atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.168
- Πόντοι
- 1.046
Επιστροφές...καταστροφεςςςςςς πως πάει η περίοδο? Τα βυζια πονάνε?Σας έλειψα το ξέρω ατιμουτσικα
Επιστροφές...καταστροφεςςςςςς πως πάει η περίοδο? Τα βυζια πονάνε?Σας έλειψα το ξέρω ατιμουτσικα
Θυμήθηκα...Την πηρα το καλοκαιρακι στο Ελεκτρα, 600 3 ωρες με ακαποτο κωλο, ηταν η πρωτη μερα που ειχε ερθει. Εδωσα ρεστα, φιλησα σα να μην υπαρχει αυριο, σφυροκοπησα σκεπτομενος ποσα άλλα πραγματα μπορουσα να κανω με 600 Ευρω και εδωσα πονο, αφησα πνευμονι ειχα κουμπωσει και ενα πενηνταρι μπλε, μας εκανα περηφανους, εβαλα τον πηχη ψηλα. Προσφατα ηταν Βελγιο αν δεν απατωμαι, ακομα την εχω στο Γουατσαπ. Ειναι ακριβως οπως οι φωτο, τρελο μωρο, σε σημειο που κομπλαρεις λιγο. Οτι αλλο θες ρώτα.
παιχτη μου οταν βλεπω οτι δεν εχει μπανιο την κανω με ελαφρα ...Katerine 23 cm 697690 5230 viber
XXL REAL 223CM FULL PROGRAM Party white Domination Real Xxlkanesex.com
Η μεγαλύτερη φολα που έφαγα έχω και καιρό, μόλις μπήκα η τύπισσα μου λέει money! Παίρνει τα λεφτά μου λέει ξάπλωσε σε έναν καναπέ χωρίς καν σεντόνι. Μπάνιο no μου λέει ίσα ίσα με μορομαντιπα Τον βάζει στο στόμα της 2 φορές ίσα ίσα τον βγάζει και αρχίζει να τον παίζει με δύναμη σε φάση να πονάω και μου λέει επίμονα cum cum νευριασμένη. Ε έχυσα πήρα τα πράγματα μου και όπου φύγει+ ότι μάλλον τρωτό λ έχει και άλλον στο σπίτι γιατί άκουγα φουλ ήχους πίσω από την κλειστή πόρτα
4ο προφίλ και συνεχίζεις? Έχεις μπει στο πάνθεον του bourdela... Πρέπει να σε αναγνωρίσουν ως τιμημένο μέλος...Σορρυ αδερφε. Τελειωσα και μεσα και συνεχισα να κοπαναω, ηταν απο τις καλες εμπειριες που το πηγα σοβαρα και ωραια, με κρασακι και φρουτακια. Ειναι πανεμορφη αλλα παριζιανοφερνει, θελει αρκετο χρημα για τα πολυ καλα σκηνικα, δεν τα εχω αλλα μια ιδεα την πηρα. Μη περιμενεις Ταταροταγαρα Ρουσιδα μπλιετ σουκα με σπασμενο μαυρο νυχι ή μπετονιέρα δικιά μας με πεντε κιλα κυταριτιδα, η τυπισα ειναι αψεγαδιαστη... τωρα στα λεω αυτα γιατι μεθαυριο θα ειμαι Ηρακλειο για τη γιορτη μου και δε θα μπορεσω να φαω οποτε ολη δικια σου, αλλιως σιγα μη σ´ ελεγα.
Δηλαδή η Έφη, η τέως Αλεξία , που ήταν τέως Αναστασία;
Θυμήθηκα...
Μετά πήρατε και πρωινό με την κορασίδα παρέα και ο χυμός πορτοκάλι ήταν μάπα...
Καλά θυμάμαι ή άλλη ήταν αυτή με το πρωινό???
Σου έχω πει την ιστορία με τις κατσαρίδες; Κάτσε να σε πω.
Πάω με μια που λες εκεί στις αρχές του ναταλαβεριού μας, στο ρεπό της. Κλείνω έκτο όροφο δωμάτιο, παιρνουμε πρωινό εξω παμε μέσα, γεια σας γεια σας τι κάνετε κτλ, τεσπα περνάει η μέρα πουτσα ξύλο και τραμπάλα σε μια φάση παιρνουμε να φάμε. Είχε χταπόδι κτλ. Τρώμε αρέσουμε τη γαμαω μετά μεσημέρι στο μπαλκόνι καλοκαίρι κόσμος τέρμα απέναντι κάτω παντού, να μη στα πολυλογώ γυρνάμε πίσω δωμάτιο κατά τις 12 το βράδυ. Πώς ετοιμάζω κατάσταση ενώ αυτή παλεύει με το κλυσμα (ήμουν ο πρώτος της, μετά πέρασε μια εκατονταρχια άκουσα) κοιτάω πάνω στον τοίχο να σου ένα μαυρακι περπατάει. Ξανά κοιτάω, 7 μαυρακια. Συνειδητοποιώ ότι έχει σκάσει μύτη μια οικογένεια ολόκληρη, σημειωτέον το μεσημέρι είχα σταμπάρει μια τεράστια κατσαρίδα να σκαρφαλώνει από το σύρμα του μπαλκονιού προς το ρετιρέ (μάλλον είχε μπουφέ), δεν ενόχλησα. Βγαίνει μια έξω, έχει ένα κουτάκι ξηροκάρπι α της φεύγουν παντού από φόβο, γίνεται το δωμάτιο πουτανα. Λέω σήκω παμε. Πάω κάτω, τους λέω ευγενικά το δωμάτιο είναι δίκλινο αλλά είμαστε εννιά. Με λέει ελάτε μαζί μου κύριε. Μας πάει σε σουίτα ίδιου ορόφου, αυτές είναι γωνία που βλέπουν παραλία κτλ. Σαλονι, μπανιο, κρασί, τα πάντα όλα. Τότε δε κάπνιζα έδωσα πόνο μας πήγε το βράδυ τέλεια, την επόμενη δούλευε στο Ινν (ακόμα για λίγο) στη ρεσεψιόν μιλάμε ότι με ζάλισαν τα παπάρια σε σημείο που με έπιασε σκοτοδίνη (τύπου συγνώμη δεν έχουμε θέμα με έντομα κτλ) λες και θα πάω να γράψω κριτική, τεσπα πρωινό πήραμε θυμάμαι φουλ στο δωμάτιο κρουασάν ζαμπόν κασέρια ομελέτες και ΕΙΧΕ και χυμό - όπως αναφέρεις - πορτοκαλί φυσικό τον ήπια όλο το βόδι κοιμόταν, ας ξυπνούσε. Τεσπα, αυτή ήταν η ιστορία, το τι γαμησι έριξα σ’ εκείνο το μπαλκόνι δε λέγεται εν τω μεταξύ από πάνω μας ήταν το εστιατόριο, την έπαιρνα από κωλο μέσα αλλά με ανοιχτές πόρτες και επειδή ήταν η πρώτη της (στην κυριολεξία) φορά, είχε και τον πρώτο πρωκτικό οργασμο που πάντα είναι λες και παθαίνει βραχυκύκλωμα, ούρλιαζε what is this what the fuck, ωραίες στιγμές. Έχω πολλές ιστορίες να σε πω με διάφορες, και καλές και πολύ άσχημες.
Χωρίς ίχνος κακίας δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την κοπέλα αλλά μου ήρθε από Αθήνα πληροφορία ότι η τύπισσα παίζει ακάποτο σεξ και χρυσόσκονη...Είμαι παθών για αυτό το ανέφερα.ΠΡΟΣΟΧΗ.απο εκεί και πέρα οποίος θέλει δοκιμάζει.
Τι εννοείς φίλοςΧωρίς ίχνος κακίας δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την κοπέλα αλλά μου ήρθε από Αθήνα πληροφορία ότι η τύπισσα παίζει ακάποτο σεξ και χρυσόσκονη...
Κρίμα Αποτρεπτικό για εμένα...
Γρήγορη απάντηση η εβελινΦυσικά χωρίς ίχνος κακιάς, αφού δεν δέχτηκα να με νταλαβερισεις
Α μα πια κάποιοι το παρακάνατε
Χωρίς ίχνος κακίας δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την κοπέλα αλλά μου ήρθε από Αθήνα πληροφορία ότι η τύπισσα παίζει ακάποτο σεξ και χρυσόσκονη...
Καταρχήν δεν γνωριζόμαστε..Φυσικά χωρίς ίχνος κακιάς, αφού δεν δέχτηκα να με νταλαβερισεις
Α μα πια κάποιοι το παρακάνατε
Χωρίς ίχνος κακίας δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την κοπέλα αλλά μου ήρθε από Αθήνα πληροφορία ότι η τύπισσα παίζει ακάποτο σεξ και χρυσόσκονη...
Δείξε μου σε παρακαλώ ποιες έχω και νταλαβεριζομε...?Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου αλλά σταματα να λες ψέμματα κ ασχολησου με τα κορίτσια σου στην θεσσαλονικη σου χαλάω την δουλειά αλλά όλα έχουν οριο
Καφέ με μπισκοτάκιμισο... χρειαζεται καφε αυτο
Άστο αδερφέ ένα μήνα τραβιομουν.Χωρίς ίχνος κακίας δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την κοπέλα αλλά μου ήρθε από Αθήνα πληροφορία ότι η τύπισσα παίζει ακάποτο σεξ και χρυσόσκονη...
Δλδ φίλοςΆστο αδερφέ ένα μήνα τραβιομουν.
Τι εννοείς φίλος
Εννοείς αυτό που καταλάβαμε ολοι
Απλά ελληνικά γράφουμε...Δλδ φίλος