Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Αυτός ξεχαρμάνιασε στήν Αθήνα. Κάθε μέρα γεωτρήσεις έκανε κάτω. Θά είναι κουρασμένος.Θα στειλουμε το μαυρο για casting πρωτο.
Αυτός ξεχαρμάνιασε στήν Αθήνα. Κάθε μέρα γεωτρήσεις έκανε κάτω. Θά είναι κουρασμένος.Θα στειλουμε το μαυρο για casting πρωτο.
Ρε μαλακα ξεκολα να λες μαλακειες για μενα. καταντησες κουραστηκος.Εσένα σ’ άφησε μια να κατουρήσεις πάνω της και τρελάθηκες ναουμ. Άραξε μπρο, ουρα είναι. Εχει φάει η συγκεκριμένη κάτι κουβάδες. Φιλικά. Κάτσε να δούμε τώρα η Αλεξάνδρα τι κανει, μπας και χωθούμε. Έχουμε και τον Τετσουο τον ακάποτο καβαλάρη, αν μας προλάβει τον ήπιαμε.
Ρε μπας κ σε σε γουστάρει το αγγελοκρουσμένο κ σε φέρνει γύρω γύρω για να του τον σφυρίξεις;;;Ρε μαλακα ξεκολα να λες μαλακειες για μενα. καταντησες κουραστηκος.
Μετά τους γευσιγνώστες έχουμε και πουτανογνώστες;Θα στειλουμε το μαυρο για casting πρωτο.
κοπελια χωρις φωτος και αναλυτικο με το τη κανεις δε πας πουθενακαλημερα μωρακια.απο εβδομαδα λεω να ανεβω θεσαλονικη με θελετε.
Μονο ρομαντικα θα του τον σφυριξω.Ρε μπας κ σε σε γουστάρει το αγγελοκρουσμένο κ σε φέρνει γύρω γύρω για να του τον σφυρίξεις;;;
Ασε τα χαδακια εσυ και δες κανα πμμα δεν θελω χαδακια τι ειμαι κανενα κοκερ σπανιελ?
Γιατί ο εξευτελισμός των ολίγων, αγαπητέ, είναι η διασκέδαση των πολλών…Απορώ γτ καθεστε και του δίνετε ακομα σημασία του βατράχου.
Καλησπέρα Αλεξάνδρα, είμαι ο Ληξιαρχοςκαλημερα μωρακια.απο εβδομαδα λεω να ανεβω θεσαλονικη με θελετε.
Σοβαρή απώλεια από τη φτωχομανα
Αν δίνεις κώλο Έλα... από χθες...καλημερα μωρακια.απο εβδομαδα λεω να ανεβω θεσαλονικη με θελετε.
Τέτοια λέγε να μπει εδώ μέσα πάλι, να στα χώσει, να γίνει μαδομούνι το νήμα …Σοβαρή απώλεια από τη φτωχομανα
Δέν υπάρχει λόγος φίλε μου νά πώ τίποτα. Απλά νά ζητήσω καί συγνώμη γιά τότε.Τέτοια λέγε να μπει εδώ μέσα πάλι, να στα χώσει, να γίνει μαδομούνι το νήμα …
ΥΓ Που είναι ο Κοντε Πουτσας να μας την πει πάλι;;;
Η οποία παραλία ποια είναι Ληξιαρχε;Πείτε ότι θέλετε.
Από δω σας διαβαζω…
Η οποία παραλία ποια είναι Ληξιαρχε;
Για εμάς που δεν είμαστε γνώστες της πρωτεύουσας.
Πείτε ότι θέλετε.
Από δω σας διαβαζω…
Η σαγιονάρα κάτω δεξιά προδίδει ότι κάποια πήγε να φύγει τρέχοντας και πρόλαβες την άρπαξες !!!