bardaris1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 36
- Like
- 953
- Πόντοι
- 991
αυτο εδω το mιlfoni υπαρχει??
Απο οτι διαβασα και εγω εδω μεσα καπου, πρεπει να ενδιδει μετα απο το καταλληλο σου ξου μου ξου. Βιζιτα δεν ειναι.εγω το εχω το τηλ της μενει Περαια και εχει και παιδια ,, μονο πρωινες ωρες την παιρνω,,
δε μου χει πει κατι για βιζιτα .. απλα για ενα καφε προκειτε να βγουμε.. ισως μου τα ξεφουρνισει εκει.. ξερει κανεις τι ρολο βαραει μην παω τσαμπα περαια?
αν αυτη ειναι 40, εγω ειμαι ο Ντειβιντ Μπεκαμ....
αν εμπαινες στον κοπο να διαβαζες μερικες σελιδες πισω θα εβλεπες οτι εχει αναφερθει οτι η συγκεκριμενη κυρια ειχε γεννηθει αγορι....και ομως ναι εσενα σε πιστευω Ντειβιντ !!!!!!!!για την κυρια ομως κρατω επιφυλαξεις οτι ειναι τουλαχιστον 50 χωρις καλοκαιρια!!!!!!
τυχερε!!!!!!!!!!! εμενα δεν μου απανταει στο badoo...........εγω το εχω το τηλ της μενει Περαια και εχει και παιδια ,, μονο πρωινες ωρες την παιρνω,,
δε μου χει πει κατι για βιζιτα .. απλα για ενα καφε προκειτε να βγουμε.. ισως μου τα ξεφουρνισει εκει.. ξερει κανεις τι ρολο βαραει μην παω τσαμπα περαια?
τυχερε!!!!!!!!!!! εμενα δεν μου απανταει στο badoo...........
Θα μας τρελάνεις ρε παίχτη?μιλαμε για πολυ σκυλοφατσα...χαλια/
μαυρα...
μονο στην Ελλαδα θα εκαναν κρα για τετοιο μπαζο...
αν το δει κανας αλλος Ευρωπαιος τι κανουμε για τετοια μπαζα θα μα επαιρναν στο ψιλο...
κ δεν φταινε τα παλληκαρια...οι Ελεεινιδες φταινε...
Θα μας τρελάνεις ρε παίχτη?
Φταίει αυτή που βρίσκει και τα κάνει και στο μουνί της στην τελική?
Δε φταίει ο κάθε παπαράκος σαβουρογάμης που πληρώνει για να γαμήσει ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?