Neapoliths
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Ποια είναι αυτή η Μυρτώ?Καλώς να μας έρθεις Μυρτώ μου.
Που ...κλείνω ραντεβού? Χεχε
Ποια είναι αυτή η Μυρτώ?Καλώς να μας έρθεις Μυρτώ μου.
Που ...κλείνω ραντεβού? Χεχε
Τίνος είσαι εσύ βρε;Αφου σας ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχατε στην ψηφοφορία, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι θα επισκεφτώ την όμορφη Θεσσαλονίκη στις 19 - 23/02. Επειδή οι μέρες θα ειναι περιορισμένες θα σας παρακαλούσα να επικοινωνείτε μαζί μου απο νωρίς. Σας ευχαριστώ και παλι και Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
προσεχε τι θα ρωτησειςΤι εξτραδακια παίζουν εκτός από ότι βλέπουμε στην υπογραφή??
Καλώς να έρθεις
όταν ήταν θεσσαλονικη την πήρα πόσες φορές τηλ και δεν το σήκωνε πότε... άλλα φαίνεται πολύ όμορφη....Καλημέρα
Elenh
An thes mia wra gemath kaulas kalese me sto 6942659101.. Enhmerwnw thlefwnikos kai kleinw rantebou epishs thlefwnikos.. Parakalw oxi apokrupseis ..kanesex.com
Με διαφορά από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει στις καταδρομές μου στην Αθήνα !Αφου σας ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχατε στην ψηφοφορία, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι θα επισκεφτώ την όμορφη Θεσσαλονίκη στις 19 - 23/02. Επειδή οι μέρες θα ειναι περιορισμένες θα σας παρακαλούσα να επικοινωνείτε μαζί μου απο νωρίς. Σας ευχαριστώ και παλι και Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Φιλαράκι μου έχασες, καλό παιδί καλές υπηρεσίες. Τώρα την χαίρονται στο Ηράκλειο! Είπε μπορεί να ξαναέρθει κάποια στιγμή.όταν ήταν θεσσαλονικη την πήρα πόσες φορές τηλ και δεν το σήκωνε πότε... άλλα φαίνεται πολύ όμορφη....
Ποτέ δεν την είχα τιμήσειΦιλαράκι μου έχασες, καλό παιδί καλές υπηρεσίες. Τώρα την χαίρονται στο Ηράκλειο! Είπε μπορεί να ξαναέρθει κάποια στιγμή.
Φίλος θεωρώ ότι έπρεπε να το είχες κάνει. Εκτός βέβαια εάν ήξερες κάτι που δεν σου άρεσε.Ποτέ δεν την είχα τιμήσει
Δεν είχε τύχει.. δυστυχώςΦίλος θεωρώ ότι έπρεπε να το είχες κάνει. Εκτός βέβαια εάν ήξερες κάτι που δεν σου άρεσε.
Την Κυριακή μου είχε πει ότι μπορεί να ξανανέβει, και ο λόγος που κράτησε τον ίδιο αριθμό είναι για να κρατήσει επαφη. Έχω και άλλο τρόπο ομως μήπως μάθω τι και πώς, θα το κοιτάξω.Δεν είχε τύχει.. δυστυχώς
Εδω του το λεω 5 χρονια κ αυτος σφυριζει αδιαφορα...εεεεε τι να πω.Φίλος θεωρώ ότι έπρεπε να το είχες κάνει. Εκτός βέβαια εάν ήξερες κάτι που δεν σου άρεσε.
Κοντά σας από 11/3 μέχρι τις 15/3.
Έρχομαι για πρώτη φορά στην όμορφη πόλη σας και θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω, θα εχω δικο μου χώρο στο κεντρο της πόλης. Το πρόγραμμα μου είναι στα 150€ μια ώρα με ελεύθερο στοματικό έως και δύο εκτονωσεις με χαλαρωτικό μασάζ και τελείωμα στο σώμα. Καλέστε με στο κινητό 6947921806 η στείλτε...kanesex.com
Αρπαχτή στην επαρχία, το κάνουν και οι καλλιτέχνεςΆποψη μου ότι δεν είναι σωστή κίνηση αυτή.Τωρα αν λόγω χώρου γίνεται αυτό και πάλι θεωρώ ότι είναι πολλά.Ανεβασε την τιμή αλλά λογικά όχι μπαμ 50 ευρώ πάνω.