jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Τι λεει το φουαγιε του πορνοχοτελ?? Ολα καλα?
Πλησιαζει το ραντεβού σου και αγχώνεσαι; Εδώ είμαστε, χαλαρά. Ο Θαντερ έφερε και κάτι γκαμιμπερ τα γαμησα τη μάνα.
Τι λεει το φουαγιε του πορνοχοτελ?? Ολα καλα?
Ήταν καλά τα γλυκά??fashion police κανονικα...μην ερθει αλλος με βερμουδα καπρι ελεος λιγο
κατασχεθηκαν και 2 κουτια με γλυκα και μια ανθοδεσμη
Ήταν καλά τα γλυκά??
σταγκιδης ρε οι τσιπιδες με το ζορι τα φαγαμεΉταν καλά τα γλυκά??
Το μωρό! 6955717869 στο χώρο μου
ΜΙLF Aνεξαρτιτη ή Σόφια. Σε περιμένω στο χώρο μου στο κέντρο πόλης Ώρες εργασίας από 11 το προι . Πρόγραμμα; Στοματικο Όλον τον ίδιον γληψσιμα ,69 , ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΟΧΙ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΎ 30 λεπτά πριν την επίσκεψη παρακαλώ.kanesex.com
Καλησπέρα παλικάρια! Για εδώ έχουμε καμία ενημέρωση;
99% εννοει ελευθερη πιπα. Καμια κοπελα δεν γραφει στην αγγελια της για σεξ χωρις προφυλακτικο γιατι θα χασει πελατες. Αυτα απο κοντα και υπο συζητηση+ παραπανω λεφτα πολυ πιθανο καποιες να δεχτουν.δε νομίζω να κατάλαβα λάθος.
⭐️ Νέα 25χρονη - 694 1507 833
Σκέτη γλύκα για να την γλείφεις όλο το βράδυ. Είναι έτοιμη να τα δώσει όλα, μην χάσεις την ευκαιρία διότι θα έιναι για λίγες μέρες μόνο στην Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετεί όλο το 24ωρο και έρχεται στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Με 100ε (με ελεύθερο στοματικό) Στο τηλέφωνο απαντάει ο Βαγγέλης γιατί η...kanesex.com
Πρεπει να ειναι κοντα στα 40,σωμα σχετικα χαλαρο. Πολυ μετρια πραγματα. Ειναι ομαδα Σοφια,Εμελια,Λορα,Μαργκο κλπ.
Εμελια & Λορα ηταν τιμιες περιπτωσεις και εχουν εξαφανιστει εδω και παρα πολυ καιρο. Οι αλλες δυο δεν πολυ αξιζουν.
Ετσι πού το γραφεί έχεις δίκιο αλλά Μάλλον είναι λάθος κ θέλει να πει πίπα χωρίς
Ισως πάει κάποιος κ μας λύσει την απορία
Θα περίμενε κανείς στην Θεσσαλονίκη που σε μια εβδομάδα έχει ΔΕΘ να έχει νέο αίμα
Στην αγορά δεν υπάρχει τίποτα το σοβαρό.
Το γραφείο έχει τις ίδιες κοπέλες εδώ και 2 εβδομάδες, δεν βλέπω να φέρνει νέες λόγο ΔΕΘ. Τι σκατά γίνεται;
Κυρά σούλα εσύ???Όχι και δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό
ΖΟΥΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 40ΑΡΑ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ!Ζουμερή, ηδονική και υγρή είμαι εδώ για σένα! Έτοιμη να σε γεμίσω ηδονές και συ να γεμίσεις όλες τις τρυπούλες μου. Ειμαι plus size γυναίκα γεμάτη όμως ερωτισμό που θα σε απογείωση. Την ώρα της ηδονής δεν κρατάω ρολόι πάρε τον χρόνο σου μωρό μου θέλω να...kanesex.com
από πρόσωπο φίλε μου, τι λέει?Πρεπει να ειναι κοντα στα 40,σωμα σχετικα χαλαρο. Πολυ μετρια πραγματα. Ειναι ομαδα Σοφια,Εμελια,Λορα,Μαργκο κλπ.
Εμελια & Λορα ηταν τιμιες περιπτωσεις και εχουν εξαφανιστει εδω και παρα πολυ καιρο. Οι αλλες δυο δεν πολυ αξιζουν.
από πρόσωπο φίλε μου, τι λέει?
H Mαρκό ακόμα δουλεύει;Πρεπει να ειναι κοντα στα 40,σωμα σχετικα χαλαρο. Πολυ μετρια πραγματα. Ειναι ομαδα Σοφια,Εμελια,Λορα,Μαργκο κλπ.
λες να τα έφτιαξε....χαχαχα.....άστο γενική εικόνα, μάπα το καρπούζι!!!Πριν 2-3 χρόνια την είχα συναντήσει.
Λίγο άγριο αν θυμάμαι καλά αλλά όχι σε αποκρουστικό βαθμό.
Στα μείον ότι είχε θέμα με τα δόντια.
Πάντα με επιφύλαξη γιατί έχει περάσει και καιρός
Γαμηθηκες στη δουλειά?Κουράστηκα φουλ
Αλεξίαπροσπάθησα παλι με την Μαρκελα με αλλο νούμερο φυσικα, ολα πηγαιναν καλα μεχρι και η φωτογραφία της αρεσε και εκει που ειναι να κανονισουμε την ωρα με μπλοκαρε, το κοριτσι ειναι τελείως ζαβο... και ειχα κατι γκαυλες... επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι και της γκαυλες αγκαλιά, ακουω προτάσεις, ειμαι ολος αυτια..
απο δευτερα παλι ...Κουράστηκα φουλ
Ξεμουνιασμα επεσεαπο δευτερα παλι ...
Γάμησέ ταΓαμηθηκες στη δουλειά?