργει μια γριά τσατσά με γυναίκες μέσα. Τις αλλάζει συχνά. Παλιά ήταν γνωστή η Ζέτα εκεί, πολύ δυνατή αλλά σταμάτησε.
Φέρνει κ καλές φέρνει κ μπάζα ότι πετύχεις δλδΆρα να το αποφύγω καλύτερα. Πολύ random ακούγεται