Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.822
- Πόντοι
- 8.346
Ξέχασες το "ΘΑ ΣΈΒΕΣΤΕ ΝΟΠΑΝΑ"μαλακα εγω πρωτες μερες στο σαιτ πλακωθηκα με τον πλεζουρα και τον αναλ χαντερ τι να μου πειτε
Ξέχασες το "ΘΑ ΣΈΒΕΣΤΕ ΝΟΠΑΝΑ"μαλακα εγω πρωτες μερες στο σαιτ πλακωθηκα με τον πλεζουρα και τον αναλ χαντερ τι να μου πειτε
οχι εδω δεν εγω εχω κολησει σιγουρα γιατι κανω τεστ βαζω καποτα και οταν εγινε ατυχημα πηρα pepΈχετε κολλήσει όλοι, είμαστε μαζί και στα καλά και στα δύσκολα
@Reznov κάποτε εκανες λογαριασμό σε λέγανε αγαμητο, κλώνο, μαλακα, πελάτη, μικρό. Τώρα σε λένε οροθετικό. Έχουν αλλάξει οι εποχές πολύ...
Δύσκολη νύχτα....ε...?
οχι εδω δεν εγω εχω κολησει σιγουρα γιατι κανω τεστ και οταν εγινε ατυχημα πηρα pep
διαβασα αυτο που εγραψες πριν και το εσβησες....αν ειναι τοσο τροπος ζωης για σενα το ακαποτο οπως λες η λυση ειναι να εισαι σε αγωγη prep οπως κανουν στην αμερικη
και εγω οταν παω ταυλανδη prep θα χρησιμοποιήσω
Έπεσες σε διάνοια...Το πεπ δε σε προστατεύει από το AIDS, χώρια ότι δεν είναι καραμέλα. Ρε μαλακα μα το θεό με ανέβασες πίεση τσάμπα, μια χαρά είμαι γαμω το μπελά σας υγιέστατος και ταπεινός, γιατί πάτε να με τρομάξετε;
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΚΙΝΔΥΝΕ;;;
Εγώ φταίω... εγώ φταίω που απαντάω...
@Leviathan δώσε μου το τηλέφωνο του δικού σου, δεν αντέχω εδώ μέσα.
Γαμιέται ο CEO... δεν του βγαίνουν οι indicators και μας έχει βάλει μέσα για data analysis...Δύσκολη νύχτα....ε...?
No go φάση...Το πεπ δε σε προστατεύει από το AIDS, χώρια ότι δεν είναι καραμέλα. Ρε μαλακα μα το θεό με ανέβασες πίεση τσάμπα, μια χαρά είμαι γαμω το μπελά σας υγιέστατος και ταπεινός, γιατί πάτε να με τρομάξετε;
No go φάση...
Ήδη απειλεί να κρεμάσει τα πτυχία του με τα πρωινά μαντάτα που άκουσε ο χριστιανός...
bourdela.com ...Γαμιέται ο CEO... δεν του βγαίνουν οι indicators και μας έχει βάλει μέσα για data analysis...
Οπότε ευπρόσδεκτη η κάθε εναλλακτική πέραν των φύλλων Excel...
bourdela.com ...
τα εχεις μπερδεψει...το pep το παιρνεις εγκαιρα αφου γινει η στραβη και το prep πριν γινει...και μαλιστα ειναι πιο αποτελεσματικο ακομα και απο το προφυλακτικο σε ποσοστο 99 τα εκατοΤο πεπ δε σε προστατεύει από το AIDS, χώρια ότι δεν είναι καραμέλα. Ρε μαλακα μα το θεό με ανέβασες πίεση τσάμπα, μια χαρά είμαι γαμω το μπελά σας υγιέστατος και ταπεινός, γιατί πάτε να με τρομάξετε;
τα εχεις μπερδεψει...το pep το παιρνεις εγκαιρα αφου γινει η στραβη και το prep πριν γινει...και μαλιστα ειναι πιο αποτελεσματικο ακομα και απο το προφυλακτικο σε ποσοστο 99 τα εκατο
το προβλημα ειναι οτι δε προστατευει απο εγκυμοσηνες και αλλα std περαν του hiv
και οχι δε ειναι καραμελα για αυτο δε συνισταται σε ατομα που εχουν μια συμβατικη σεξουαλικη ζωη αλλα να γαμας ακαποτα τραβελια δεν ειναι συμβατικη ζωη
PrEP Effectiveness | PrEP | HIV Basics | HIV/AIDS | CDC
Learn more about the effectiveness of HIV pre-exposure prophylaxis or PrEP.www.cdc.gov
ειναι λυπηρο σε ενα site με θεμα το σεξ να υπαρχει τοσο λιγη γνωση οσων αφορα το safe sex...μονο τα ιδια χιλιοειπομενα αστεια για φαντες ξανα και ξανα...
Από πότε οι Λιθουανές γράφουν σε κυριλλική αλφάβητο;