Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.234
Ποτέ δεν εκθέτω προσωπικά στοιχεία σε τέτοιες "βρωμοδουλειές".Ναι. Αν εχεις φωτό προφίλ στο viber ενδεχομένως δεν θα σου ζητήσει.
Εισαι εξαρτημένο άτομο κ συ? Ήρθες για την δόση σου?
Κάλα είμαστεΑφού δεν σου αρέσουν οι τιμές. Δεν έχω κάτι φθηνό. Αλεξια έχω πάρει και Μαρκέλα τώρα που το θυμήθηκα. Τι κάνουν αυτές οι ψυχές. Αξίζει να δοκιμάσεις
ήταν υπονοούμενο για εσάς παιδάκια μουΕισαι εξαρτημένο άτομο κ συ? Ήρθες για την δόση σου?
Ο λύκος το μαλλί αλλάζει την συνήθεια ΠΌΤΕ...
υπονοούμενο χάχαΟ λύκος το μαλλί αλλάζει την συνήθεια ΠΌΤΕ...
Μ κάνει νάζια επειδή δν παω να την δωMichael Scott Πως στην βγαίνει έτσι το μικρό;
Η αλήθεια είναι χάχαΜ κάνει νάζια επειδή δν παω να την δω
Και έχει ένα χώρο αχουρι; Σταδιαλα λέω.Η Μαρκέλα που ζητάει φωτό και αφμ;
Έχουμε κανένα link για τη Βίκη;Και η Βίκη το ίδιο. Δεν δέχεται να με δει κιολας λόγω ηλικίας λέει lol
Έχουμε κανένα link για τη Βίκη;
Δηλαδή μου λες ότι για την συγκεκριμένη αξίζει να κερατώσω την σύζυγο ?Καλή είναι η Kristina
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανονισε να αφήσεις και κανα μπουρμπουρι γύφτο στον νταβά της, εμενα δηλαδή !
Ένα δείγμα πως είναι η πλειοψηφία των πελατών σου?
ΝΟ CIM ... ???Η 1η πότε προλαβε κ πήγε κ παραλία?!
Άνω των 40 λέει....δεν περνάμε τον κόφτη....Εμφανισιμη κοπελα-ερωτικο μασαζ μονο για σωστους αντρες και ανω των 40
Ερωτικό μασάζ απο εμφανισιμη κοπέλα στην ανατολική θεσσαλονικη με δικό της χώρο. Μόνο για άντρες άνω των 40 αυστηρά και μόνο για γενναιόδωρους και εχέμυθους. Μου στελνεις ενα μηνυμα με πληροφορίες σου για να δούμε αν μπορούμε να κανονίσουμε μέσω κινητού τηλ. τα ραντεβου δε κλεινονται τελευταια...kanesex.com
Αλλά προφανώς δεν θα βγάλεις άκρη είναι deadend... έχει να ανανεωθεί πρό αμνημονεύτων χρόνων...
Καλό είναι να αφήνουμε έξω από την πλάκα ορισμένα πράγματα.Το νημα λεγεται αναζητησεις..
Ψαχνουμε το μωρο...
Χάθηκε η 27χρονη Αναστάζια από την Κω
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κω μετά την εξαφάνιση από το νησί της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου. Η 27χρονη Αναστάζιαwww.newsit.gr
Άνω των 40 λέει....δεν περνάμε τον κόφτη....