Άμα σου πω όταν μου ακύρωσαν τη Λέα και είπαμε για Evi ότι μου στείλανε το εξής μήνυμα:
JR: Ποια κορίτσια είναι διαθέσιμα εκείνη την ώρα.
Ψεύτες: Evi. Η μόνη διαφορά με τις φωτογραφίες είναι ότι το κορίτσι είναι πλέον καστανό.
Απάντησα με το χλευαστικό
(το κλαίω από τα γέλια που βγάζει στο whats app).
Δηλαδή αν έπαιρνα για πρώτη φορά κοπέλα από αυτούς τι θα μου πλασάρανε; τον Επιστάτη για Σκλεναρίκοβα;
Και έχω άπειρα τέτοια να σου πω...
Είναι μέγιστη προσβολή να σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ηλίθιος. Δεν με ενοχλεί καθόλου αν κάποιος με θεωρεί ηλίθιο, είναι δικαίωμα του. Όταν μου συμπεριφέρονται σαν ηλίθιο ειδικά με ψέμματακια επιπέδου δημοτικού, εκνευρίζομαι ρε φίλε. Πόσο ζεν να είσαι με ανθρώπους που σε προσβλουν με τον τρόπο τους τακτικά.
Άλλο περιστατικό:
Πήρα τηλ να διαμαρτυρηθώ μετά από φόλα και τους είπα "Δεν θέλω ρε παιδιά να γράψω κακή κριτική για το κορίτσι, θέλω να αφαιρέσετε τα γλωσσόφιλα από τη λίστα υπηρεσιών"
Απάντηση: δεν μας ενδιαφέρει αν θα γράψετε κακή κριτική, η κοπέλα πήρε καλή κριτική από τον "ΤΑΔΕ" που έχει καλή γραφίδα"
Δεν θα σταθώ στην αστεία λάθος χρήση της λέξης γραφίδα αντί για πένα (λάθος εκτός και αν αυτός που έγραψε την κριτική ήταν ο σεισμογράφος του Παντείου).
Θα σταθώ όμως στην προσβολή... η γνώμη του πελάτη που σου διαμαρτύρεται αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία γιατί κάποιο high ranked μέλος έγραψε στο παρελθόν καλή κριτική; Δηλαδή μου είπαν στα μούτρα μου, ότι ο άλλος μετράει για αυτούς αλλά και για το forum μας παραπάνω από εμένα...
Τι να πω ρε φιλε...
Με έχουν απογοητεύσει πολύ...
Να είμαι δίκαιος όμως, όπως μου αρέσει να κάνω:
1) Έχουν φέρει κατά καιρούς αστέρια πραγματικά και αυτές τις εμπειρίες που μου πρόσφεραν δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Έρχεται τώρα στα κοντά και η θεά μου, που δεν θα την γνώριζα αν δεν ήταν αυτοί...
2)Επειδή έχω υπάρξει πελάτης όλων των top πρακτορείων της Αθήνας, η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία κλείνεις ραντεβού στο κλαμπ, δεν υπάρχει στην Αθήνα, επίσης και ο αριθμός δωματίου.
Σε αυτόν τον τομέα τρώνε τη σκόνη μας...