GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Το φιλαρακι σου ο XFMK που χαθηκε? Δεν μας γραφει πια.....μην σε χαλασω το ονειρο σου ...
Το φιλαρακι σου ο XFMK που χαθηκε? Δεν μας γραφει πια.....μην σε χαλασω το ονειρο σου ...
εσυ εισαι μπρουλης μην κοιτας εμας τους κοπροσκυλους ...Γιατι κοροιδευεις ?
Παντως το ολο θρεντ εχει πολυ γελιο.
Ο νταβας που εχει κοπελες κλειστου κυκλου σας το παιζει ιστορια οτι δεν ξερει τιποτα η βοηθαει μονο αυτους που θελει, την λεει σε κοπελα γιατι ξερει κατι παραπανω χωρις ο ιδιος να εχει την παραμικρη ιδεα, την κανει ψυχολογικο πολεμο εν μερει λεγοντας θα κλεισει το μαγαζακι σου λες και ποιος ειναι αυτος, και υποστιριζει φουλ αλλη κοπελα που κρινει/βριζει/προσβαλλει συνεχως πελατες.
Αλλα αυτοι ειστε και μονο εγω μιλαω και τα λεω και γινομαι "κακος".
φοβαται το κυκλωμα κρυφτηκε ...Το φιλαρακι σου ο XFMK που χαθηκε? Δεν μας γραφει πια.....
Τι σημαινει μπρουλης? εκτος αμα ηθελες να πεις μπουλης. απο το να ειμαι κοπροσκυλο σαν κ εσενα καλυτερα μπρουλης,μπουλης, πες το οπως θες. Συνεχισε ομως τους χαρακτηρισμους, καλα το πας.εσυ εισαι μπρουλης μην κοιτας εμας τους κοπροσκυλους ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φοβαται το κυκλωμα κρυφτηκε ...
Τι σημαινει μπρουλης? εκτος αμα ηθελες να πεις μπουλης. απο το να ειμαι κοπροσκυλο σαν κ εσενα καλυτερα μπρουλης,μπουλης, πες το οπως θες. Συνεχισε ομως τους χαρακτηρισμους, καλα το πας.
Σε μενα παντως οχι. Κατι κολληταρια σου ρωτα ομως, θα εκπλαγεις! Πας να μου την πεις για κατι που δεν κανω και που το κανουν φιλοι/γνωστοι σου, πες τους οπως θες εσυ. Πραγματικα γελαω με την παρτυ σου. Τελευταια φορα παντως που καποιος πηγε να με βγαλει ψευτη την πατησε. Προσεχε και εσυ. Φιλικα στο λεω.αληθευει οτι η προστατευομενη σου κανει ακαποτα γαμησια σε εκλεκτους πελατες ...?
να το παρω ως απειλη ...?Σε μενα παντως οχι. Κατι κολληταρια σου ρωτα ομως, θα εκπλαγεις! Πας να μου την πεις για κατι που δεν κανω και που το κανουν φιλοι/γνωστοι σου, πες τους οπως θες εσυ. Πραγματικα γελαω με την παρτυ σου. Τελευταια φορα παντως που καποιος πηγε να με βγαλει ψευτη την πατησε. Προσεχε και εσυ. Φιλικα στο λεω.
Can it get any better?
Primetime!
Welcome to the exceptional world of bou.com!
Τελικά είμαστε πολύ γελοιοί ... και δεν εξαιρώ των αυτό μου...
Παλιοτερα που χρησιμοποιουσαν το ψευδωνυμο μου ομως για να κλεισουν ραντεβου δεν ειμουν και τοσο αδιαφορος. Αλλα ετσι ειναι οταν κανεις περα καποιους ανθρωπους μετα θα βγαλουν και την χολη τους. Και πραγματικα χεστηκα για την αποψη τους. Εγω παω γαμαω, ενημερωνο οπου μπορω. Εσυ τι εχεις κανει και τι εχεις προσφερει στο σαιτ ? Ασε θα σου ανοιξω εγω τα ματια, φαινοντε και στα προφιλ μας. 8 κριτικες εσυ, 62 εγω, 62-8 σε εχω, οποτε μην πολυ μιλας. Μπορω να πω και περισσοτερα για τους κοινους φιλους/γνωστους.να το παρω ως απειλη ...?
ευχομαι να μου ειπαν ψεματα οτι κανει ακαποτα η λεγαμενη ...
οσο για εσενα εισαι απο τα ποιο αδιαφορα ατομα του σαιτ ...
δεν το λεω μονο εγω αλλα και πολοι κοινοι γνωστοι/φιλοι ...
να τα παρουμε με την σειρα ...Παλιοτερα που χρησιμοποιουσαν το ψευδωνυμο μου ομως για να κλεισουν ραντεβου δεν ειμουν και τοσο αδιαφορος. Αλλα ετσι ειναι οταν κανεις περα καποιους ανθρωπους μετα θα βγαλουν και την χολη τους. Και πραγματικα χεστηκα για την αποψη τους. Εγω παω γαμαω, ενημερωνο οπου μπορω. Εσυ τι εχεις κανει και τι εχεις προσφερει στο σαιτ ? Ασε θα σου ανοιξω εγω τα ματια, φαινοντε και στα προφιλ μας. 8 κριτικες εσυ, 62 εγω, 62-8 σε εχω, οποτε μην πολυ μιλας. Μπορω να πω και περισσοτερα για τους κοινους φιλους/γνωστους.
Οσο για το αλλο θεμα που λες οτι η Αλεξια ειναι προστατευομενη μου. Η κοπελα απο οτι φαινεται πρωτη φορα μπαινει σε ενα φορουμ, οταν της την πεφτει το μισο σαιτ με επιστημονικες φαντασιες του στυλ "η κοπελα δεν υπαρχει καν" "προσπαθω να κλεισω με την κοπελα αλλα δεν (τηλεφωνικα) ενω η ιδια εχει πει μονο βαιμπερ" ναι ρε μεγαλε, θα την υποστηριξω, και οποιαδηποτε κοπελα να ηταν στην θεση της το ιδιο θα εκανα.
Μα δεν υπάρχει τίποτα άλλονα τα παρουμε με την σειρα ...
κρινεις λανθασμενα με το τι προσφερει ο καθενας μας εδω πχ κριτικες ...
για τους φιλους σου που σου κανανε αυτο μην το λες σ εμενα δεν μ αφορα ...
για την αλεξια το ξεκινησε εντελως λανθασμενα και εφαγε το τρολαρισμα που εφαγε μπορει η ιδια να βγει και να δημοσιευσει την συμβουλη που της εδωσα ...
εκτος την αλεξια εχεις να μου προτεινεις καποα αλλη ...?
οκ καταλαβαμε ...Μα δεν υπάρχει τίποτα άλλο
Τόση ώρα αυτό λέμε
Ολγα, Τζενιφερ του κλαμπ.να τα παρουμε με την σειρα ...
κρινεις λανθασμενα με το τι προσφερει ο καθενας μας εδω πχ κριτικες ...
για τους φιλους σου που σου κανανε αυτο μην το λες σ εμενα δεν μ αφορα ...
για την αλεξια το ξεκινησε εντελως λανθασμενα και εφαγε το τρολαρισμα που εφαγε μπορει η ιδια να βγει και να δημοσιευσει την συμβουλη που της εδωσα ...
εκτος την αλεξια εχεις να μου προτεινεις καποα αλλη ...?
της φανερες της βρισκω οποτε θελω ...Ολγα, Τζενιφερ του κλαμπ.
και αυτην εδω που μαλλον δεν ειναι για το budget σου :
Τις κρυφες της ανταλλαζω οπως καναμε πιτσιρικια τις κασετες του mega drive.της φανερες της βρισκω οποτε θελω ...
καποια κρυφη εχεις ...?
μλκ εγραψες η ατακα της ημερας ...Τις κρυφες της ανταλλαζω οπως καναμε πιτσιρικια τις κασετες του mega drive.
Τις κρυφες της ανταλλαζω οπως καναμε πιτσιρικια τις κασετες του mega drive.
Με χαρτάκια panini πότε δεν γάμησε κανείς!!!Έχω ακόμη κάτι χαρτάκια panini
Με χαρτάκια panini πότε δεν γάμησε κανείς!!!
Απλά το αναφέρω για να μην τρέφουμε αυταπάτες ...