nimesulide
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
Σήμερα μαγειρεύει ο πατέρας, ξέρω δεν μπορείς να κάνεις relate οπότε σε αφήνω
Βελτιωνεσαι. Το σωστό banter το επικροτώ.
Σήμερα μαγειρεύει ο πατέρας, ξέρω δεν μπορείς να κάνεις relate οπότε σε αφήνω
η ουλιτιδα δεν ειναι stdΆραγε τι κέρδισε; Εγώ τόσα χρόνια ένα EBV και μια ουλίτιδα πρόσφατα από την ακαποτη καβαλάρισα του μάγου έχω βρει. Μέχρι και δω τελευταίοι είμαστε ρε μαλακα... πώς γίνεται... πήγε ο άλλος φααααααπ τα SGOT στο θεό.
η ουλιτιδα δεν ειναι std
οι ηπατίτιδες η σύφιλη και το Hiv ομως ειναι σιγουρα
φυσικα ο Jormakka εχει αναφερει στο παρελθον οτι εχει βιονικο ματι και εντοπιζει αν η αλλη εχει ασθενεις κοιταζοντας το μουνι της...και κατι ακομα το ακαποτο σεξ με τραβελια που κανεις ιατρικα τουλαχιστον θεωρειτε ομοφυλλοφιλικο σεξ που ειναι ο νουμερο ενα τροπος διαζωσης του aids....
ελπιζω ολα αυτα να ειναι προιον μυθοπλασιας και μερος τρολαρισματος αλλιως.....
Ο τύπος δεν γ@μαει μόνο τρολαρει στο νημα γιατί δεν έχει με τι να ασχοληθεί...Δεν χρειάζεται να απαντάς...Με κάποιον που ασχολείται με το άθλημα πρέπει να ανοίξεις συζήτησηΔεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου αλλά σταματα να λες ψέμματα κ ασχολησου με τα κορίτσια σου στην θεσσαλονικη σου χαλάω την δουλειά αλλά όλα έχουν οριο
Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η Αλεξία...Ο τύπος δεν γ@μαει μόνο τρολαρει στο νημα γιατί δεν έχει με τι να ασχοληθεί...Δεν χρειάζεται να απαντάς...Με κάποιον που ασχολείται με το άθλημα πρέπει να ανοίξεις συζήτηση
Δεν περιστρέφονται βρε ολα γύρω από σένα. Αλλού πήγαινε το μήνυμαΗ ζήλια σας μου δίνει ώθηση για όλο και περισσότερες ρομαντικές συνευρέσεις. Δε λέω ποτέ ψέμματα αλάνι μου.
Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται...Δεν περιστρέφονται βρε ολα γύρω από σένα. Αλλού πήγαινε το μήνυμα
Δεν περιστρέφονται βρε ολα γύρω από σένα. Αλλού πήγαινε το μήνυμα
Βρε παναθεμα σε. Αστο να πέσει κατωΟι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται...
Εάν και μάλλον ο φίλος @nimesulide έπεσε έξω και μπέρδεψε τα γούστα σου με τα γούστα του @Thundercat ...
Ρεεεε τι πάθαμε ρεεεεεεε......
Ντρέπεσαι για την ιντερνετική παρεα σου??Μουνοπανα. Έχω κατεβάσει τη φωτεινότητα στο μηδέν γιατί είμαι έξω και την πάτησα. Εντάξει, δικαστε με.
Τσουκ !Βρε παναθεμα σε. Αστο να πέσει κατω
και το οτι εχεις βιονικο ματι ειναι αληθεια?τι βατραχουπερδυναμεις ειναι αυτες?Όχι, είναι όλα πραγματικότητα. Με συγχωρείς.
100% το λέει για πλάκα ότι κάνει ακαποτα με τραβελια δεν γίνεται απλά αυτό το πράγμα...Το αποκλείω να το κάνει... Εδώ σε γυναίκας αιδοίο τον βάζεις ακαποτα και μετά τον πλένεις πόση ώρα.. άλλοι πάνε κάνουν κι εξετάσεις κιόλας από τον φόβο τους...άρα δεν νομίζω να το κάνεικαι το οτι εχεις βιονικο ματι ειναι αληθεια?τι βατραχουπερδυναμεις ειναι αυτες?
δε ξερω τι ηλικια εχεις αλλα αυτα τα ακαποτα τα ζηταν συνήθως κατι παπουδες που σου λεει με το ενα ποδι στο ταφο ειναι ετσι και αλλιως
λοιπον ουτε βιονικο ματι εχεις και αν αυτα ειναι αληθεια τοτε εισαι μια υγειονομικη βομβα
το aids θελει χρονια για να εμφανίσει τα πρωτα συμπτωματα πηγαινε να κανεις κανενα τεστ μην ανεβασεις το ποσοστο οροθετικων της χωρας ολο μονος σου
το βλεπεις απο λαθος οπτικη...ως straight σου φαινετε αηδια το να γαμας τραβελια το θεμα ομως ειναι ατομα που γαμαν καποιον που εχει καβλι ειναι Bi τουλαχιστον ασχετα αν δε το παραδεχονται και δε το λεω αυτο με προκαταλειμενη διαθεση100% το λέει για πλάκα ότι κάνει ακαποτα με τραβελια δεν γίνεται απλά αυτό το πράγμα...Το αποκλείω να το κάνει... Εδώ σε γυναίκας αιδοίο τον βάζεις ακαποτα και μετά τον πλένεις πόση ώρα.. άλλοι πάνε κάνουν κι εξετάσεις κιόλας από τον φόβο τους...άρα δεν νομίζω να το κάνει
και το οτι εχεις βιονικο ματι ειναι αληθεια?τι βατραχουπερδυναμεις ειναι αυτες?
δε ξερω τι ηλικια εχεις αλλα αυτα τα ακαποτα τα ζηταν συνήθως κατι παπουδες που σου λεει με το ενα ποδι στο ταφο ειναι ετσι και αλλιως
λοιπον ουτε βιονικο ματι εχεις και αν αυτα ειναι αληθεια τοτε εισαι μια υγειονομικη βομβα
το aids θελει χρονια για να εμφανίσει τα πρωτα συμπτωματα πηγαινε να κανεις κανενα τεστ μην ανεβασεις το ποσοστο οροθετικων της χωρας ολο μονος σου
100% το λέει για πλάκα ότι κάνει ακαποτα με τραβελια δεν γίνεται απλά αυτό το πράγμα...Το αποκλείω να το κάνει... Εδώ σε γυναίκας αιδοίο τον βάζεις ακαποτα και μετά τον πλένεις πόση ώρα.. άλλοι πάνε κάνουν κι εξετάσεις κιόλας από τον φόβο τους...άρα δεν νομίζω να το κάνει
δε εύχομαι να αρρώστησει κανενας και εν μερη ανησυχω για σενα και την υγεια των υπολοιπωνΕίσαι αισχρός, να στοχοποιείς με τέτοιο τρόπο έναν συναγωνιστή και να εύχεσαι παράλληλα να αρρωστήσει ή να υπαινίσσεσαι ότι ήδη έχει αρρωστήσει. Ντροπή σου.
Το κάνω κανονικά. Απλά όχι με όλες. Η διαφορά είναι καθαρά βάσει στατιστικών αλλά δεν υφίσταται. Δηλαδή, έχεις μια κοπέλα τρανς από Γιαννιτσων και μια των διακοσίων ευρώ (ονόματα δε λέμε, ήταν δυο πρόσφατα στην πόλη δικές μας). Η πρώτη είναι στατιστικά πιο πιθανό να κουβαλάει κάτι γιατί πάει με περισσότερους συντρόφους και κατώτερης υγιεινής αφού ο πελάτης του διακοσαευρου - και καλά - θα είναι πιο φραγκατος και συνάμα πιο προσεκτικός, καθαρός και υγιής. Ναι; Ναι. Δεν... απλά δεν. Πέφτει ακάποτο αγορινα μου σύννεφο.
Παμε τώρα να σου πω μια ιστορία. Είμαι στο Ρεξ, έχει πάει 5 το πρωί. Έχω μια υπερένταση και παίρνω τηλέφωνο σε ένα γραφείο και έρχεται μια μελαχρινή, νεαρή. Σκάει μύτη, είναι μια που είχα δει μερικές ώρες πριν να βγαίνει από εκεί, μας πιάνουν γέλια τεσπα κάνουμε ότι κάνουμε και μετά αραζουμε γιατί είχα ένα κρασί από πριν. Λοιπόν, να μη στα πολυλογώ, η κοπέλα κάνει από παρτουζες με 5+ μέχρι χεσιματάρα περιποιημένη και Ντομ σε πελάτες. Αν τη δεις έξω, δε σου πάει το μυαλό. Τώρα δηλαδή, εσυ που θα την πάρεις μετά και θα βάλεις λάστιχο τι ακριβώς νομίζεις ότι έκανες; Ότι πηγες με υγιές άτομο; Ότι δε μπορεί η ίδια τριάντα λεπτά πριν να έτριβε με τα δαχτυλάκια της το σκατο της πάνω στην μούρη κάποιου και μετά να τον κατουρουσε και να τα δοκίμαζε; Πριν μου πεις «μαλακιες λες», γίνονται καθημερινά στην αθηνα από βίζιτες των 150. Ναι αγορινα μου. Ναι. Διαπιστωμένο, όχι αερολογίες. Μια προς μια. Τώρα μη μπω στη διαδικασία να σου πω για τα γαμησια που πέφτουν στο αμάξι του οδηγού πριν μπει να σε φιλήσει, ή τα νυχάκια της που από μέσα ειναι μαύρα, ή ότι έχει περίοδο και έχει καρφωσει ένα μαντηλάκι υγρό μέσα στο μουνι της για να μη το πάρεις πρέφα, ή για ζευγάρια με βίτσια, ή για χαπάκι μέσα στο ποτό τους (outcall hotels & homes) και το κακό συναπάντημα. Άστο. Μη συνεχίσω έφαγα κάτι ωραια φασολάκια με γραβιέρα και ψωμάκι, θα τα βγάλω πάνω σας. Άστο λέμε..... το τι γίνεται.
Εσυ @Wandererwonder βάλε την καποτα σου και μην αγχώνεσαι τι κάνουν οι υπόλοιποι. Δυο που τις έψαχνες για incall και δεν είχαν ήταν γιατί έμεναν μαζί μου, έχεις φιλήσει DNA δικό μου με το κιλό, άκου που σε λέω. Ψέμματα δε λέω ποτέ, ειδικά στο νήμα αυτό. Τώρα αν κάνουμε ένα σχόλιο σαρκαστικό για μεγέθη ή για κοιλιακούς, εντάξει νομιζω αυτά είναι ευκόλως εννοούμενα. Δε θα σου έλεγα ποτέ ψέμματα για δικές μου εμπειρίες και γι’ αυτό δεν αμφιβάλω ούτε μειώνω τις εμπειρίες αλλου μέλους ποτέ (εκτός από τις ψευτικες κριτικές του Βαγγέλη Μόντανα για το γραφείο, εκεί επιτρέπεται).
Όχι άλλο bullying θα φαρμακωθω.
Βασικά έχω ακούσει γιατρό να το λέει ότι και με το σάλιο υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό, δηλαδή με γλύψιμο ή φιλί... αλλά με αυτό το σκεπτικό θα ειχαμε κολλήσει όλοι μας aidsδε εύχομαι να αρρώστησει κανενας και εν μερη ανησυχω για σενα και την υγεια των υπολοιπων
δεδομενου ομως οτι πιστευεις οτι γενικα το aids δε κολαει, δε παιρνεις προφυλαξεις και πιστευεις οτι με το ματι σου ανιχνευεις τον οροθετικο ναι πιστευω οτι ισως να εχεις ηδη κολησει
και κατι λες εκει για λεφτα...ο magic johnson εκκατομυριουχους ειναι και αυτο δε τον προστατευσε απο το aids ουτε και τον charlie sheen
το σαλιο οχι μονο δε κολλαει αλλα εχει ενζυμα που σε μεγαλο βαθμο αδρανοποιούν τον ιο...αν οντως το ειπε γιατρος αυτο το πραγμα ηταν κομπογιαννιτηςΒασικά έχω ακούσει γιατρό να το λέει ότι και με το σάλιο υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις τον ιό, δηλαδή με γλύψιμο ή φιλί... αλλά με αυτό το σκεπτικό θα ειχαμε κολλήσει όλοι μας aids
μαλακα εγω πρωτες μερες στο σαιτ πλακωθηκα με τον πλεζουρα και τον αναλ χαντερ τι να μου πειτεΈχετε κολλήσει όλοι, είμαστε μαζί και στα καλά και στα δύσκολα
@Reznov κάποτε εκανες λογαριασμό σε λέγανε αγαμητο, κλώνο, μαλακα, πελάτη, μικρό. Τώρα σε λένε οροθετικό. Έχουν αλλάξει οι εποχές πολύ...