Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.909
- Πόντοι
- 8.346
Σωστός ο Φαίδων.Στο κλαμπ ήταν και σε μικρότερο γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τι κριτικές να βρεις, μια τραγωδία ήταν.
Κατερινα λεγόταν στο κλαμπ
Σωστός ο Φαίδων.Στο κλαμπ ήταν και σε μικρότερο γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τι κριτικές να βρεις, μια τραγωδία ήταν.
Εδώ εισαιΝαι αγορίνα ψιλοθυμαμαι, ήθελα να δω, ξέρεις φιλινγκ, μελέτη λίγο...κλπ!!
Αλλά άσε, αρκετό ήταν αυτό που είπες!!
Πάντως αν μπορείς ανάρτησε να δω!!
Θενκ γιου!!
Μην μου συγχυζετε τον τζομακα πρωι πρωι παρακαλω γιατι ειναι μεγαλη κουτσομπολα,ξερει τα παντα για ολους και θα μας γαμησει ολους απο το 10ο κλωνοπροφιλ του.
Αλλα του το δινω οτι τουλαχιστον αυτος ενημερωνει και εχει αποψη για πολλες κοπελες τωρα το πως εχει ολες αυτες τις πληροφοριες και χωρις να ξεχναει τιποτα ειναι ενα μυστηριο που πρεπει να λυθει.
χαχαχα...ο Φαίδων λεεειιιιιι...........Σωστός ο Φαίδων.
Κατερινα λεγόταν στο κλαμπ
Υπάρχει επίσης ίδια φώτο και σε 2ο προφίλ με 8 χρόνια παρουσία...Παντός το προφίλ παραπέμπει σε μασατζηδικο τύπου Body free
Δε μπορώ να βρω κριτικές...κάπου ήταν αυτή θυμάμαι (αν θυμάμαι καλά).
Στρατού. Αλλιώς θα έλεγα στην Αγγελάκη ή στην Εκθεση. Αλλά σωστή παρατήρηση.Τον φώτισες!Τηλεόρασης στη Λεωφόρου Στρατού ή ραδιοφώνου στην Αγγελάκη;
Προσωπικη γνωμη. Καρινα με κλειστα ματια.καλησπέρα αδέλφια,
μεταξύ
τι θα διαλέγατε?
ψάχνω περισσότερο κάτι σε GFE (φιλιά, δοτική, καλή διάθεση) παρά PSE
για την πρώτη οι πληροφορίες που διάβασα είναι mixed, για την δεύτερη δεν βρήκα κάποια κριτική ή ποστ στο φόρουμ. επειδή τα 200 είναι πολλά, αν καμία απ'τις κοπέλες δεν καλύπτει αυτό που ψάχνω εννοείται ότι προσπερνάμε
Ποια ?περιοχή ΕΡΤ3
καλησπέρα αδέλφια,
μεταξύ
τι θα διαλέγατε?
ψάχνω περισσότερο κάτι σε GFE (φιλιά, δοτική, καλή διάθεση) παρά PSE
για την πρώτη οι πληροφορίες που διάβασα είναι mixed, για την δεύτερη δεν βρήκα κάποια κριτική ή ποστ στο φόρουμ. επειδή τα 200 είναι πολλά, αν καμία απ'τις κοπέλες δεν καλύπτει αυτό που ψάχνω εννοείται ότι προσπερνάμε
Εχει σχεση με τις υπολοιπες φωτογραφιες;Γεια σας είχα ξεχάσει να γράψω μια επίσκεψη που είχα κάνει τώρα στις αρχές του μήνα.Πηγα σε αυτή τη Σάσα που είναι στο κέντρο στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου σε ένα Airbnb χώρο.Καθαρος,σημαζεμενος και μυρίζει ωραία.Η κοπέλα είναι chubby με βυζάρες όμως έχεις στη δεύτερη φωτό στη Αγγελία,με ωραίο πρόσωπο και κωλαρα έτσι ωραία, ομιλητική και το καλό ήταν ότι ήξερε να μιλάει αγγλικά.Στη πίπα στο ρουφάει καλά(όλο δλδ) Λισαρα μην σας πω, φιλιά χωρίς γλώσσα κακό αυτό, δάχτυλο δεν αφήνει ενώ να της το χαϊδεύεις το μουνακι της αρέσει,γλυψιμο αφήνει και στον αγώνα ειναι για hardcore καταστάσεις και αυτό είναι συν για εμένα και τη έκανα να χύσει.Στο τέλος πάλι μιλήσαμε και με είπε ότι της αρέσει το πουλί μου.110 ευρώ έδωσα για 2 μπίλιες
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σε περιμένω στον όμορφο και διακριτικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να σου δώσω απλόχερα καυτές στιγμές ηδονής. Είμαι η Βικτωρια ανεξάρτητη 29 χρόνων και θα πραγματοποιήσω όλες σου τις κρυφές επιθυμείς 6976939779 ΜΟΝΟ WhatsApp και Viberkanesex.com