treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα...
μολις εκανα επιδρομη και ενημερωνω....(σε αντιθεση με τους πρισσοτερους που μονο διαβαζουν)
πηγα σε διαμερισμα επι της βασ.ολγας με μαρτιου. η αγγελια ειναι αυτη: δυο κοπελες ειδα. η μια χοντρουλα αλλα πολυ ευγενικη και χαριτωμενη θα ελεγα. Η αλλη Μουναρος, 1.70κατι υψος τελειο βυζι 2-3ρι στητο...μοντελισιο σωμα.....και καλο προσωπο...μελαχρινο, ελληνοαλβανιδα, ομογενης. μιλαμε για πολυ παιδι!!
80 ευρω ειναι η συνερευση...ειχα 70 μαζι μου και οταν πηγα να φυγω με κρατησαν....χαχαχαχαχ....πηρα την ψηλη τη μελαχρινη την κανονικη στα κιλα...πολυ καλη και δεκτικη, απιστευτο κορμι....ειναι γυναικα που αν τη δεις στο κλαμπ θα παρακαλας να την πηδηξεις..τσιμπουκι σχετικα μετριο....δεν αφηνε νε βαλεις δαχτυλα και δεν φιλουσε στο στομα...(οι μονοι περιορισμοι).....
συστηνεται ανεπιφυλακτα!! καλο βολι......δεν εχω να σας πω πιο πολλα αν μου στειλετε PM, αλλα αν καποιος επιμενει ας στειλει.
Και τα δύο αναφέρονται σε δύο γνωστά μαγαζιά από το thread των μασατζίδικων. Στο αντίστοιχο thread υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
για αυτο γνωριζει καποιος κατι ?????
Το πρώτο μαγαζί είναι το γνωστό ως '7ος ουρανός' Όλγας 158. Κατά πάσα πιθανότητα ο 'μούναρος΄ είναι η Αλβανίδα Χριστίνα, ενώ η χοντρούλα ενδεχομένως να είναι η Στέλλα, γνωστή και ως 'βαθύ λαρύγγι'. Ενδεικτικά:
Το δεύτερο είναι το γνωστό ως Νάνσυ, Κασσάνδρου 47. Τους την έπεσε πριν κανά τρίμηνο, αλλά φαίνεται πως ξανανοίξανε.
Προσωπική (αυστηρά) εκτίμηση και για τα δύο: Αρνητική η αίσθηση της διεκπεραιωτικής συνεδρίασης που μου βγάζουν (ειδικά για το δεύτερο).