anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Ειδικά εσένα σε λατρεύει...Αν είσαι άνεργος κηφήνας και δεν κανεις τίποτα όλη μέρα, μια χαρά διάθεση έχεις…
Την κάνω μην παρεξηγηθω...
Είπαμε όλα με μέτρο...
Ειδικά εσένα σε λατρεύει...Αν είσαι άνεργος κηφήνας και δεν κανεις τίποτα όλη μέρα, μια χαρά διάθεση έχεις…
οχι δεν την ξερω.λογοι παρα πολυ που δεν ερχονται.τους ξερω γιατι με ολες που πηρα ηταν αρνιτηκες να ανεβουν επανω.και ας της ελεγα οτι θα βγαλουν καλα φραγκα.μαυρε την ξερεις την αλεξανδρα ειναι καλη? καλυτερη απο την χουφτα μας? γιατι απο την ιδια δεν βλεπω να μαθαινουμε τιποτα οπως παει
οσο για τις αθηναιες εμενα οσες ξερω για αλλο λογο μου ειπαν οτι δεν ερχονται οχι γιατι ειμαστε παιδακια παντως
απορώ Μ εσένα που βρίσκεις την διάθεση για τρολαρισμα...
Απο την μιά έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ, απο την άλλη δεδομένης της ένδειας αξιόλογων εργαζομένων άξιων σχολιασμού, λίγη χαλαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.και η μαλακια καλα κρατη.μονο που μπερδεψατε την πουτσα με την βουρτσα.εδω ειναι για να λεμε της κοπελες τησ δουλειας,οχι για να ξεφτιλιζουμε το θεμα.προταση καντε ενα θεμα για να λετε της μαλακιεςας για να μην κουραζομαστε να διαβαζουμε δεκα σελιδες με ανουσια πραματα.Υ.Γτιτλος θεματως η κατινες της σαλονικας.
Γνωρίζω αρκετά για την πόλη που ζω ...Μα ΔΕΝ σε τρολαρω. Είναι γεγονότα αυτά που σου λέω, απλώς αν αδυνατείς να το αποδεχτείς μπορεί να το βλέπεις ως ψέμα ή ως προσπάθεια να σε νευριάσω. Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
εδω εχει μονο χαλαροτητα.και τιποτα αλλο.Απο την μιά έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ, απο την άλλη δεδομένης της ένδειας αξιόλογων εργαζομένων άξιων σχολιασμού, λίγη χαλαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Γνωρίζω αρκετά για την πόλη που ζω ...
Εν μέρη κάποιο δίκαιο το έχεις σ αυτά που έγραψες πριν...
Ο τρόπος που γράφεις και βάζεις πρόσωπα και καταστάσεις εκεί είναι που τρολαρεις...
Μπαγασα έχεις ταλέντο ψαξτο λίγο...
μηπως εδω μεσα η εντυπωση μου ειναι οτι εχουμε αστυνομους σαινηδες.που ξερουνν τα παντα αλλα χωρις καμια ενημερωση για της κοπελες του χωρου.απλα υπαρχουν για να κανουν σπαμ.
Αν γράφουν μόνο αυτοί που γαμανε θα κλείσει το νήμα...μηπως εδω μεσα η εντυπωση μου ειναι οτι εχουμε αστυνομους σαινηδες.που ξερουνν τα παντα αλλα χωρις καμια ενημερωση για της κοπελες του χωρου.απλα υπαρχουν για να κανουν σπαμ.
Ρωτάω γιατί. Αν πας εσύ στον χώρο της φεύγεις εύκολα αν δεν σου αρέσει.
Αν όμως την φέρνεις στο σπίτι σου και αν είναι και εκτός κέντρου. Τότε πώς την διωχνεις?
Εσυ που δεν εισαι αστυνομος σαινης για πες μας για τις κοπελες του χωρουμηπως εδω μεσα η εντυπωση μου ειναι οτι εχουμε αστυνομους σαινηδες.που ξερουνν τα παντα αλλα χωρις καμια ενημερωση για της κοπελες του χωρου.απλα υπαρχουν για να κανουν σπαμ.
Καλό είναι οσες δεν ξέρεις, σε δικους τους χώρους ή αντε σε ουδέτερους (χοτελ). Εκεί δίνεις τα λεφτά γ ταξί κ την διώχνεις.(μιλαω για το χοτελ)Ρωτάω γιατί. Αν πας εσύ στον χώρο της φεύγεις εύκολα αν δεν σου αρέσει.
Αν όμως την φέρνεις στο σπίτι σου και αν είναι και εκτός κέντρου. Τότε πώς την διωχνεις?
Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετές αμφιβολίες.
Στο συγκεκριμένο προφίλ έχω πετύχει μια καλή περίπτωση με χώρο κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Δε φιλαει μεγαλο μειον αυτο