Φίλε μου, επειδή κάπου έχεις λοξοδρομήσει, ας το ξαναδούμε λίγο από την αρχή: Έκλεισες ραντεβού και πήγες να συναντήσεις αυτό το 'πράγμα' γνωρίζοντας εκ των προτέρων τι θα βρεις...
...και μάλιστα όχι μόνο
τον συνάντησες, αλλά χαρακτήρισες το ραντεβού ως "...
η καλύτερη συνάντηση που είχα ποτέ..."! Και παρ' ολα αυτά, επιμένεις να προσπαθείς να μας πείσεις πως ΚΑΙ δεν βάζεις κρέας στον πάτο σου (δικαίωμά σου αν το κάνεις και δεν μας πέφτει και λόγος) ΚΑΙ πως διαθέτεις γούστο αρκετά εκλεπτυσμένο ώστε να κρίνεις την ομορφιά μιας γυναίκας και να την χαρακτηρίσεις "
μουνάρα", ενώ προφανώς δεν έχεις αποφασίσει μέσα σου για την σεξουαλικότητα σου και το τι ακριβώς σε ελκύει σε κάποια γυναίκα, σε κάποιο τρανσφόρμερ ή σε οτιδήποτε άλλο
Το θέμα μας αγαπητέ (και κάνεις λάθος εάν πίστεψες πως σε έκρινα δυσμενώς ή πως σου επιτέθηκα για τις σεξουαλικές σου επιλογές), ΔΕΝ είναι εάν προτιμάς να συγχρωτίζεσαι με σηκωμένα καβλιά ή με υγρά μουνάκια όταν βρίσκεσαι γυμνός στα σεντόνια!
Το θέμα μας είναι κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευθούμε το γούστο σου και την κρίση σου, ειδικά όταν εσύ ο ίδιος δείχνεις να είσαι τόσο μπερδεμένος με την σεξουαλικότητά σου και αδυνατείς να ξεχωρίσεις το προφανές από την φαντασία. Όχι αγαπητέ, όσα γράφουμε εδώ
ΔΕΝ είναι "
καθαρά υποκειμενική άποψη"
ειδικά όταν χαρακτηρίζεις (βλέπε
ΕΔΩ) μια καβλωμένη ψωλή ως "
...απίστευτα όμορφη κοπέλα...". Όσο αφορά το γούστο σου και την κρίση σου, μπορείς να έχεις όποια άποψη επιθυμείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η άποψή σου είναι σεβαστή!
Το δικαίωμά σου να εκφράζεις άποψη είναι απολύτως σεβαστό, εάν όμως η άποψή σου είναι ανόητη, στρεβλή, ή ανώμαλη, θα υποστείς ανηλεή κριτική και ίσως ακόμη και χλεύη. Τέλος, όσο αφορά την κρίση σου, εγώ δεν σε εμπιστεύομαι ούτε για να μου πεις τι καιρό κάνει έξω, πόσω μάλλον να εμπιστευτώ όσα γράφεις για το εάν μια χοντρή είναι τόφαλος ή απλώς παχύσαρκη