xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.618
- Πόντοι
- 3.985
Μετ ΞενοδοχείοΠεριοχή incall???Για να κανονίσω σχέδιο δράσης...
Γίναμε...Μετ Ξενοδοχείο
Περιμένω με αγωνία την κριτική σου, είναι στα υπόψην.............
πανε και κανε μας μια ενημερωση ...12 χρονια εδω μεσα κηφηνοειδες ματακια ....με 16 μηνυματα.....![]()
Πειρασμός της νύχτας
Είμαι έτοιμος να σας περιμένω όλο το βράδυ μέχρι αργά και να σας χαρίσω απόλαυση με την ευχάριστη γεύση των ροδάκινων WhatsApp +306906006458 MIAkanesex.com
Γνωρίζει κανείς κάτι; Πολύ μπροστά κίνηση το παιδί.
πανε και κανε μας μια ενημερωση ...12 χρονια εδω μεσα κηφηνοειδες ματακια ....με 16 μηνυματα.....
Sorry Papatzhs69...στο άλλο μήνυμα ήθελα να απαντήσω...Περιγραφή
Είμαι έτοιμος να σας περιμένω όλο το βράδυ μέχρι αργά και να σας χαρίσω απόλαυση με την ευχάριστη γεύση των ροδάκινων...
Τι εννοεί ο ποιητής???
Τι να κάνουμε ρε φίλε εμείς είμαστε από χωρίο δεν ερχόμαστε συχνά στο άστυ.πανε και κανε μας μια ενημερωση ...12 χρονια εδω μεσα κηφηνοειδες ματακια ....με 16 μηνυματα.....
μιλησες σαν τζεντλεμαν ...αλλα και παλι δεν αλλαζει...Τι να κάνουμε ρε φίλε εμείς είμαστε από χωρίο δεν ερχόμαστε συχνά στο άστυ.![]()
Άντε αφού με είπες τζεντλεμαν με κατάφερες θα την κάνω την καταδρομική και θα αφήσω κριτική ειδικά για σέναμιλησες σαν τζεντλεμαν ...αλλα και παλι δεν αλλαζει...
Η επιτροπή υποδοχής στο νήμα σας καλωσορίζει.πανε και κανε μας μια ενημερωση ...12 χρονια εδω μεσα κηφηνοειδες ματακια ....με 16 μηνυματα.....
Ηλικία μάλλον έφτασε στα μισά ενός αιώνα αλλά αυτό με καυλωσεΕπειδή ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη, μπορείς να μου πεις ηλικία στο περίπου και κάποιες λεπτομέρειες από το πρόγραμμα της;