Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Όχι πάρα πολύ. Kristina αν σ αρέσει gfe θα σε ικανοποιήσει λέω. Υπερβολικά γλυκιά την βρήκα βέβαια, θα την ήθελα πιο πρόστυχη. 7 την βάζω.
Με κάλυψες!
Όχι πάρα πολύ. Kristina αν σ αρέσει gfe θα σε ικανοποιήσει λέω. Υπερβολικά γλυκιά την βρήκα βέβαια, θα την ήθελα πιο πρόστυχη. 7 την βάζω.
'Εχεις link από Kristina?
Δεν νομιζω να σβηνει κανενα..ολα ενεργα θα ειναι....Ποίο είναι ενεργό τώρα...?
Όλα, αφού τσεκάρει παντού ;)Ποίο είναι ενεργό τώρα...?
Υποτίθεται κανονίζατε τρίο, μάλλον έφαγε παντόφλα ο τίμιος φίλος μας!Ποτε θα μας την γνωρίσεις?
Μη μασας μαικλ και εγω στην απεξω ειμαι...δε με αφησε ο λεβι να παω γτ ειναι για ερωτα η Αννούλα κ εγω ειμαι αγριανθρωπος....Μόνο εγώ δεν εχω πληρώσει 200 την Αννούλα ρε μουνια... Στην απέξω έμεινα
Σαραντάρα;Επίσκεψη στην Σοφια Αγγελάκη, ξανθιά σαρανταρα ρωσσιδα τουμπανιαρα. Πίπα και τρεις στάσεις παιχτηκαν με άρωμα ξεπετας. Κόστος 50 ευρώ.
Όξω πούστη κι άσχημε!αχ καλε η αννουλαα βλεπω την αννουλαααααα
Επόμενη επίσκεψη θα σε εμπιστευτώ και θα πάω Γκλόρια . Φαίνεται πολύ τίμια περίπτωσηΣαραντάρα;
ΥΓ Μόνο άρωμα; Ρε συ ως εδώ μυρίζει αυτό...
Εγώ λέω να περάσω να την δω απόψε. Για να δούμε...Επόμενη επίσκεψη θα σε εμπιστευτώ και θα πάω Γκλόρια . Φαίνεται πολύ τίμια περίπτωση
Πάντως αν σου αρέσει η Σοφία, με την Γκλόρια θα καραγουστάρεις. Είναι πολύ πιο όμορφη.Επόμενη επίσκεψη θα σε εμπιστευτώ και θα πάω Γκλόρια . Φαίνεται πολύ τίμια περίπτωση
Αν και δεν θέλω να προσβάλω καμία και κανέναν, θα συμφωνήσω. Αυτό με ξενίζει πολύ. Από την άλλη, η Γκλόρια είναι πολύ γλυκούλα, έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, με θηλυκά χαρακτηριστικά.Σκυλε φάτσα η σοφία
Ποιο ριγμένο παίκτη δεν έχω δει εδώ μέσα...Επισης πηγα σε αυτη τη μαρινα ανατολικα....απο θεμα εμφανισης αν σε πληρωσει οσα λεει η αγγελια ειναι νομιζω οκ....ζητηστε τα λεφτα μπροστα ομως....
Πραγματικά οσοι ειστε οπτικοι τυποι δε νομιζω να λειτουργήσετε...
Απο θεμα υπηρεσιων ομως ισως να ειναι απο τις πιο extreme που εχω συναντήσει και πηγαινε κ αλλο ειμαι σιγουρος....
Προσθεστε σε αυτο κ μια αμφιλεγόμενη υγιεινή και δε ξερω κατα ποσο μπορει καποιος να την ξανασυναντήσει....
Εγώ είχα προειδοποιήσει πάντως σε προηγούμενα σχόλια όσο πιο ευγενικά (για να μη θίξω καμιά γυναίκα) μπορούσα... Αλλά όποιος δεν ακούει. Ο Jack μίλησε, αυτή τη στιγμή στην κατηγορία μιλφ ξανθιά ανατολικού μπλοκ η Gloria είναι η κορυφή... Θα επανέλθω μετά την αποψινή συνάντηση μας...Επισης πηγα σε αυτη τη μαρινα ανατολικα....απο θεμα εμφανισης αν σε πληρωσει οσα λεει η αγγελια ειναι νομιζω οκ....ζητηστε τα λεφτα μπροστα ομως....
Πραγματικά οσοι ειστε οπτικοι τυποι δε νομιζω να λειτουργήσετε...
Απο θεμα υπηρεσιων ομως ισως να ειναι απο τις πιο extreme που εχω συναντήσει και πηγαινε κ αλλο ειμαι σιγουρος....
Προσθεστε σε αυτο κ μια αμφιλεγόμενη υγιεινή και δε ξερω κατα ποσο μπορει καποιος να την ξανασυναντήσει....
η Gloria ειναι καλη ...?Εγώ είχα προειδοποιήσει πάντως σε προηγούμενα σχόλια όσο πιο ευγενικά (για να μη θίξω καμιά γυναίκα) μπορούσα... Αλλά όποιος δεν ακούει. Ο Jack μίλησε, αυτή τη στιγμή στην κατηγορία μιλφ ξανθιά ανατολικού μπλοκ η Gloria είναι η κορυφή... Θα επανέλθω μετά την αποψινή συνάντηση μας...
Οι άντρες μια φορά μιλάνε...η Gloria ειναι καλη ...?