6993160589 Ντέμπορα 45 ετών σε δικό μου πριβέ διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Δέχομαι σοβαρούς κυρίους στο χώρο μου με ραντεβού για χαλάρωση και χορταστικό σεξ. Από […]
www.lovelist.com.gr
Συνάντηση προ ημερών με την "Αλεξάνδρα"
Είναι γραφείο. Το τηλέφωνο το σηκώνει τηλεφωνήτρια.
Θα ακούσετε και άλλα κινητά να χτυπάνε ενώ μιλάτε μαζί της . Μην φάτε παπά ότι μιλάτε με την ίδια...
Στα της κοπέλας τώρα.
Ξανθιά γύρω στα 40 .Ρώσικο γυμνασμένο σκαρί μαυρισμένο από σολάριουμ. Άψογα ελληνικά.Σίγουρα είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα.
Σφιχτό σώμα όπου πρέπει και όσο πρέπει. Βυζάκι μικρό αλλα΄ η ρόγα ερεθίζεται εύκολα με λίγο παιχνίδι.
Πρόσωπο όμορφο λίγο προς άγριο.Κω΄λάρα που ξέρει να τη στήνει καλά.
Σίγουρα εάν τη δεις ε΄ξω το βράδυ σε μαγαζί θα σου περάσει η σκέψη να τη σκίσεις στις τουαλέτες.....
Μέτρια στο ύψος .Περιποιημένη παντού και πεντακάθαρη . Δεν δέχτηκε να φρεσκαριστεί με την δικαιολογία ότι μόλις είχε βγει από το ντουζ και θα χάσουμε χρόνο δίχως λόγο. Το οποίο αποδείχθηκε αληθές. Καμία μυρωδιά. Αντιθέτως επικρατούσε ακόμα η "φρεσκάδα" του ντουζ .
Μουνάκι αρκετά σφιχτό για την ηλικία της και με λίγο προσοχή υγραίνεται εύκολα. Κωλαράκι δεν δοκίμασα δυστυχώς .Πάντως μοιάζει πολλά υποσχόμενο.
Αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς με με΄τρια μπατσοκώλια. Τίμια συμμετοχή. Ακολουθεί το ρυθμό που θα δώσεις. Πίπα καλή αλλά μου έχουν κάνει και καλύτερες.
Στα 30 κάτι λεπτά θα χτυπήσει το τηλέφωνο της και θα πρέπει να γεμίσεις το μπαλόνι.
Θα ζητήσει το δώρακι της στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Και θα σε ενημερώσει για τα ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
+30 κωλαρακι.
+20 ΦΙΛΙΑ
+20 ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ
+20 κατάποση
+20 χύσιμο πρόσωπο
+20 χύσιμο σώμα
εκεί όσο μιλούσε ε΄κανα τη σκέψη πως εάν της τα ρίξω στο στόμα και τη πάρουν σκάγια σε λαιμό και πρόσωπο θα δώσω +60???
...μετά από αυτό την σταμάτησα επειδή νόμιζα ότι θα χρέωνε και το κοίταγμα στα μάτια...
Βασικό πρόγραμμα πίπα σεξ 100 ευρώ 1 φορά περίπου στα 30 λεπτά
Συμπέρασμα :
Eίναι όμορφη.Έχει σωματάρα 30αρας .Καλή συμμετοχή. Καθαρή.
Αλλά έχει πάρα πάρα πάρα πολλά έξτρα για να πάρεις όλο το πακέτο και να το ευχαριστηθείς όσο πρέπει .
Το εάν θα τη ξανά συναντούσα θα εξαρτιόταν από τα πόσα λεφτά θα είχα για ξόδεμα.
Με τα εξτρά το ποσό από 100 πάει στο 200ρι για πλάκα.