Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Την χάλασαν την πιάτσα αδερφέ !Αμάν @Leviathan έφυγα διακοπές και γίνεται χαμός; Κάνει και λεσβιακό η Αννούλα ή μόνο καυλαντα;
Νροπή και αίσχος !
Την χάλασαν την πιάτσα αδερφέ !Αμάν @Leviathan έφυγα διακοπές και γίνεται χαμός; Κάνει και λεσβιακό η Αννούλα ή μόνο καυλαντα;
Outcall κανει λεει η κοπελα μονο.Κύριοι καλησπέρα. Παλαιότερα θυμάμαι ότι κάποιος είχε μιλήσει για το κορασιο αυτό αλλά δεν θυμάμαι και πολλά. Νομίζω πρέπει να είναι αυτή κοντά στο γαλλικό ινστιτούτο, αλλά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας και φυσικά την γνώμη σας
Έχεις πάρει γεύση από την φιλενάδα;Outcall κανει λεει η κοπελα μονο.
Καμια σχεση δηλαδη με τις φωτο;Κασκαντέριλικι εδώ...
Eleni
Λέω ας πάρω τηλ. να δω τι παίζει.
Γλυκιά φωνούλα και στο δια ταύτα 60 η πιστολιά και αν θες δεύτερη 120, τελευταίο ραντεβού κάνει κ 03.00 η ώρα τα ξημερώματα!
Α! Και χώρος που κάνει ραντεβού κοντά στα τρένα (εδώ άρχιζα να μυριζομαι την φόλα).
Πάω την συναντάω στον χώρο της κ βγαίνει μία χοντρή τσιγγανικης καταγωγής() περίπου 26 Μαΐων!
Όχι μπουχος έγινα αλλά ΜΠΟΥΞΟΣ ...
Κασκαντέριλικι εδώ...
Eleni
Λέω ας πάρω τηλ. να δω τι παίζει.
Γλυκιά φωνούλα και στο δια ταύτα 60 η πιστολιά και αν θες δεύτερη 120, τελευταίο ραντεβού κάνει κ 03.00 η ώρα τα ξημερώματα!
Α! Και χώρος που κάνει ραντεβού κοντά στα τρένα (εδώ άρχιζα να μυριζομαι την φόλα).
Πάω την συναντάω στον χώρο της κ βγαίνει μία χοντρή τσιγγανικης καταγωγής() περίπου 26 Μαΐων!
Όχι μπουχος έγινα αλλά ΜΠΟΥΞΟΣ ...
Οχι,αλλα αν δουλευει μονο outcall,δεν ειναι αυτη που δεχεταιΈχεις πάρει γεύση από την φιλενάδα;
φιλε εδω δε καταλαβες ουτε εσυ ποια ειδεςΚαλησπέρα στην παρέα, χτες ήμουνα κέντρο το απόγευμα και ένω περίμενα για μια δουλειά με προσπερναει ένα κοριτσάκι με μίνι φούστα κολλητό τοπ και τακούνι έκανα μπαμ για βιζιτακι. Την ακολούθησα διακριτικά και είδα μπήκε σε μια πολυκατοικία στην Αντιγονιδων λίγο πριν την πλατεία. Σίγουρα έχω πάει πριν από χρόνια εκεί σε airbnb για κάποια με αγγελία . Καταλαβε κανείς ποια ειδα?
Φίλε δεν το έβαλα για γρίφο δεν ξέρω ποια είδα καλά το λες. Ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχει αγγελία για ην συγκεκριμένη διεύθυνση.φιλε εδω δε καταλαβες ουτε εσυ ποια ειδες
αυτη σαν να εχει ξαναερθειΤιμή ευκαιρίας
Μόνο 350 ευρώ η ώρα.
Ρε μήπως ζω στο Ντουμπάι και δεν το ξέρω.
αυτη την εχω στο Insta...πριν καιρο τη ρωτησα αν κανει συνατησεις με φαν της και απλα μου απαντησε με μια καρδουλαΤιμή ευκαιρίας
Μόνο 350 ευρώ η ώρα.
Γιατί δε δίνεις 2 μισάωρα 140*2=280;;Τιμή ευκαιρίας
Μόνο 350 ευρώ η ώρα.
Χαχα θέλει κ 180 η παcαβούρα..
Full photosop kai swma kai mapa .
Sunolika tin vazw ena tessera sta deka empeiria . Agglika 0 epikoinwnja . Klafta xaralambe
Στο ΤουμπάιΤιμή ευκαιρίας
Μόνο 350 ευρώ η ώρα.
Πρόσεξε μόνο να την πεις Incall γιατί αλλιώς θέλεις 1000 για μία ώρα +20 ταξίΤιμή ευκαιρίας
Μόνο 350 ευρώ η ώρα.