Ξέρεις αν παίζει τίποτα καλό σερρες?ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ?
Τελευταία τροποποίηση:
Ξέρεις αν παίζει τίποτα καλό σερρες?ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ?
σαν να έχεις δίκιο.... μια με γυαλιά ήταν....Αυτή που έκανε duo με την Melina GFE ήταν η Melania η μίλφ με τα μεγάλα βυζιά και τα γυαλιά.
Στην αρχική σελίδα θα δεις ότι ένας έκανε κριτική.Τελικα με Φαιη πηγε κανεις;
Μαλλον είναι η Σοφία στην οδό Αγγελάκη...καμμια σχέση με τις φωτό...μεγαλη σε ηλικια, και κιλάκια ..το προσπαθεί αλλά...Έψαξα αλλα δε βρήκα κάτι. Έχει υποθεί κάτι για εδώ; Το μωρό! 6955717869 ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΜΟΥ
Είναι κ ξεπεταΜαλλον είναι η Σοφία στην οδό Αγγελάκη...καμμια σχέση με τις φωτό...μεγαλη σε ηλικια, και κιλάκια ..το προσπαθεί αλλά...
Η οποία παρεπιπτόντως έκανε τσιμπουκι μόνο με σκούφοσαν να έχεις δίκιο.... μια με γυαλιά ήταν....
Βουλγάρα είναι που το παίζει Σέρβα,τσεκαρισμένο !!!!!!Ρουμανα σπασμενη,εχει περασε τα 35,φυσικα και δεν αξιζει για τα λεφτα που ζηταει.
Oxi αλλο γραφειο ειναι.
Λετε να ειναι το μουφο γραφειο που παλιοτερα ειχε αλλο ονομα και εβαζε ψευτικες φωτογραφιες? κατι τετοιο μυριζομαι....
Λετε να ειναι το μουφο γραφειο που παλιοτερα ειχε αλλο ονομα και εβαζε ψευτικες φωτογραφιες? κατι τετοιο μυριζομαι....
Εμπειρία και αυτό, που το πας.....:-PPPPΜπα δεν πιστεύω.Αλλο γραφείο θα είναι αλλά αυτές θα είναι νάνοι.Υψος λένε 1.50 και οι δύο.Μαλλον αδερφές νάνοι θα είναι.
Που το βάζεις όμως το ότι θα σε παίρνουν πίπα στα όρθια χωρίς να σκύβουν.Αμα είσαι και ψηλός..
Αυτή θα έρθει αλλά δεν την ξέρω. Αν την έχει πάρει κάποιος ας σου πει..Αδέρφια μου καμιά που να έρχεται Βέροια ξερετε;
Kαλημέρα, κάνεις σωστές κριτικές, μήπως ξέρεις τίποτα για2023... δηλώνει 26 ετών.
Άρα εν έτη 2019... 22 ετών... χλωμό το κόβω... την τότε εποχή να αναγράφονταν 22 στην καρτέλα της... βάλε και το γεγονός ότι οι φωτογραφίες του τότε είναι ίδιες με το τώρα... δυσκολία βλέπω στον ορίζοντα...
Κατά τα άλλα... αν παραβλέψω τον παραπάνω συλλογισμό... όπως δήλωσα ήδη... γαμεύσιμο δείχνει.