Δεν αναρωτιέμαι για το ποιος ή γιατί χάλασε η πιάτσα και στην τελική δεν κόπτομαι και ιδιαίτερα.
Δεν είχα την τύχη να ζήσω ενεργά τις λαμπρές εποχές στις οποίες αναφέρεσαι, οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα του τότε "προϊόντος" σε σχέση με το σήμερα.
Μου προκαλεί απλά εντύπωση το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μελών από Αθήνα μεριά είθισται να γράφει κρητικές με τα "καλύτερα" λόγια για κοπέλες που στην τελική δεν είναι τα "διαμαντάκια" όπως παρουσιάζονται.
Το γεγονός, ότι ενδεχομένως, κάποιοι πάνω στον "ενθουσιασμό" τους να είναι "υπέρμετρα" θετικοί μπορώ να το καταλάβω... (υπήρξα και εγώ ενίοτε λίγο παραπάνω "καλός" σε κάποιες κρητικές μου) αλλά διαπιστώνω ότι στην συντριπτική πλειοψηφία οι συνάδερφοι από Αθήνα απλά έχουν χάσει το μέτρο της αντικειμενικότητας.
Επί της ουσίας στέκομαι στο γεγονός ότι καλό θα ήταν όλοι να προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν αντικειμενική στην κρίση και να καταθέτουμε την εμπειρία μας λαμβάνοντας υπόψιν κάποια διευρυμένα βασικά standard και όχι να "γράφουμε" με γνώμονα τα προσωπικά μας γούστα.
Having said that... το resume της βραδιάς παραμένει το ίδιο... πάλι δεν τον "βρέξαμε" σήμερα... όπως πολύ εύστοχα είπε και ο συνάδερφος
@anon.