Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
ειχα ποσταρει τη συνομιλια με την ευα εξηγησε μου πως ακριβως ηταν δικο μου λαθος και τι λαθος εκανα ακριβωςΜήνυμα στο Viber
Έλα,υπερβολές.Πες εσύ στον φίλο κάποια skinny.Μετρημένες είναι οι επιλογές,ελάχιστες και δεν θέλει να δώσει πολλά.Και τις άλλες 3 της πόλης προτείνω,ανάλογα τι ζητάει ο καθένας
Μαν μαζί σου.Όταν όμως οι ανεξάρτητες της πόλης είτε από ανασφάλεια είτε από χαζομάρα φέρονται αλλοπρόσαλλα,γινόμαστε και λίγο πονηροί και δεν ρωτάμε το κάτι επιπλέον νωρίτερα από ότι θέλουν.Χαριλάου σου είπε,όχι Καλαμαριά.Δε θα έκανε μεγάλη διαφορά.Χαζομάρα της βέβαια,γιατί και Χαριλάου δεν είναι χωριό με 5 σπίτια για να την εντοπίσει κάποιος νωρίτερα,οπότε αδικαιολόγητη η ανασφάλεια της.Πάντως και με την Εύα είχες χάσει το ραντεβού τελευταία στιγμή,εκεί από καθαρά δικό σου λαθος.Είναι που είναι ελάχιστες,πρόσεχε λίγο
@anon. είναι λάθος που ζητάει φωτό και το έχουμε πει πολλές φορές.Κάτι άλλο από όσο ξέρω δεν ζητάει
κοιτα ολο το θεμα με τον αγοραιο ερωτα ειναι οτι ο ανδρας επιτελους επιλεγει και δε τον επιλεγουν οποτε δε προκειται ποτε να φτασω στο αισχατο σημειο να παρακαλω πουτανες ή να ανεχομαι μαλακιες
αν αυτες δε κανουν τη δουλεια τους σωστα και δε κλεινουν σωστα ραντεβου ειναι δικο τους προβλημα απλα θα βρω αλλη εγω εστω και πιο ακριβη
α και δεν ειχα ζητησα να μου δωσει διεύθυνση απλα να μου δωσει καποιο γνωστο σημειο εκει κοντα...πως θα μπορουσα να κανω προβλημα ετσι και αλλιως λες και ειναι σε απορρητη περιοχη της cia...αλλα οπως ειπα και πριν δεν ηταν και καμια μεγαλη απωλεια γιατι ποτε δε με ενθουσιασε
Τελευταία τροποποίηση: