Ναι συμφωνω, απλα λεω οτι εφόσον την βρηκες απο αγγελία αν την ειχε βρει κ καποιος αλλος κ δοκιμαζε κατι θα ειχε ειπωθει εδω μεσα. Για κοπελες που πανε απο στομα σε στομα ή σε πολυ κλειστο κυκλο ναι οκ προφανώς εδω δν θα
Λοπον..οπως ξαναειπα πριν μερικες μερες..η Χριστινα Παπα ή ψαλτη ή οπως τελος παντων την βαφτισαν τα λαγωνικα εδω δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που περιγραφεται..ουτε χοντρη ουτε εβαλε κιλα ουτε σιλικονη εχει..Μετα απο αμετρητες αποπειρες επικοινωνιας με την "φοιτητρια Χριστινα Παππα" και αφου καθε φορα απαντουσε με την γνωστη χρονοκαθυστερηση 5-6 ωρων που απαντανε οι "φοιτητριες" της δουλειας στο βαιμπερ και ενω κοντευα μετα κοπων και βασανων να κλεισω το ραντεβου, μου ξεφουρναει πως "συγγνωμη αλλα η αγγελια εχει κατεβει". Ελπιζω να γλυτωσα τουλαχιστον τα 120ε που ζητουσε
Ειναι ενα πιπινακι 25χρονο με κορμι λαμπαδα, ελληνιδα με 2αρακι βυζακι πετρα..κωλο στο θεο με λιγα σπυρακια ακμης στο προσωπο..το προφιλ υπαρχει ακομα στο κανε σεξ αλλα εχει κατεβει η αγγελια οπως και το ονομα της..καλλιτεχνικο προφανως..εγω την πηρα για πιπα μασαζ στο χωρο που ηταν και μου δωσε τηλ για εξω..την πηρα σε ξενχειο πριν μερικες μερες..εχει και 2 φιλες απ οτι μου ειπε η μια αθηναια..προφανως ειναι αματουρακι γιατι δε θα καθοταν 1.30 ωρα στο ξενχειο..μου ειπε πηγαινοερχεται θεσνικη αυτο το διαστημα..
Αυτα..