Loveislife
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Μεγάλες επιστροφές
Τωρα που εγινες...Εφη...Αλεξακι...υπαρχει περιπτωση να σε συναντησουμε;
...Levi was
Levi wakes up... but is still
Levi starts to have his daily morning routine...
Walks over to the kitchen counter and...
Levi fires up his laptop...
Levi starts but keeps ........
Levi starts to feel...
But he stays strong and keeps...
Levi loses his soul...
Levi strikes like lightning and his shrink ... ........
WTF !!!!
Just sent me over some psychedelics !!!!
Τι σε προβληματίζει δάσκαλε?
σεξ η ψαρεμα ...?Τι σε προβληματίζει δάσκαλε?
Χαρά και εργασία...σεξ η ψαρεμα ...?
παμε παρακατω ...Την πηρα το καλοκαιρακι στο Ελεκτρα, 600 3 ωρες με ακαποτο κωλο, ηταν η πρωτη μερα που ειχε ερθει. Εδωσα ρεστα, φιλησα σα να μην υπαρχει αυριο, σφυροκοπησα σκεπτομενος ποσα άλλα πραγματα μπορουσα να κανω με 600 Ευρω και εδωσα πονο, αφησα πνευμονι ειχα κουμπωσει και ενα πενηνταρι μπλε, μας εκανα περηφανους, εβαλα τον πηχη ψηλα. Προσφατα ηταν Βελγιο αν δεν απατωμαι, ακομα την εχω στο Γουατσαπ. Ειναι ακριβως οπως οι φωτο, τρελο μωρο, σε σημειο που κομπλαρεις λιγο. Οτι αλλο θες ρώτα.
...Μοιαζει πολυ με ενα γκαρσόνι στο Μποεμ
αμα πας πες μου να σου δωσω λεφτα να της τα δωσεις να παει ενα κομμωτηριο ρε μαλάκα , πως ειναι ετσι ..
μην εισαι αυστηρος ...παμε παρακατω ...
Μηπως ξερεις ποτε τελειωνει για να στειλω τοτε να μην την κουραζω;;;;;;;;;Υπομονή, έχει περίοδο.
Εγω θα την τιμήσω σίγουρα....κανεις ο κοσμος ειναι σκληρος για εμας τους φιλοτιμους+ευαισθητους ανθρωπους
αυτη η βικυ-στεφανια που σκαει απο βδομαδα στο χωριο τι φαση ειναι ξερουμε?
νομιζω 30/02 ...μην ρωτας ποιανου σωτηριου ετους ...Μηπως ξερεις ποτε τελειωνει για να στειλω τοτε να μην την κουραζω;;;;;;;;;
παμε παρακατω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...
Ψαρεμα μην το σκεφτεσαι καθολουσεξ η ψαρεμα ...?
Στο προφίλ της έχει μια ακόμα μελαχρινη και 1 τρανσεξουαλKaterine 23 cm 697690 5230 viber
XXL REAL 223CM FULL PROGRAM Party white Domination Real Xxlkanesex.com
Η μεγαλύτερη φολα που έφαγα έχω και καιρό, μόλις μπήκα η τύπισσα μου λέει money! Παίρνει τα λεφτά μου λέει ξάπλωσε σε έναν καναπέ χωρίς καν σεντόνι. Μπάνιο no μου λέει ίσα ίσα με μορομαντιπα Τον βάζει στο στόμα της 2 φορές ίσα ίσα τον βγάζει και αρχίζει να τον παίζει με δύναμη σε φάση να πονάω και μου λέει επίμονα cum cum νευριασμένη. Ε έχυσα πήρα τα πράγματα μου και όπου φύγει+ ότι μάλλον τρωτό λ έχει και άλλον στο σπίτι γιατί άκουγα φουλ ήχους πίσω από την κλειστή πόρτα