GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 104
- Like
- 12.980
- Πόντοι
- 25.165
Ξες αν εχει και 30λεπτο ?Η τιμή είναι 110/ώρα.
Ξες αν εχει και 30λεπτο ?Η τιμή είναι 110/ώρα.
Ξες αν εχει και 30λεπτο ?
Αρα για να μαθαινουν και οι νεοι.Ναι, στα 80 αν θυμάμαι καλά διότι δεν πήρα. Πες ότι έρχεσαι συστημενος από το παιδί με τα γαλανά μάτια και ίσως πάει 70.
Βασικά γνωρίζεις τα κόλπα παζαριού ως παλιά καραβάνα επομένως δεν χρειάζεται να σου δώσω οδηγίες.
Αρα για να μαθαινουν και οι νεοι.
"Ακουσα πολυ καλα λογια για σενα απο τον γαλανοματη φιλο μου που βρεθηκατε τις προαλλες για 1 ωρα και θα ηθελα να σε συναντησω για 30 λεπτο ραντεβου. Κατι μου ειπε οτι το δωρακι σου για 30 λεπτα ειναι 70ε αλλα δεν θυμαται καλα. Ισχυει?"
Την γυριζεις την μπιφτεκα? Το μη πας δεν καταλαβα. Χρειαζομαι την αδεια σου? τελος παντων μην ανησυχεις. Σαν παλια καραβανα ξερω να μιλαω σε τετοιου ειδους επαγγελματιες δεν χρειαζεται να πω για "φιλους" με γαλανα ματια και κουραφεξαλα.Όχι. Δεν σου είπα αυτό. Βασικά ξες κατι; μη πας. Πάνε στην Αλεξία που περνάς καλά και άστο θα μας μπλέξεις. Φιλικά πάντα, καλημέρα.
Τελικά την κατουρησες??Ας κάνουμε και μια σωστή ενημέρωση.
Kinky Liliana
Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ…. πρέπει οπωσδήποτε να με συναντήσεις EROTIKA PROGRAMATA k kinky NOVO WhatsApp +30 697 728 4644kanesex.com
Στα θετικά, καλό στοματικό με σωστή καθοδήγηση. Προσπάθειες για ντιπ, το έχει με το σάλιο. Συμπαθητικό φιλί που με υπομονή έγινε "παθιασμένο γλωσσοφιλο" που λέτε.
Στα αρνητικά, κλασική Ρωσίδα που κλέβει (δεν είναι Λατινα). Στο σεξ λόγω κιλών καταντάει κουραστικό. Κόφτες, μετρητές, χρήματα μπροστά, τα γνωστά.
Στα ακόμα πιο αρνητικά, ο γύφτος που χειρίζεται τα τηλέφωνα σου λέει οκει σε υπηρεσίες αλλά η κοπέλα δεν ενημερώνεται. Καλά, για το παθητικό κατουρημα γελάω.
Είπα να τα πω σωστά. Στούντιο στη Λαγκαδά, χάρμα οφθαλμών ο όροφος γεμάτος airbnb (με αυτές τις φτηνές καφετι πόρτες, μάστιγα οι συγκεκριμένες).
Δεν προτείνεται αν και έμαθα όλο το ιστορικό της στο σοσιαλ που με το ζόρι θα βγει αν δεν γνωρίζετε κάποια Ρώσικα. Αγγλικά λίγα ως καθόλου.
Τιμή 70 μισή ώρα.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σε περιμένω στον όμορφο και διακριτικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να σου δώσω απλόχερα καυτές στιγμές ηδονής. Είμαι η Βικτωρια ανεξάρτητη 29 χρόνων και θα πραγματοποιήσω όλες σου τις κρυφές επιθυμείς 6976939779 ΜΟΝΟ WhatsApp και Viberkanesex.com
Επίσκεψη χθες εδώ. Σε νέο χώρο στην Ερμού δίπλα.
Στα θετικά, ότι με το γραφείο αυτό πλέον έχω αναπτύξει ξεκάθαρες σχέσεις σωστές που ξέρω τι θα πάρω. Δε χρειάζεται προμοσιον. Η κοπέλα, επίσης από Ρωσοουκρανία (όχι λατινα), έχουμε βρεθεί και εκτός. Εξαιρετικό σώμα, γυμνάζεται άλλωστε. Στήσιμο για σεμινάριο, που μόνο σε τρελό πετιτ θα βρεις παρόμοιο. Στήθος τέλειο σε μέγεθος και απόκριση. Σεξ ότι θες όπου θες, όπως πρέπει.
Στα αρνητικά, κυρίως για τον νεο ή μπουνταλά πελάτη, έχει και αυτή τους κόφτες της. Θα σε πάει όπως θέλει, δε θα πει όχι αλλά μέχρι εκεί. Σπάει αυτό αλλά είναι στο χέρι του καθενός. Σε αρκετούς θα φανεί διεκπεραιωτική. Σε κάποιους ίσως κρύα. Δεν είναι. Αξίζει.
Τιμή ότι σας πουν.
Εάν ξαναγίνω πιο μάχιμος και κάνω κασκαντεριλίκια θα ενημερώσω. Υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές. Εννοείται ότι στο κλαμπ πρέπει να είστε μεγάλα θύματα για να πάτε πλέον (γελάω με τα 150). Τα καλά είναι εκεί έξω.
Καλή συνέχεια.
Δεν αποκλείεται να πάρουν 50 φίλοι του γαλανομάτη!Όχι. Δεν σου είπα αυτό. Βασικά ξες κατι; μη πας. Πάνε στην Αλεξία που περνάς καλά και άστο θα μας μπλέξεις. Φιλικά πάντα, καλημέρα.
Εεε εάν είναι κοινωνικός ο γαλανοματης, 50 μπορεί να είναι και λίγοι οι "φίλοι"Δεν αποκλείεται να πάρουν 50 φίλοι του γαλανομάτη!
Δεν αποκλείεται να πάρουν 50 φίλοι του γαλανομάτη!
τον παραδεχομαι παντως. τετοια μαεστρια σε προμοταρισμα δεν εχω ξαναδει. η ατακα "Δε χρειαζεται προμοσιον" στην αρχικη του περιγραφη ηταν ολα τα λεφτα. και δεν το λεω και για κακο, εγω χαιρομαι ατομα σαν τον τζομακα που μας ανοιγουν τα ματια σε νεες κορασιδες.Στα θετικά, ότι με το γραφείο αυτό πλέον έχω αναπτύξει ξεκάθαρες σχέσεις σωστές που ξέρω τι θα πάρω. Δε χρειάζεται προμοσιον.
Έχω και κάτι ξαδέρφια στην Αθήνα και την Κρήτη, θα τους ενημερώσω να ξέρουν και αυτοί όταν έρθουν, ότι κερνάει εκπτωσούλα ο γαλανομάτης κολλητός τους....Εεε εάν είναι κοινωνικός ο γαλανοματης, 50 μπορεί να είναι και λίγοι οι "φίλοι"
Πετυχημένο!!κουπονι ΄'γαλανοματης'' δεν ισχυει ...
αναμονη να βγει καινουριο ...
αυτή η Κορίνα, μήπως είναι αυτή η Αμαζόνα-Μαρίζα?ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σε περιμένω στον όμορφο και διακριτικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να σου δώσω απλόχερα καυτές στιγμές ηδονής. Είμαι η Βικτωρια ανεξάρτητη 29 χρόνων και θα πραγματοποιήσω όλες σου τις κρυφές επιθυμείς 6976939779 ΜΟΝΟ WhatsApp και Viberkanesex.com
Επίσκεψη χθες εδώ. Σε νέο χώρο στην Ερμού δίπλα.
Στα θετικά, ότι με το γραφείο αυτό πλέον έχω αναπτύξει ξεκάθαρες σχέσεις σωστές που ξέρω τι θα πάρω. Δε χρειάζεται προμοσιον. Η κοπέλα, επίσης από Ρωσοουκρανία (όχι λατινα), έχουμε βρεθεί και εκτός. Εξαιρετικό σώμα, γυμνάζεται άλλωστε. Στήσιμο για σεμινάριο, που μόνο σε τρελό πετιτ θα βρεις παρόμοιο. Στήθος τέλειο σε μέγεθος και απόκριση. Σεξ ότι θες όπου θες, όπως πρέπει.
Στα αρνητικά, κυρίως για τον νεο ή μπουνταλά πελάτη, έχει και αυτή τους κόφτες της. Θα σε πάει όπως θέλει, δε θα πει όχι αλλά μέχρι εκεί. Σπάει αυτό αλλά είναι στο χέρι του καθενός. Σε αρκετούς θα φανεί διεκπεραιωτική. Σε κάποιους ίσως κρύα. Δεν είναι. Αξίζει.
Τιμή ότι σας πουν.
Εάν ξαναγίνω πιο μάχιμος και κάνω κασκαντεριλίκια θα ενημερώσω. Υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές. Εννοείται ότι στο κλαμπ πρέπει να είστε μεγάλα θύματα για να πάτε πλέον (γελάω με τα 150). Τα καλά είναι εκεί έξω.
Καλή συνέχεια.
κουπονι ΄'γαλανοματης'' δεν ισχυει ...
αναμονη να βγει καινουριο ...
Τελικά την κατουρησες??
Ευχαριστούμε πολύ για το εκπτωτικό κουπόνι αδερφέ μου.Ναι, στα 80 αν θυμάμαι καλά διότι δεν πήρα. Πες ότι έρχεσαι συστημενος από το παιδί με τα γαλανά μάτια και ίσως πάει 70.
Βασικά γνωρίζεις τα κόλπα παζαριού ως παλιά καραβάνα επομένως δεν χρειάζεται να σου δώσω οδηγίες.
Χαχαχα πραγματικά γέλασα αλήθεια. Ίσως πάρει ιδέες και ο κουλής και βγάλει το Fuck passΕυχαριστούμε πολύ για το εκπτωτικό κουπόνι αδερφέ μου.
«Γαλανοματης pass» λοιπόν. Τύφλα να χει ο Μητσοτάκης.
Όλο το μήνυμα μέσα στην αισιοδοξία.Ναι, πολύ δυνατή. Η Ταϊλάνδη πλέον έχει μολυνθεί από Ρωσίδες βίζιτες (ξέρει το κλαμπ, ρώτα το) με 300αρα ταρίφα. Το φαΐ είναι πώς είναι αυτά τα μακαρόνια του Λιντλ τα έτοιμα; δέκα λεβελ παρακάτω. Τσιμπάς coli & pylori για πλάκα, και από πισίνες, τουαλέτες. Οι γυναίκες είναι σκατά διότι το φαΐ είναι σκατα. Τα τραβελια είναι ακόμα χειρότερα. Όλος ο λαός είναι γονατισμενος δεκαετίες από φτώχεια και δε γουστάρουν να βλέπουν κανενός τη φάτσα. Γιαυτό σε λένε ΑΑΑΑΑΑΕΕΕΙ ΝΑΠΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΙ όταν περνάς απ έξω μπας και σε ψαρεψουν να πιεις μπύρα που την έχουν ευλογησει ηδη. Ναι μη χάσεις τα 100 ΜΠΧΑΑΑΤ τιμή ευκαιρίας στο κοριοχοτέλ με το κινούμενο ΣΜΝ. Και στην πορεία θα πέσεις πάνω και στη σαβούρα Ρωσιδα που έβαλε βυζια και κωλο και σε κοιτάει με το ίδιο υποτιμητικό βλέμμα "δε μπορείς βρε χωριάτη να μ έχεις" άρα ούτε εκεί γλυτώνεις. Φάε και την ποδαριλα του τύπου πίσω σου στις 119 ώρες πτήσης, αν φτάσεις. Πριν φύγεις για Ελλάδα τσέκαρε να δεις αν τα πήρες όλα μαζί σου (πορτοφόλι, διαβατήριο, νεφρά).
Ναι, μη το χάσεις τέτοιο ταξίδι. Ξεκίνα να μαζεύεις από τώρα, το ΠΕΑΑΑΣΧΑ είναι υπέροχο εκεί.
Έχω βαρέσει σερί δεκαεξαωρα αυτή τη βδομάδα, εχω κάθε δικαίωμα να νιώθω μίζεροςΌλο το μήνυμα μέσα στην αισιοδοξία.