mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Δεν κατάλαβες τίποτα, και ούτε πρόκειται να καταλάβεις.Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τα σχολια σου οπου μεσα σ αυτα περιγραφεις κ εμενα . Οποτε αγαπητε μου χωρις να σε γνωριζω προσωπικα θα σ πω την αποψη μου οσο πιο λακωνικα θα μπορούσα γ ολα τα θλιβερα που περιγραφεις απο την σκοπιά σου. Κ να ξεκινησω με το οτι σεβομαι την αποψη σου.
Το τι ειναι ποιοτητα γ τον καθενα εδω μεσα δε θα το κρινεις εσυ ουτε η ταριφα της καθεμιας αλλα ο καθενας εδω μεσα ατομικα. We support diversity. Το αν εγω βαλω τιμη 250 ευρ η εχω γνωθι σαυτον κ μ κοστολογω οπως μ κοστολογω δεν με κανει φθηνη αλλα ρεαλιστρια. Ειναι δικαιωμα του καθενος σ ενα σαιτ σαν αυτο να πηγαινει οπου θελει κ να δινει οσα θελει χωρις αυτο ν τον κανει απεγνωσμένο η ξεφτιλα. Εκτος κ αν θελεις ν γινεις τροχονομος στα πορτοφολια στα σχόλια κ στις προτιμησεις εδω μεσα. Το εαν γελαμε κ κανουμε χαβαλε μας κανει πιο χαρουμενους εδω μεσα χωρις ν εχουμε συνναλαγες κρυες , τα πραγματα γινονται λιγο πιο ανθρωπινα..τα κοριτσια νιωθουν πιο ανετα μ τη δλεια π κανουν κ οι πελατες εχουν μια καθημερινη επαφη μαζι τους οπου ενδεχομενος αυτο ν τους κανει ν νιωθουν κ αυτοι καλυτερα. Στο τελος της ημερας οσοι θελουν περνανε καλα κ οσοι δε θελουν καθονται κ γκρινιαζουν. Αλλα ν μην γινεστε κ αχαριστοι που υπαρχει κ μια @Alexia9090 μια @Nefelh22 μια νικολ κ μια @anna! που κανουν αυτο π κανουν σε αυτη την τιμη ωστε μερικοι π δεν εχουν μεγαλα πορτοφολια ν μπορουν ν περασουν καλα.. κ πιστεψε με γνωριζω πολλους π θα προτιμησουν αυτες παρα τις βιζιτες πολυτελειας που αναφερεις.
Το πως θα δουλεψει η καθεμια αν θ βαλει εξτρα η οχι ειναι στη κριση της πως θα δουλεψει το μαγαζακι της ..αν το σηκωνει ψυχολογικα σωματικα κτλ.. κ ετσι ειναι το σωστο κ το ωραιο. το αν εχει κιλακια η οχι ειναι δικαιωμα της ν κανει οτι θελει μ το σωμα της κ μπραβο της. Το αν ζει σε υπογειο η χωρις κλιματιστικο η χωρις ζεστο νερο ειναι μαλλον απο αναγκη μπορει ν χρωσταει μπορει ν εχει προβλημα στη ζωη της να συντηρει γονεις μ προβληματα υγειας η παιδια πουλωντας το κορμι της. Δεν γαμιομαστε ουτε για καλλυντικα ουτε γ διακοπες στη μυκονο. Ντρεπομαι οχι γ αυτες αλλα γ εσενα π σχολιαζεις εντελως απαξιωτικα μια κατασταση δυσκολη για πολλες κ πολλους που ζουμε στην Ελλαδα σημερα. Τα πραγματα ειναι απλα εαν δε σου αρεσει αυτο π γινεται ignore, ν μη διαβαζεις τα νηματα μας , να πας εκει π θες κ ν σταματησεις ν συγκρινεις πραγματα ανομοια. Αν ηταν ετσι κ γω θ εκανα το ιδιο αλλα ξερω ποια ειμαι . Ν μην προσβάλλεις με βαριες κουβεντες κοριτσια που εξυπηρετουν τοσο κοσμο αποκαλοντας τες θλιβερες κ κουρασμένες υπάρξεις κ ουτε μελη εδω μεσα ως ξεφτιλες. Ν κοιτας τη παρτυ σου . Κανεις δεν ασχολειται μαζι σου. Επισης φιλε @gagarin ζαρα φοραει κ η κειτ μιντλετον .. τα φιλια μου !
Και να πω και κάτι άλλο μήπως και προβληματιστούν μερικοί και βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει, μέρος της κατάντιας που περιγράφει αυτός που του κάνεις υποδείξεις είναι το ότι του κάνεις υποδείξεις στο τί θα γράψει εδω μέσα.
Όπως έκαναν στο παρελθόν κρυφονταβάδες. και φίλοι τους.
Οπότε θα πω όσο πιο ευγςνικά μπορώ τράβα κάνε υποδείξεις στο νήμα σου και σε αυτούς που σε πληρώνουν.