ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Συναντηση με το μωρακι εδώ υστερα από καραμπολα...
Και διευκρινιζω...
Υστερα από ψαξιμο στον υπολογιστη για κατι ενδιαφερον και αξιοπιστο,απογοητευτηκα και αποφασισα να αποτανθω στις σιγουρες,
καλες υπηρεσίες της ΟΛΓΑΣ.Απογοητευτικα όταν η ευγενικη παντα κυρια του ΓΡΑΦΕΙΟΥ με τη βραχνη φωνη μου ειπε ότι θα δουλεψει
μετα τις 17 ΙΑΝ.Μετα από ερωτηση μου,προτεινε την ΜΟΝΙΚΑ με την σιγουρια ότι είναι πολύ καλη.(Υπηρχε περιπτωση να πει το αντιθετο?Τελος παντων).
Αραζω στο ξενοδοχειο και αφοσιώνομαι στη ταινια ΤΡΟΙΑ με τον ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ που επαιζε στο ΣΤΑΡ περιμενοντας το κοριτσι.
Πανω στο καλυτερο,οταν γινεται το ντου στη πολη από τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ακουω τον ελαφρο ηχο στη πορτα.
Ανοιγω και βλεπω το μωρακι της αγγελιας.Το θυμηθηκα αμεσως με το χαρακτηριστικο κοντο ξανθο μαλακι.Ομολογω ότι μου
ειχε αρεσει όταν ψαχνωμουνα αλλα δεν ξερω γιατι, δεν ερευνησα τη περιπτωση της.
Χαμογελαστο πιπινακι,οχι πανω από 23-23 με ωραιο ντύσιμο.Απο Σερβια,δυο εβδομάδες στη πολη μας,ηρθε για να μεινει.
Πολύ φτωχα ως ανύπαρκτα Ελληνικα,δικαιολογημενα βεβαια,αλλα καλα Αγγλικα.
Ωραιο κορμακι με μια πρωτη ματια αλλα δεν προτείνεται σε αυτους που δεν αρεσουν τα τατοο.Το κοριτσι είναι ζωγραφισμενο
στη κυριολεξια σε ολη τη δεξια πλευρα.Απο τον ωμο εως κατω στη γαμπα.Κατι που δε φαινεται στις φωτο.
Εμενα βεβαια άλλο που δεν ηθελα,με φτιαχνουν,με αρεσουν αυτά και εκπεμπουν σεξουαλισμο και ερωτισμο.
Το στηθος πολύ καλο με προσθετικη αλλα καλη δουλεια σε καλο μέγεθος με καλη ρογα.
Εκει που χανει είναι χαμηλα οπου υπαρχει χαλαρωση του δερματος σε κοιλια,μπουτια.
Καλα χαμουρεματα,φιλακια,γλειψιματα κλπ όταν ξεκινοντας εγω προς τα κατω τρωω το σοκ.
This is Extra...20 euros. :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Αφου συνέρχομαι από το σοκ,υπαρχουν δυο δρομοι... Ενας τη διαολοστελνεις όπως είναι δινοντας τη κανα 20αρι για τον ως τοτε κοπο της,
Δυο δινεις τοπο στην οργη και συνεχιζεις.Το μονο που δε κανεις είναι να δωσεις 20 ευρω για να γλειψεις κατι για το οποιο
πληρωσες ηδη 100.
Διαλεγω το δευτερο και συνεχιζουμε με στοματικο το οποιο είναι πολύ καλο με διαρκεια.Δεν κανει ακαπο ,αλλα αυτό το ξερεις από πριν
οποτε κανενα πρόβλημα.
Αντεχει το δυνατο καβαλημα,μπορει και γινεται και GFE με φιλακια,στηνεται πολύ καλα στα 4,γενικα συμμετεχει.
Αλλα αυτό με το εχτρα δεν υπαρχει.
Τα ειπα και στο γραφειο μετα τη συναντηση οπου ειπαν θα μιλησουν στη κοπελα...
Αυτά για οσους ενδιαφερθουν για το κοριτσι.
Παντως να επαναλάβω ότι είναι κουκλα στο προσωπο.
Αμα παρεχει υπηρεσίες επιπεδου ΟΛΓΑΣ θα κανει θραυση στη πολη μας.Αμα δεν διορθωσει τα εχτρα....αντε μη πω...