anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
οι προμοτορες και οι καψουρηδες ποσες μιλανε ...?Οι άντρες μια φορά μιλάνε...
οι προμοτορες και οι καψουρηδες ποσες μιλανε ...?Οι άντρες μια φορά μιλάνε...
Υπονοείς κάτι φίλος;οι προμοτορες και οι καψουρηδες ποσες μιλανε ...?
με καλυψες ...Υπονοείς κάτι φίλος;
Την καλημέρα μου...με καλυψες ...
περιμενω κριτικη απο Gloria ...Την καλημέρα μου...
Καλα εκανες κ μιλησες τζακ αλλα εκτος απο ελάχιστους που ξερω οτι εχουμε ιδια γουστα τυφλα δεν ακουω κανεναν...σε αυτο το σπορ πληρωνεις δοκιμαζεις μαθαινεις...Εγώ είχα προειδοποιήσει πάντως σε προηγούμενα σχόλια όσο πιο ευγενικά (για να μη θίξω καμιά γυναίκα) μπορούσα... Αλλά όποιος δεν ακούει. Ο Jack μίλησε, αυτή τη στιγμή στην κατηγορία μιλφ ξανθιά ανατολικού μπλοκ η Gloria είναι η κορυφή... Θα επανέλθω μετά την αποψινή συνάντηση μας...
Ναι, υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουμε περισσότερο, φυσιολογικό είναι. Δε λέω, μπορεί και να προκύψει έρωτας, τουλάχιστον από τη μεριά του πελάτη. Μπορεί να υπάρχει μία χημεία ιδιαίτερη, που σε άλλους να μην υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με κάποιες είχα κάτι το ιδιαίτερο. Θυμάμαι μια περίπτωση που δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε και οι δυο μας ο ένας από την άλλη. Όμως, άλλο αυτό και άλλο προμότορας. Η Γκλόρια είναι μια τέτοια περίπτωση, που προσωπικά είχα πολύ καλή χημεία. Αλλά είναι τόσο κοινωνική (βετεράνα κωλομπαρού βλέπεις) που δεν νομίζω κάποιος να μην έχει καλό σοσιαλ μαζί της. Και προσωπικά έχω αδυναμία στο ανατολικό μπλοκ, οπότε... Αλλά όχι και προμότορας.Νταξ όλοι λίγο πολύ έχουμε τις συμπάθειες μας στις εργαζόμενες κοπέλες
Δεν είπα μόνο για προμοτορες είπα και για καψουριδες όπως τώρα πολύ σωστά το παραδεχτηκες...Ναι, υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουμε περισσότερο, φυσιολογικό είναι. Δε λέω, μπορεί και να προκύψει έρωτας, τουλάχιστον από τη μεριά του πελάτη. Μπορεί να υπάρχει μία χημεία ιδιαίτερη, που σε άλλους να μην υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με κάποιες είχα κάτι το ιδιαίτερο. Θυμάμαι μια περίπτωση που δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε και οι δυο μας ο ένας από την άλλη. Όμως, άλλο αυτό και άλλο προμότορας. Η Γκλόρια είναι μια τέτοια περίπτωση, που προσωπικά είχα πολύ καλή χημεία. Αλλά είναι τόσο κοινωνική (βετεράνα κωλομπαρού βλέπεις) που δεν νομίζω κάποιος να μην έχει καλό σοσιαλ μαζί της. Και προσωπικά έχω αδυναμία στο ανατολικό μπλοκ, οπότε... Αλλά όχι και προμότορας.
Έχει κατεβάσει την αγγελία της η Σοφία;;Σκυλε φάτσα η σοφία
Όχι την έχει νομίζω κανονικά την είδα χθεςΈχει κατεβάσει την αγγελία της η Σοφία;;
Who is Gloria??
E όχι και καψούρης. Εσύ έχεις πάει; Αν ναι, μίλησε μας για την εμπειρία σου.Δεν είπα μόνο για προμοτορες είπα και για καψουριδες όπως τώρα πολύ σωστά το παραδεχτηκες...
Να τα λέμε τα πράγματα σωστά και με το όνομα τους...
Σάμπως οι φωτό είναι αληθινές; Μια δεκαετία πριν πρέπει να είναι...Έχει κατεβάσει την αγγελία της η Σοφία;;
έτερον εκάτερονΣάμπως οι φωτό είναι αληθινές; Μια δεκαετία πριν πρέπει να είναι...
οχι δεν πηγα αλλα να σου πω γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγακι ...E όχι και καψούρης. Εσύ έχεις πάει; Αν ναι, μίλησε μας για την εμπειρία σου.
Θα το συζητήσω με τον ψυχολόγο μουοχι δεν πηγα αλλα να σου πω γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγακι ...
οταν μιλας μια φορα για καποια οκ εισαι παιχτης δοκιμαζεις διαφορες λες την αποψη σου ...
οταν μιλας συνεχως για καποια ποσο καλη και τι μουναρα κτλ τοτε κοιτα τι μαγικο συμβαινει ...
η καψουρης η προμοτορας ...
απο αυτα ειναι κατι που σε προσβαλει να σου ζητησω δημοσια συγνωμη ...?