GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Να πας την επομενη φορα και να μου πεις εντυπωσεις.Τον Βαρδάρη εννοείς; Μετά από πηδημα εκεί πάω πάντα.
Να πας την επομενη φορα και να μου πεις εντυπωσεις.Τον Βαρδάρη εννοείς; Μετά από πηδημα εκεί πάω πάντα.
Δεν είναι τυχαίο που στην διακυβέρνηση των ΗΠΑ από αυτόν τον Ιούλιο Καίσαρα η παγκόσμια οικονομία βελτιώθηκε μετά την τετραετία του κλόουν Μπους σενιορ .....άνδρας που ξέρει πως χοντρή= καλό μπουκιτσι μόνο εμπιστοσύνη αποπνέει...Σαν την μονικα καμια αλλη!
πολύ δυνατό το μαγαζάκι αυτό...και πολύ καλή εξυπηρέτηση!!!Να πας την επομενη φορα και να μου πεις εντυπωσεις.
Αφού δεν πηδηξαμε @Leviathan παμε γ φαγητόπολύ δυνατό το μαγαζάκι αυτό...και πολύ καλή εξυπηρέτηση!!!
Όποιος γουστάρει ραντεβού εκεί να φάμε να γουστάρουμε!!!
Και γώ δε έκανα κάτι ΣΚ.......Αφού δεν πηδηξαμε @Leviathan παμε γ φαγητό
Ελα και συ.. πρέπει ομως να πλήρεις κάποιες αναλογίεςΚαι γώ δε έκανα κάτι ΣΚ.......
Εγω για δυο μελη εχω απορια και θελω να μαθω.Ελα και συ.. πρέπει ομως να πλήρεις κάποιες αναλογίες
εχω τα νουμερα του τζοκερ, θα νιωσεις πιο τυχεροςΈχει κανείς αγγελία η τηλ της Αλεξίας;;;
6980111248Έχει κανείς αγγελία η τηλ της Αλεξίας;;;
Ούτε εγώ δεν έκανα σεξ το σκΚαι γώ δε έκανα κάτι ΣΚ.......
Άκουσα ότι με ζητάτεΑλεξία δεν πήρες.
δεν λεμε για σενα. για την κοντη λεμεΆκουσα ότι με ζητάτε
ΜπορείςΚαλήμερα, καινούριος στο σάιτ αλλά όχι στον χώρο.
Μεγαλη ήττα από Σκάρλετ του κλαμπ.
Δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω κριτική ως νέο μέλος.
Έχει κανείς άποψη για την κοπέλα?Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου απόγευμα Ηράκλειο
Μόνο για άντρες απαιτητικούς...ειμαι Ελληνίδα καυτη και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο. Φουλ πρόγραμμα 6970531070kanesex.com
Σε ψάχναμε το σουκου .. λίγο ακόμα κ θα βγάζαμε amber alertΆκουσα ότι με ζητάτε
πες τα μια εδω στα γρηγορα να σωσεις κανεναν χριστιανο αν ειναι και μετα γραφεις και κριτικη πιο αναλυτικαΚαλήμερα, καινούριος στο σάιτ αλλά όχι στον χώρο.
Μεγαλη ήττα από Σκάρλετ του κλαμπ.
Δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω κριτική ως νέο μέλος.