Διαγραμμένο μέλος 206286
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2021
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
και μονο που ειδες την αγγελια, εισαι ηρωας
Αξίζει για ένα στα γρήγορα, ή όχι? Ξέρει κανείς
και μονο που ειδες την αγγελια, εισαι ηρωας
Ότι θέλει ας είναιΠόντια είναι...
Ε-ε-έρχονται!!Αντε αρχισαν να καταφθανουν οι τουριστριες,μετα τις
Χριστουγεννιατικες διακοπες.
Πριν δυο μερες ηταν 7,σημερα 15,λογικα το ΠΣΚ θα περασουμε το
ψυχολογικο οριο του 20.
Aπο που το συμπέρανες...Χαμηλοκώλα είναι ;Πόντια είναι...
παλιά καραβάνα είναι ,κάπου στην όλγας ήταν πριν καμια δεκαετία περίπου...
Μελίνα = ντεμέτερονAπο που το συμπέρανες...Χαμηλοκώλα είναι ;
έχει καλές κριτικές γενικά
Επιβεβαιώνω για Εύα.. Αερογαμι της κακιάς ώρας.. Το γύρισε και τσατσα μετά και αυτές που έστελνε ήταν πάρτη μια και βάρα την αλλη!!!!!παλιά καραβάνα είναι ,κάπου στην όλγας ήταν πριν καμια δεκαετία περίπου...
Δεν είχαν ειπωθεί καλά λόγια...
Με τις καινούριες τις βραζιλιάνες τι λέει μάθαμε τιποτα;
δηλαδη αρρωστησες επειδη πηγες για καφε με τον τζορμακα?μηπως ηταν κατι παραπανω απο καφε? lolΚαλησπέρα αχχ πήγα για καφέ με τον τζορμακκακαι σήμερα είμαι αρρωστουλα
Για αυτό δεν θα δουλέψω αυτές τις ημέρες
1η φορά το ξανά ακούμε αυτοΚαλησπέρα αχχ πήγα για καφέ με τον τζορμακκακαι σήμερα είμαι αρρωστουλα
Για αυτό δεν θα δουλέψω αυτές τις ημέρες
Ποσο χρονών? Σωματοτυπο ? Φάτσα?Είμαι η Έφη 50 ετών όμορφη και πολύ καυλιάρα που σίγουρα θα σου μείνω αξέχαστη.. - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
Καλησπέρα ,επίσκεψη στην κοπέλα η οποία βρίσκεται Αγίου Δημητρίου με Καραολή και Δημητρίου.Η κοπέλα δεν είναι της φωτογραφίας,είναι γύρω στο 1.75 , ψιλή με υποδέχτηκε με διάφανο νυχτικό που φαινόταν το εσώρουχο και τακούνια!κλασικό ρωσικό σκαρί με 3αρη βυζί,ξανθιά!επέλεξα το φουλ με μασάζ στα 80€!αρκετά καλή στο μασάζ ,ειδικά για μη επαγγελματία!στο 2ο μέρος απόλαυσα την πίπα της και παίχτηκαν 2 στάσεις από πάνω και πισοκωλητο!ωραία θέα η κολάρα της!σε γενικές γραμμές καλά πέρασα αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο αργή στο 2ο μέρος!όνομα Έφη ,πρέπει να είναι και με άλλη κοπέλα την οποία δεν μου την σύστησε
35 με 38 χρόνων ! κανονική προς νταρντανα όχι χοντρή πρόσωπο θα έλεγα γλυκιά και ομορφούλα!Ποσο χρονών? Σωματοτυπο ? Φάτσα?
αφου εκανε ανακαινιση μαν πως να ναι καθαρος ;ακομα τα εχει ανακατωμενα ολα. και γω πηγα σημερα το πρωι και εκανε ανακαινιση . ξεκινησε παλι η φιλεναδα μου .παντως πρεπει να χασε λιγα κιλα απο περυσι για να ενημε΄ρωσω και γωΒικυ; Βαλε ενα λινκ με αγγελια της να δουμε σε ποια αναφερεσαι
αφου εκανε ανακαινιση μαν πως να ναι καθαρος ;ακομα τα εχει ανακατωμενα ολα. και γω πηγα σημερα το πρωι και εκανε ανακαινιση και την βοηθησα κιολας. ξεκινησε παλι η φιλεναδα μου .παντως πρεπει να χασε λιγα κιλα απο περυσι για να ενημε΄ρωσω και γω. το οτι δεν ειναι μουναρα ειναι υποκειμενικο λιγα μαγουλακια εχει δεν εχει κατι στραβο πανω του το μαναρι μου! βικη σαγαπω!Συνάντηση με την Βίκυ μετά από αρκετή προσπάθεια αφού φοβόταν στην αρχή ότι από κάπου με ξέρει.
Τελικά βρεθήκαμε στο χώρο της ανατολικά, που από την αρχή μου έκανε κακή εντύπωση. Δεν είναι και ο πιο καθαρός που έχω πάει. Τουλάχιστον μπορείς να κάνεις μπάνιο.
Από εμφάνιση γεματουλα με μεγάλο στήθος. Δεν την λες άσχημη αλλά και ούτε και πολύ όμορφη. Δεν ξέρω αλλά είχα την εντύπωση ότι θα συναντήσω μια μουναρα, ίσως μου το προκάλεσε αυτό η αναμονή.
Στον αγώνα περίπου όπως τα έχουν πει και άλλοι συναγωνιστές. Λίγο Άργος Ρυθμός που σε άλλους μπορεί να αρέσει και σε άλλους όχι. Δίνει φιλιά όμως όχι και παρά πολλά. Καλή πίπα, έχει ένα δικό της τρόπο.
Γενικά σε προσέχει και δεν θέλει να σε ξεπεταξει.
Είναι φιλική και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
Το κόστος στα 70€ για μια γεμάτη ώρα.
Θα έλεγα πως αξίζει 1-2 επισκέψεις.
Αν τα συνυπολογίσεις όλα μαζί θα έλεγα 6/10.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η φίλη της, κάποια στιγμή στο μέλλον θα την δοκιμάσω.
Τουλάχιστον σου έκανε κάποια έκπτωση η τσάμπα το χαμαλικιαφου εκανε ανακαινιση μαν πως να ναι καθαρος ;ακομα τα εχει ανακατωμενα ολα. και γω πηγα σημερα το πρωι και εκανε ανακαινιση και την βοηθησα κιολας. ξεκινησε παλι η φιλεναδα μου .παντως πρεπει να χασε λιγα κιλα απο περυσι για να ενημε΄ρωσω και γω. το οτι δεν ειναι μουναρα ειναι υποκειμενικο λιγα μαγουλακια εχει δεν εχει κατι στραβο πανω του το μαναρι μου! βικησαγα
Για δειξεμια και λεμε για βικυ βλεπω εκανε αγγελια και στο εσκορτνιουζ/τοπεσκορτ
μαλιστα