Συνάντηση με το εν λόγο παρτάλι που φυσικά δεν θα το άφηνα αχυστω αλλά οφείλω να ενημερώσω..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΜΑΣΕΡ
Επαγγελματίας μασέρ σε δικό της χώρο παρέχει θεραπείες ευεξίας και χαλάρωσης σε άντρες και γυναίκες. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 6.9.4.7.6.1.7.8.0.6kanesex.com
Φάλαινα… θωρηκτό…. φαλαινοθηρικό… και εγώ σαν γνήσιος δελφινος παρά περιέργεια έσκασα μύτη.
Η εν λόγο κοπέλα είναι ίσα με 90+ κιλά τέρμα ανασφαλείς.. με μούσικουλα επι του έργου(θες δεν θες θα ακούσεις)..
Τσιμπουκι παρωδία.. Κωλος απροσπέλαστος ( που να μπεις εκεί μέσα; ) & σε τελικές γραμμές σπασαρχιδω για το παιδί της… τη δουλειά της… τον πούστη τον πρώην της… & το μουνι που την πέταγε…
80 μαλακιες να βαρούσα & 40 το ξέν που πλήρωσα… στα 120 το ζετέ μην κάνετε το λάθος συνάδελφοι!!!! Χαιρετίσματα…
Μάλλον έχεις κρύφα γούστα με θωρηκτά τύπου Αβέρωφ δεν εξηγειται αλλιως
Πρέπει σύντομα να κάνεις ένα καλό δωράκι στον εαυτό σου με κανα μοντελέ μωρό, να πάρεις το αίμα σου πίσω με τοσες χοντρές που έχεις πέσει.Απορώ παντως που δεν τις δίνεις πόδι και καταφέρνεις και γαμας ειλικρινά στο λεω εμένα πλεον δε μου σηκώνεται καν με κατι τέτοιους μπόγους.