Loveislife
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Έιναι 20 χρονώνΧριστίνα 20 ετών
Σημερινή επίσκεψη με την συγκεκριμένη δυστυχώς !!! Ο χώρος άθλια βρώμικος μάλλον από την πολλή μεταχείριση . Η κοπέλα αυτή δούλευε στο κρυσταλ 100% την θυμόμουν από τα χείλια τα οποία είναι αποκρουστικά … 20λεπτα , πίπα μηχανική και γαμησι απλά χοροπηδητο και στα τέσσερα .. ιεροαποστολικο δεν μπορούσα γιατί έβλεπα τα χείλια κάτι σημαντικό πως η κοπέλα είναι σίγουρα χρήστης γιατί έτρεμε σαν κομπρεσέρ (και όχι από καυλα )
Χριστίνα 20 ετών
Σημερινή επίσκεψη με την συγκεκριμένη δυστυχώς !!! Ο χώρος άθλια βρώμικος μάλλον από την πολλή μεταχείριση . Η κοπέλα αυτή δούλευε στο κρυσταλ 100% την θυμόμουν από τα χείλια τα οποία είναι αποκρουστικά … 20λεπτα , πίπα μηχανική και γαμησι απλά χοροπηδητο και στα τέσσερα .. ιεροαποστολικο δεν μπορούσα γιατί έβλεπα τα χείλια κάτι σημαντικό πως η κοπέλα είναι σίγουρα χρήστης γιατί έτρεμε σαν κομπρεσέρ (και όχι από καυλα )
Έχω πάει με κοπελες του club όπως και με άλλες με outcall αν εξαιρέσεις το news οι υπόλοιπες δυστυχώς για εμένα ( θέλω πιο χαλαρά σκηνικά όπως επίσης θέλω γλωσσοφιλα) δεν ήταν αυτό που ήθελα . Αν έχετε να προτείνετε κάτι για σπίτι σε ανεξάρτητη, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έφη 6980111248, καυτή φοιτήτρια σε περιμένει για καυτό σεξ. | Etaires
Είμαι η Έφη και είμαι μια σεξ 21χρονη φοιτήτρια που μπορεί να γίνει δικια σου. θα κάνουμε μαζί όλα τα κόλπα. είμαι λεπτή με κωλάρα και ωραίο σώμα. το...
etaires.gr