thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Και δεν σου κόστισε και τίποτα...Αφηστε το...τραβηξα μαλακια τελικα...παλια μου τεχνη κοσκινο!
Και δεν σου κόστισε και τίποτα...Αφηστε το...τραβηξα μαλακια τελικα...παλια μου τεχνη κοσκινο!
Μια είναι η λύση.Ελάτε όλοι προς τα κάτω ... [Αθήνα]Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο σαιτ αλλα μπαινω εδω και καιρο.Πηρα ενα τηλεφωνο προχθες σε αγγελια απο αγγελιοφορο, 694****676 και μου λεει τα κλασσικα για 120ΕΥ.Ποση ωρα περιπου της λεω ε κανα τεταρτακι μου λεει.....
Θα ξεφυγουμε τελειως ρε παιδια...
Την εχει παρει κανεις ποτε(φυσικα και δεν πηγα).
Μια είναι η λύση.Ελάτε όλοι προς τα κάτω ... [Αθήνα]
+10002 φορες το χρονο ανεβαινω γερμανια και τρελενομαι ρε παιδια.Οπως ειναι τα city tour ετσι ακριβως λειτουργουν εκει τα στουντιο με 60,75 βαρια μεχρι 90 ευρο (η επισκεψη 30-45 λεπτα) και βλεπω τι γινεται εδω και φρικαρω και δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να γινει....
+1000
Απο ιδία εμπειρία, είναι πιο απελευθερωμένοι σε σχέση με το sex στη Γερμανία και πάντα προσφέρουν ποιότητα γιατί θεωρούν οτι οι πουτάνες δεν ειναι κάτι το "απαγορευμένο" όπως γίνεται στην Ελλάδα...
μπορεις να μου το δωσεις;απο ποιον το εμα8ες? η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι που θελω να δω που θα βγαλει, εφοσον α)ειναι με μαιλ β)ακομα δν με εχει παρει τηλεφωνο και γ)μου ζητησε και να της αγορασω καρτα για να με παρει και ακομα τπτ!!
αυτες οι περιπτωσεις θελουν πολυ προσοχη και οσο για το μαιλ της ευχαριστως να στο δωσω εφοσον πρωτα σιγουρευτω και εγω οτι δν ειναι μουφα περιπτωση.
Συναδερφοι την καλησπερα μου. Υπαρχει ενα site real-date.gr. εχει 4 γκομενακια απο ρωσια κ μολδαβια με τηλ που ζητουν επικοινωνια απογευμα. Ξερει κανεισ τι παιζει? Δεν ηξερα σε πιο θεμα επρεπε να ποσταρω..σορρυ
Παιδια μπηκα σε ενα site ******.net κ ειχε αγγελιες απο call girl μια ακαταμαχητη με φωτο κτλ.. Αξιζει? (Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα.. )