azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Kanena kalo call girl i kamia selida me call girls thessaloniki?
Απλα τιποτα,μη κανεις καν τον κοπο να ψαξεις,θα φας πολλες φολες..
Kanena kalo call girl i kamia selida me call girls thessaloniki?
και τα δυο γραφεία.Δες την καρτέλα χρήστη να δεις πόσες αγγελίες εχει βάλει
και τα δυο γραφεία.Δες την καρτέλα χρήστη να δεις πόσες αγγελίες εχει βάλει
το δευτερο δεν ειναι γραφειο ειναι η Ζετα με μια αλλη που ηταν παλια Συνδικα, 60€ το μισαωρο και 80€ η μια ωρα με 2 εκτονωσεις (αν δεν κανω λαθος)- ελπιζω οποιος παει να γραψει καποια ενημερωση.Καλες γιορτες.
η άλλη είναι η Αγάπη από Ρωσία. βρεθήκαμε πριν 10 μέρες περίπου. 35+/- (δική μου εκτίμηση), σώμα μοντελέ, πολύ καλή συμετοχή. 1 ώρα, 2 γύροι, 80 ευρώ. όχι anal, όχι CIM/CIF. ο χώρος μάλλον μέτριος
Υπαρχουν σχολια πιο πισω.Μιλανε για τραβελοκατασταση.
Μάγκες καλησπέρα ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το post
η άλλη είναι η Αγάπη από Ρωσία. βρεθήκαμε πριν 10 μέρες περίπου. 35+/- (δική μου εκτίμηση), σώμα μοντελέ, πολύ καλή συμετοχή. 1 ώρα, 2 γύροι, 80 ευρώ. όχι anal, όχι CIM/CIF. ο χώρος μάλλον μέτριος
Αυτη καλο σωμα ειχε (αν κι απο φατσα γαματα) , αλλα καλη συμπεριφορα και καλη στη μαχη.. τι να εγινε αραγε?Πηρα πριν 4 μερες μου λεει μια που το σηκωσε οτι η αγαπη ειναι αρρωστη με γριπη.παιρνω σημερα μου λεει δεν ηρθε σημερα εχει γριπη.....λεω ακομα γριπη?μου λεει ασε χαλια ειναι....
Τοσο χαλια ειναι στο προσωπο?Αυτη καλο σωμα ειχε (αν κι απο φατσα γαματα) , αλλα καλη συμπεριφορα και καλη στη μαχη.. τι να εγινε αραγε?
Οπως τα λειε ο φιλος ειναι, οσοι γουσταρουν τις μπαμπατσικες θα περασουν καλά
Την ίδια μέρα με την Ζέτα το απόγευμα πήγα στην Μαρίνα, η γκόμενα είναι όπως στις φώτο, τα κάνει όλα και συμφέρει άμα γκαυλώσει σε κάνει τούρμπο δεν σταματάει με τίποτα, γουστάρει είναι για μερακλίδες που θέλουν τα πίνει όλα , κουλούρι και τα σχετικά, άμα είσαι μάγκας και μικρός δεν παίζει θέλει να την κερδίσεις και τότε δώσε ξύλο και βούλωσε όποια τρύπα βρεις.
Αυτά ρε μάγκες καλά γ..σια και προσοχή[move]SEX[/move]