Καρτέλα δεν υπάρχει. Άμα ψάξεις όμως στο νήμα θα βρεις μερικές σκόρπιες κριτικές/πληροφορίες για αυτή (δεν έχω προσωπική εμπειρία). Έχει επίσης δικό της σάιτ με τηλ κτλ emanouela . gr Καλή συνέχεια.
Μόνο για αντρες απαιτητικούς...είμαι Ελληνίδα καυτή και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ με κλεμένες φωτογραφίες !!! Φουλ πρόγραμμα 6970531070
Δεν συνηθίζω να πηγαίνω ούτε σε paid έρωτα, αλλά ούτε και σε μασατζιδικα. Μόνο οταν περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θέλω τις απόψεις σας για κάτι που μου ανέφερε μια κοπέλα πρόσφατα. Μου λέει μην πηγαίνεις πολύ αυτές τις μέρες, γιατί λόγω γιορτών θα έρθει πολύς κόσμος και από χωριά και παππούδες κτλ.
Δεν είμαστε ρατσιστές με κανέναν, αλλά καταλαβαίνετε για τους λόγους που το λέει. Θα ήθελα την άποψη σας. Ευχαριστώ πολύ
Δεν συνηθίζω να πηγαίνω ούτε σε paid έρωτα, αλλά ούτε και σε μασατζιδικα. Μόνο οταν περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θέλω τις απόψεις σας για κάτι που μου ανέφερε μια κοπέλα πρόσφατα. Μου λέει μην πηγαίνεις πολύ αυτές τις μέρες, γιατί λόγω γιορτών θα έρθει πολύς κόσμος και από χωριά και παππούδες κτλ.
Δεν είμαστε ρατσιστές με κανέναν, αλλά καταλαβαίνετε για τους λόγους που το λέει. Θα ήθελα την άποψη σας. Ευχαριστώ πολύ
Αν η κοπέλα τηρεί τους κανόνες ασφαλούς επαφής δεν υπάρχει κανένας extra κίνδυνος. Αν δεν τους τηρεί είναι κινητός κίνδυνος η ίδια.
Όσο πιο απελπισμένη είναι μια κοπέλα για χρήματα τόσο γίνεται πιο πιθανό να κάνει πράγματα που δεν πρέπει, είτε έχουμε γιορτές είτε όχι.
Αν μια κοπέλα κάνει 3 ραντεβού την ημέρα για 5 μέρες την εβδομάδα μιλάμε για πάνω από 500 ραντεβού τον χρόνο. Πόση διαφορά πιστεύεις θα κάνουν 10-20 παραπάνω;